Vital'den 2 öğrenci Eczacıbaşı'nda...

Özel Vital Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Eczacıbaşı Bayan Voleybol takımı ile çok önemli bir anlaşmaya imza attı. Vital öğrencileri artık maçları yakından takip edecek, yeteneği olanlar da takımın alt yapısında değerlendirilecek.

Vital'den 2 öğrenci Eczacıbaşı'nda...

Özel Vital Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Eczacıbaşı Bayan Voleybol takımı ile çok önemli bir anlaşmaya imza attı. Vital öğrencileri artık maçları yakından takip edecek, yeteneği olanlar da takımın alt yapısında değerlendirilecek.

Vital'den 2 öğrenci Eczacıbaşı'nda...
02 Kasım 2016 - 17:26 - Güncelleme: 02 Kasım 2016 - 17:34
Reklam

Sağlık sektöründeki başarısı ile adını duyuran Vital, Özel Vital Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile eğitim sektöründe de başarısını sürdürüyor. Bahçelievler Haznedar’da bulunan Özel Vital Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, iki kez üst üste dünya şampiyonu olan Eczacıbaşı Bayan Voleybol takımı ile çok önemli bir anlaşmaya imza atarak, öğrencilerinin sportif anlamda gelişmesine önem verdiğini bir kez daha gösterdi.

Bu kapsamda; Eczacıbaşı Bayan Voleybol tribünlerinde Özel Vital Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yer ayrılacağı belirtilirkeni ayrıca Özel Vital Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde voleybola yatkın bayan öğrencilerin de Eczacıbaşı’nın alt yapısında değerlendirileceği belirtildi.

İki kurum arasındaki anlaşma sonrası yapılan açıklamada; her iki kurum da anlaşmadan memnuniyet duyduğunu ve bu anlaşmanın geleceğe yönelik olumlu sonuçlar doğuracağına dair inançlarının tam olduğunu vurguladılar.,

ŞİMDİLİK İKİ ÖĞRENCİMİZ ALT YAPIYA GİRDİ
İki kurum arasında gerçekleşen proje kapsamında ilk olarak Eczacıbaşı tarafından Özel Vital Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne 400 adet bilet temin edildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Vital Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Sosyal Faaliyetler Sorumlusu Murat Şafak Gündüz; “Öncelikle temsil ettiğim kurum olan Özel Vital Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimize değer veriyoruz ve bu kapsamda yaptığımız etkinlik ve projelere bir yenisini ekleyerek Eczacıbaşı ile yaptığımız anlaşma oldu. Bu anlaşma çerçevesinde öğrencilerimizden Damla Yılmazer ile Özge Kızmaz’ı Eczacıbaşı alt yapısına kazandırdık. Öğrencilerimiz de en az bizim kadar heyecanlılar bu konuda. Kendilerine spor hayatlarında başarılar diliyorum. Umuyorum ki bu sayı 2 ile sınırlı kalmayacak. Özel Vital Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden daha çok öğrenci yetişecektir. Bize bu şansı veren okul müdürümüz Adem Durmaz ve akabinde tüm yönetim kurulumuza ve Eczacıbaşı spor kulübüne teşekkür ediyorum. Önümüzdeki zamanlar içinde ayrıca yeni projelerimiz için şimdiden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız Özel Vital Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, 2016 – 2017 yılında spor ile sağlığı buluşturmaktır” ifadelerini kullandı.

VİTAL İLK MAÇTA UĞURLU GELDİ
Öte yandan Özel Vital Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin tribünden desteklediği Eczacıbaşı, evinde İdmanocağı maçını 3-0 gibi farklı bir skor ile kazandı. Karşılaşmadan sonra günün anısına Eczacıbaşı voleybolcuları Vital Mesleki Lisesi öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirip forma ve top hediye ettiler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum