Ali Mert AK Parti'den Bahçelievler Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Gazete 365’i ziyaret eden AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan A. Adayı Ali Mert, “El ele vereceğiz, Bahçelievler 1 numara olacak” dedi.

Ali Mert AK Parti'den Bahçelievler Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Gazete 365’i ziyaret eden AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan A. Adayı Ali Mert, “El ele vereceğiz, Bahçelievler 1 numara olacak” dedi.

Ali Mert AK Parti'den Bahçelievler Belediye Başkan Aday Adayı oldu
18 Kasım 2023 - 19:31 - Güncelleme: 20 Kasım 2023 - 15:05
Reklam

İlim Yayma Cemiyeti Bahçelievler Şube Başkanı Ali Mert, AK Parti’den Bahçelievler Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatında bulundu. Aynı zamanda Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Ali Mert, adaylık başvurusunun ardından Gazete 365’e bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Gazete 365 İmtiyaz Sahibi Aykut Kaya ile görüşen AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan A. Adayı Ali Mert, plan ve projelerini hazır olduğunu kaydetti. Bahçelievler halkına seslenen Ali Mert, “Bahçelievler ilçemize ve güzide ilçe sakinlerimize hizmet için belediye başkanlığına aday adayıyım. Çıktığım bu yolda destek ve dualarınıza talibim. El ele vereceğiz, Bahçelievler 1 numara olacak” diye konuştu. >365/Haber Merkezi 

ALİ MERT KİMDİR?
1978 Yılında Rize’de doğan Ali Mert, 1982 yılında Bahçelievler’e yerleşti. İlk, orta ve lise eğitimini Bahçelievler’de tamamlayan Mert, sırası ile Niğde Üniversitesi Elektrik Teknikerliği, Kaliforniya International American Üniversitesi Uluslararası İşletme ve İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümlerini bitirdi. 

1992-2001 yılları arasında Bahçelievler MGV’de ortaöğretim, lise ve üniversite başkanlığı görevlerinde bulunan Ali Mert, 2002-2008 yılları arasında AK Parti Bahçelievler İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, 2009-2014 arasında AK Parti Bahçelievler İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 26. Dönem AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu. 

41 senedir ikamet ettiği Bahçelievler’de, Avrupa Yakası Çayeliler Derneği Kurucu Başkan Yardımcılığı, Bahçelievler Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği gibi birçok sivil toplum kuruluşunda üst düzey görev alan Ali Mert, halen İlim Yayma Cemiyeti Bahçelievler Şube Başkanlığı yapmaktadır. 

Turizm sektöründe hizmet veren bir şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini icra eden Ali Mert, evli ve 2 çocuk babasıdır.
 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • turan yazan
    5 ay önce
    ALİ MERT başkanımı tebrik ederim..Hayırlı ve Uğurlu olsun..Kendi Mert Yüreği Mert insandır..eğitimli,tecrübeli ve bilgilidir..AK parti Bahçelievler kurucu üyesi ve ilk gençlik kolları başkanımızdır..Dini ve Milli unsurlara vakıf ve sahip çıkan değerli bir dostumuzdur..