Yeniden Refah Partisi Bahçelievler'den Deprem Haftası açıklaması…

Deprem Haftası sebebiyle yazılı bir açıklamada bulunan Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, bir an önce gerekli adımların atılması yönünde çağrı yaptı.

Yeniden Refah Partisi Bahçelievler'den Deprem Haftası açıklaması…

Deprem Haftası sebebiyle yazılı bir açıklamada bulunan Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, bir an önce gerekli adımların atılması yönünde çağrı yaptı.

Yeniden Refah Partisi Bahçelievler'den Deprem Haftası açıklaması…
07 Mart 2022 - 20:36 - Güncelleme: 07 Mart 2022 - 20:43
Reklam

Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yaptı. Kamu kurum ve kuruluşlarının, özel sektör örgütlerinin ve sivil toplum kuruluşlarının tek yürek olması gerektiğinin vurgulandığı açıklamada; bir an önce gerekli adımların atılmasının şart olduğu belirtildi. 

Yeniden Refah Partisi Bahçelievler Sosyal İşler Birim Başkanı İbrahim Aksakal’ın imzasının bulunduğu yazıda; “Bu konu doğal olarak Bahçelievler’imizi de çok yakından ilgilendiren; üzerinde çalışmaların, planlamaların yapılması ve en önemlisi de gerekli önlemlerin zamanında alınması gereken çok önemli bir konudur” ifadeleriyle de Bahçelievler ilçesine dikkat çekildi. >365/Haber Merkezi

Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Teşkilatı Sosyal İşler Birim Başkanlığı’nca yapılan yazılı açıklamanın tamamı şöyle:
1-7 Mart Deprem Haftası Hakkında
Deprem aniden gelişen; çok büyük acılara, kayıplara ve sonuçlara yol açabilme potansiyeline sahip ve ülkemizi de oldukça yakından ilgilendiren bir doğal afet türüdür. Hepimizin bildiği üzere ülkemiz 3 büyük fay hattı içerisinde yer almakta ve İstanbul ilimiz ise “Kuzey Anadolu Fay Hattı” üzerinde bulunmaktadır. Nüfus yoğunluğu göz önüne alındığında İstanbul’umuzun ilçelerinde yaşayan milyonlarca vatandaşımız bu çok önemli tehditle her an karşı karşıyadır.

Bu konu doğal olarak Bahçelievler’imizi de çok yakından ilgilendiren; üzerinde çalışmaların, planlamaların yapılması ve en önemlisi de gerekli önlemlerin zamanında alınması gereken çok önemli bir konudur. 1-7 Mart Deprem Haftası’nı yaşadığımız şu günlerde Yeniden Refah Partisi Bahçelievler Sosyal İşler Birim Başkanlığı olarak bir farkındalık ve güvenli yaşam kültürünün oluşmasına katkı sağlamak adına dikkatleri yeniden “deprem” konusuna çekmek istiyor ve depreme her an hazırlıklı olmamız gerektiğini bir kez daha vurguluyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarının, özel sektör örgütlerinin ve sivil toplum kuruluşlarının tek yürek olup, konuya odaklanıp, üzerlerine düşenleri yapması ve vatandaşlarımızla da ele ele verip, sorunların üzerine gitmesiyle bu afet riskinin zararlarının oldukça azaltılabileceği, hatta ortadan kaldırılabileceği açıktır. “Depremden korkmadan yaşamak” asla bir hayal değildir. Önemli olan doğru adımların bir an önce atılabilmesidir.

Yeniden Refah Partisi
Bahçelievler Sosyal İşler Birim Başkanı
İbrahim Aksakal

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum