Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Kürşat Arzuoğlu atandı

Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Kürşat Arzuoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile Bakırköylü eğitimci, öğrenci ve velilere seslendi.

Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Kürşat Arzuoğlu atandı

Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Kürşat Arzuoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile Bakırköylü eğitimci, öğrenci ve velilere seslendi.

Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Kürşat Arzuoğlu atandı
22 Kasım 2023 - 23:09 - Güncelleme: 23 Kasım 2023 - 02:11
Reklam

Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Fatih Çepni, Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Çepni’nin atanmasıyla yerine bir süredir Şube Müdürlüğü görevini yürüten Kürşat Arzuoğlu getirildi. 

Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Kürşat Arzuoğlu, yaptığı yazılı açıklamada; kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti, Bakırköylü eğitimci, öğrenci ve velilere seslendi. >365/Haber Merkezi

İşte, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Arzuoğlu’nun yazılı açıklaması: 
Kıymetli Eğitimciler, Sevgili Öğrenciler, Değerli Veliler;
Sayın Bakanımızın takdir ve teveccühleriyle tarafıma tevdi edilen Bakırköy İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü görevine 22/11/2023tarihinde başladım. İlçemize hizmet edecek olmanın heyecanını, bahtiyarlığını ve kıvancını yaşıyorum.

Bir eğitimci olarak üzerimizdeki görevin hassasiyetinin ve bize yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz. Bu nedenle, Bakırköy'ümüzün güzide öğrencilerine en kaliteli eğitim hizmetini ulaştırabilmek için iş birliği ve koordinasyon içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz.

Öğrencilerimizin yirmi birinci yüzyıl becerileriyle donatılması için araştırma, geliştirme, teknolojik, yapım, donatım ve benzeri tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" ilkesiyle üzerimizdeki sorumluluğun farkında olarak; şube müdürlerimiz, okul müdürlerimiz, eğitim personelimiz ve bilhassa öğretmenlerimizle beraber ilçemize lâyık olduğu şekilde en iyi eğitim ve öğretim imkânlarını sağlamak için tüm gücümüzle gayret edeceğiz.

Eğitimin önemine inanan herkesin bütün önerileri bizim için çok kıymetlidir. İlçemizin eğitim çalışmalarına yönelik sözü, fikri ve projesi olan herkese gönlümüz ve kapımız sonuna kadar açık kalacaktır.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına başlarken, Türkiye yüzyılı atılımında mensubu olmaktan onur duyduğum necip Türk milleti adına, ülkemi daha ileri götürme ilkesiyle şahsıma düşen görevi bu şevkle yapacağımı bilmenizi isterim.

İlçemizde bugüne kadar görev yapan başta Sayın Muhammet Fatih Çepni müdürümüze ve diğer İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onların yaptıkları hizmetlerin unutulmayacağını belirtiyor, hizmetlerin daha da artarak en kaliteli şekilde devam edeceğinin bilinmesini istiyorum. Bizler de bu bayrağı daha ileriye götürüp bizden sonrakilere teslim edeceğiz.

Bu vesile ile görevime başlarken ekip arkadaşlarıma, okul/kurum yöneticilerimize, öğretmenlerimize, personelimize ve velilerimize saygı ve selamlarımı sunar, eğitim camiasının temel unsuru olan sevgili öğrencilerimizin eğitim adına attığı her adımın başarıya dönüşmesini temenni ederim.

Saygılarımla
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum