Bu hafta vizyona giren filmler…

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler…

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler…
15 Ocak 2016 - 09:29
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden guzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; 2 yerli, 3 yabancı olmak uzere 5 yeni film girdi.

Murat Boz ve Burak Özçivit’in başrollerini paylaştığı merakla beklenen 'Kardeşim Benim’ filmi, Kahpe Bizans’ın yönetmeni Gani Mujde’nin yeni filmi 'Bizans Oyunları’ ve 2016 Altın Kure adayı olan 'The Club’ filmi de beyazperdede sinemaseverlerle buluştu.

İşte 15 Ocak’ta vizyona giren filmler;

1) Kardeşim Benim
Yapımı: 2015 - Turkiye
Tur: Dram
Yönetmen: Mert Baykal
Oyuncular: Burak Özçivit, Aslı Enver, Murat Boz
Sure: 118 dk.

Filmin konusu: Annlerini kuçuk yaşta kaybeden iki kardeşin babaları Erkan duğun şarkılığı ile geçimini sağlamaktadır. Üçu kasaba kasaba duğunlerde dolaşmış, kuçukluklerini resmen göçebe bir şekilde surdurmuşlerdir. Bu dönemde babası kuçuk kardeş Ozan’ın tum sorumluluğunu, abisi Hakan'a devreder. Abi Hakan bu yuzden erken olgunlaşır. Ozan ise Hakan’ın içinde kalan çocukluğu doya doya yaşamıştır. Bu ikili durum abi kardeş ilişkisini zamanla zedeler...
Babalarının cenazesi iki kardeşi yıllar sonra bir araya getiren yegane şeydir. Her ikisi de son görevlerini yerine getirip bir an önce kendi hayatlarına geri dönmeyi planlarken, geride kalan vasiyet her şeyi değiştirecektir.

2) Bizans Oyunları
Yapımı: 2016 - Turkiye
Tur: Komedi
Yönetmen: Gani Mujde
Oyuncular: Tolgahan Sayışman, Tuvana Turkay, Gurkan Uygun , Ünal Yeter , Gonca Vuslateri
Senaryo: Gani Mujde
Yapımcı: Şukru Avşar
Diğer Adı: Geym Of Bizans

Filmin konusu: Bizans Oyunları filminde Kral Klitor (Altuğ Yucel), Kraliçe Klitorya (Gonca Vuslateri), Prens Adonis (Tolgahan Sayışman), Prenses Bonservis (Özge İnce) ve kralın kardeşi Muhteris'ten (Murat Dalkılıç) oluşan Bizanslılar; Guney Amerika'dan Anadolu'ya göç ederek Turkler'le karışan Mayalar'la, yani Maya Beyi Gazi Magosa (Gurkan Uygun), eşi Köşem Sultan (Ebru Aykaç), oğlu Vurkaçoğlu (Ünal Yeter) ve kızı Ayçörek'le (Tuvana Turkay) karşı karşıya geliyor.
1999 yılında vizyona giren Kahpe Bizans'tan sonra Gani Mujde ilk kez bir sinema filminin yönetmenliğini ustleniyor.

3) Diren! - Suffragette
Yapımı: 2015 - İngiltere
Tur: Dram
Sure: 106 dk.
Yönetmen: Sarah Gavron
Oyuncular: Carey Mulligan, Helena Bonham Carter, Meryl Streep, Ben Whishaw, Brendan Gleeson
Senaryo: Abi Morgan
Yapımcı: Alison Owen, Faye Ward

Filmin konusu: Çocukluk yıllarından beri çamaşırcı olarak çalışan Maud Watts (Carey Mulligan), birtakım tesadufler sonucunda kadınların oy verme hakkıyla ilgili mucadele eden sufrajetlere katılır ve seçme hakkı için mucadele etmeye başlar. Bu durum kendi eşi ve etrafındaki ataerkil toplum tarafından hiç hoş karşılanmasa da Emmeline Pankhurst (Meryl Streep) gibi öncu figurlerin yönlendirmesiyle Maud ve etrafındaki mucadele arkadaşları barışçıl çözum yollarından seslerini duyurmak için daha saldırgan eylemlere geçmeye karar verirler.

4) İyi Bir Dinazor – The Good Dinasour
Yapımı: 2015 - ABD
Tur: Animasyon, Aile, Komedi
Sure: 89 dk.
Yönetmen: Peter Sohn
Seslendirenler: Anna Paquin , Steve Zahn , Frances McDormand , Sam Elliott , Jeffrey Wright
Senaryo: Meg LeFauve
Yapımcı: John Lasseter, Denise Ream

Filmin konusu: İyi kalpli bir Apatosaurus olan Arlo, talihsiz olaylar sonucunda ailesinden ayrı duşer ve uzun bir yolculuğa başlar. Yolda kendine hiç beklemediği bir yoldaş bulur, bu bir insandır...
Disney'in 2016 yılının ilk ayında vizyona girmesi beklenen animasyonu, "dinozorlar yok olmasaydı dunya nasıl bir yer olurdu" sorusunu keyifli bir anlatımla irdeliyor.

5) The Club
Yapımı: 2015 - Şili
Tur: Dram
Sure: 98 dk.
Yönetmen: Pablo Larrain
Oyuncular: Antonia Zegers, Roberto Farias, Alfredo Castro, Alejandro Goic, Alejandro Sieveking
Senaryo: Guillermo Calderón

Filmin konusu: Şili'nin gözlerden uzak deniz kenarındaki bir kasabasında yaşayan 4 eski rahip, emekli bir rahibenin gözetiminde bir evde inzivaya çekilmişlerdir. Ancak hepsinin geçmişinde çocuk tacizi gibi çeşit çeşit skandallar vardır. Gunun birinde kurbanlardan biri olan balıkçı Sandokan'ın sırrını açığa vurması, butun rahipleri derin bir kaygıya surukleyecektir.

365/Haber Merkezi