Bağcılar Belediyesi’ne 3 ödül

Hizmete sunduğu projeleri ile yurt içi ve yurt dışında örnek gösterilen Bağcılar Belediyesi üç ödüle birden layık görüldü.

Bağcılar Belediyesi’ne 3 ödül

Hizmete sunduğu projeleri ile yurt içi ve yurt dışında örnek gösterilen Bağcılar Belediyesi üç ödüle birden layık görüldü.

Bağcılar Belediyesi’ne 3 ödül
01 Şubat 2016 - 10:56 - Güncelleme: 12 Şubat 2016 - 19:47
Reklam

Golden City Awards 'ın, geleceğin şehirlerine önemli bir bakış açısı sağlamak, şehircilik alanında suregelecek pek çok faaliyetlerle kentlerin gelişmesine, markalaşmasına önculuk etmek, bölgesel, ulusal ve uluslarası arenada şehirlerin cazibelerinin arttırmak amacıyla ilk kez duzenlediği yarışmada öduller sahiplerini buldu.

Golden City Awards 2016 Marka Şehirler Ödul Töreni Şişli İstanbul Kongre Merkezi’nde duzenlendi. Törende En İyi Toplu Yaşam Projesi, En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi, En İyi Sağlık Projesi, En İyi Turizm Gelişim Projesi, En İyi Çocuk ve Sosyal Gelişim Alanı Projesi, En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı ve Gelişim Projesi, En İyi İletişim Projesi, En İyi Ulaşım Projesi ve En İyi Akıllı Kent Teknolojisi Projesi dalında öduller sahiplerine verildi.

Bağcılar Belediyesi, En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı ve Gelişim Projesi kategorisinde Engelliler Sarayı, En İyi İletişim Projesi kategorisinde e-Dönuşum kapsamında Elektronik Belge Yönetim Sistemi Başvuru Yönetimi Merkezi ve En İyi Akıllı Kent Teknolojisi Projesi kategorisinde 3B (Bağcılar Belediyesi Bağlantısı) ile ödule layık göruldu.

"ÖDÜLÜ BAŞKAN YARDIMCISI CEMİL ŞAHİN ALDI"
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı adına ödulu Başkan Yardımcısı Cemil Şahin, Altınkent Platform Başkanı Cenap Tuncer ile Altınkent Platform Üyesi Gönul Çağlar’ın elinden aldı.

“DİKKAT ÇEKEN 3 PROJE"
Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı, 2011 yılında hizmete sunuldu. 82 personelin görev yaptığı Engelliler Sarayı’nda 2500 engelli ve engelli yakını kursiyer aralarında kuaförluk, resim, ahşap, kek ve pasta yapımı gibi alanlarında da yer aldığı 35 branşta hizmet alıyor. 3B (Bağcılar Belediyesi Bağlantısı) Projesi ise ilçenin 22 mahallesindeki parklar, mahalle konağı ve bilgi evleri, sosyal tesisler ile kamu ve özel hizmet alanlarında hizmet veriyor. Üç yıl önce hizmete sunulan 3B’ye uye sayısı 105 bini geçti. e-Dönuşum kapsamında Elektronik Belge Yönetim Sistemi Başvuru Yönetimi Merkezi 4 yıldır hizmet veriyor. İlçe sakinlerinin tum başvuruları elektronik ortama aktarılıyor. Tum işlemler elektronik ortamda gerçekleştiriliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum