İstanbul muhtarları Şehitler Tepesi’ne gitti…

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği üyeleri, bombalı terör saldırısının yaşandığı Beşiktaş’taki Şehitler Tepesi’ne gitti. Basın açıklaması yapan muhtarlar, “Devletimizin, milli iradenin, halkımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız” dedi.

İstanbul muhtarları Şehitler Tepesi’ne gitti…

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği üyeleri, bombalı terör saldırısının yaşandığı Beşiktaş’taki Şehitler Tepesi’ne gitti. Basın açıklaması yapan muhtarlar, “Devletimizin, milli iradenin, halkımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız” dedi.

İstanbul muhtarları Şehitler Tepesi’ne gitti…
14 Aralık 2016 - 20:25 - Güncelleme: 14 Aralık 2016 - 20:49
Reklam

Beşiktaş’ta iki ayrı noktada yaşanan terör saldırısının ardından ülke genelindeki tepkiler sürerken, patlamanın olduğu alana da ziyaretler devam ediyor. Yaşanan acı olayın ardından adı Şehitler Tepesi olarak değiştirilen yer siyaset, sanat ve iş dünyası ile vatandaşların akına uğruyor. Ellerinde karanfillerle gelenler, şehitler için dua ediyor, teröre tepki gösteriyor.

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği (İMDD) de, bombalı saldırının gerçekleştiği noktayı ziyaret etti. Ellerindeki karanfilleri bırakan ve şehitler için Fatiha okuyan muhtarlar, teröre lanet okudu. Grup adına basın açıklaması yapan İMDD Başkanı Selami Aykut, şehit yakınlarına başsağlığı, gazilere ise acil şifalar diledi.

Aynı zamanda Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahalle Muhtarı olan Başkan Selami Aykut, basın açıklamasında;     “Ne dolarla, ne darbeyle, ne de terörle bize diz çöktüremeyecekler. Milletimiz aynı 15 Temmuz gecesi olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içinde her türlü işgal girişimine göğsünü siper etmeye hazırdır. Aziz milletimiz bu savaştan da galip çıkacaktır. Bölünmeyeceğiz, parçalanmayacağız, korkmayacağız. Biz İstanbul Muhtarları olarak diyoruz ki; devletimizin, milli iradenin, halkımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız. Allah (cc) bizimledir” ifadelerini kullandı. 365/Haber Merkezi

İMDD Başkanı Selami Aykut’un tüm muhtarlar adına yaptığı basın açıklamasının tamamı:
İstanbul Beşiktaş’ta, Çevik Kuvvet Polislerimize ve vatandaşlarımıza yönelik yapılan terör saldırısında ne yazık ki yine onlarca cana kıyılmış ve yine geride gözü yaşlı aileler kalmıştır. Üzüntümüzü ifade etmek için kelimeler yetersiz kalmaktadır.

Bu hain saldırıyı yapan maşalar ve arkalarındaki savaş baronları şunu bilsinler ki, yaptıkları yanlarına kâr kalmayacaktır. Bu canlara kıyanlar hem bu dünyada hem de Rabbimin huzurunda hak ettikleri en büyük cezayı göreceklerdir.

Bu eylemler neticesinde, maalesef, şehitlerimiz ve yaralılarımız vardır. Şehitlerimize Allah’tan (cc) Rahmet, yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. Terörün, her türlü değeri ve ahlakı çiğneyen yüzünün en çirkin haline, İstanbul’da, bir kez daha şahit olduk. Türkiye ne zaman, geleceğe yönelik olumlu bir adım atsa, cevabı hemen, terör örgütleri eliyle kan, can, vahşet, kaos olarak önümüze gelmektedir.

Son yıllarda defalarca yaşadığımız bu alçak saldırıyı yapan terör örgütünün adının ve yönteminin herhangi bir önemi yoktur. PKK’sıyla, DEAŞ’ıyla, FETÖ’süyle tüm terör örgütleri aynı amaç için ülkemize ve milletimize saldırmaktadır.

Ne Dolar’la, ne darbeyle, ne de terörle bize diz çöktüremeyecekler. Milletimiz aynı 15 Temmuz gecesi olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içinde her türlü işgal girişimine göğsünü siper etmeye hazırdır. Aziz Milletimiz bu savaştan da galip çıkacaktır. Bölünmeyeceğiz, parçalanmayacağız, korkmayacağız. Biz İstanbul Muhtarları olarak diyoruz ki Devletimizin, Milli İradenin, Halkımızın ve Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Yanındayiz. Allâh (cc) bizimledir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum