Günümüzü unutmayanlar…

Objektif ve ilkeli yayınıyla okuyucularının taktirini toplayan Gazete365 çalışanları olarak “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”müzü kutlayanlara şükranlarımızı sunuyoruz.

Günümüzü unutmayanlar…

Objektif ve ilkeli yayınıyla okuyucularının taktirini toplayan Gazete365 çalışanları olarak “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”müzü kutlayanlara şükranlarımızı sunuyoruz.

Günümüzü unutmayanlar…
10 Ocak 2016 - 17:04
Reklam

Kurluşundan bu gune; taraflığını halktan yana kullanan, Gazete365 objektif ve ilkeli yayını değerli okuyucularımızın desteği ile surduruyor.

Bahçelievler, Bağcılar, Bakırköy ve Gungören bölgesinde yayın yapan, İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Üyesi olan Gazete365 çalışanları “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gunu"nu onurla kutluyoruz.

Gazete365 çalışanları olarak; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gunu"muzu telefonla arayarak, maille yazılı mesaj gönderen herkese teşekkur ediyoruz.
………………………………………………………………

Şehitlerin geldiği, Çocukların öksuz kaldığı, Anaların ağladığı bir sureçte…
Binlerce Gazetecinin işsiz olduğu, Onlarca gazetecinin yargılandığı bir sureçte…
Taraflı, ilkesiz gazetecilik te yapıldığı bir sureç yaşanması…
ARTIK İÇİMİ ACITIYOR…
Hiç bir gunun anlam ifade etmediği bu gunlerde; objektif, ilkeli gazetecilik yapmaya çalışan meslektaşlarımın, “10 Ocak çalışan gazeteciler gunu"nu HERŞEYE RAĞMEN KUTLU OLSUN…
Bayram Kırtaş
Gazete365

………………………………………………………………

Basın çalışanların haklarını duzenleyen yasanın yururluğe girmesinin yı dönumu olan “10 Ocak çalışan gazeteciler gunu"nuzu kutluyor, tum medya mensuplarımıza başarılar diliyorum.
Lokman ÇAĞIRICI
Bağcılar Belediye Başkanı

………………………………………………………………

Görevini toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgurlukleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla kısıtlı imkanlara rağmen yapan, toplumun doğru bilgilendirilmesinde önemli etken olan, kamuoyunun aydınlatılmasında her şartta ve koşulda görevleri peşinde koşan, halkımızın gören gözu, işiten kulağı ve konuşan dili olan basın çalışanlarının bu anlamlı gununu kutlarım.
Görevleri başında hayatını kaybedenleri rahmetle anıyor; yeryuzun de hak ve adaletin hakim olduğu;
“Yaşanabilir Turkiye"
“Yeniden Buyuk Turkiye" ve
“Yeni Bir Dunya" idealimize katkı sağlayan basınımızın tum guzide mensuplarına tebrik ve teşekkurlerimi sunarım.
Nagehan Gul Asilturk
Saadet Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı

………………………………………………………………

Tum gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Gunu'nu kutluyorum.
Kendilerine daha çok guzelliklerin paylaşıldığı bir toplumda ; içinde sevgi, huzur, barış ve mutlulukların olduğu haberleri yapacakları ve kavga ,göz yaşı, uzuntu, açlık ve yokluk gibi olumsuzlukların olduğu haberleri yapma zorunda kalmayacakları bir çalışma hayatı diliyorum.
Guzel ulkemde daha da guzel ve aydınlık yarınlar için çalışan herkese selam,saygı ve sevgiler sunuyorum.
Şevket Cinbir
Silifke Kaymakamı (eski Bahçelievler kaymakamı)

………………………………………………………………

Gazetecinin en önemli görevi halkı doğru bilgilendirmektir. Doğru bilgilendirme için yaptıkları haberler nedeni ile çalişamayan,cezaevlerine atilan ,şiddet gören ve halen butun bu risklere rağmen doğru haber verme görevlerini yerine getirmek için ÇALIŞAN GAZETECILERİN gununu kutluyorum.
Gökmen Guneş
………………………………………………………………

Her şeyin içinin boşaltılmaya çalışıldığı, kendisi gibi duşunmeyene hayat hakkı tanınmadığı gunumuzde; gerçekten Hak ve adalet ölçulerine bağlı kimseye hakaret etmeyen patronunun veya sahibinin sesi değil kendi fikirlerini ve gerçekleri söyleyen,yazan,haber yapan bu yolda emek sarfeden tum onurlu şahsiyet sahibi gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gununu tebrik ediyor nice senelere diyorum.
Abdullah Akçay
Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı

………………………………………………………………

Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan basın, her zaman doğru, tarafsız ve ilkeli haber yaparak, toplumun haber alma özgurluğunu sağlamaktadır. Turkiye de, haber alma ve yapma özgurluğuyle ilgili ciddi sıkıntıların olduğu ve maalesef ulkemizin “Basının Özgur Olmadığı Ülkeler “ arasında gösterildiği bilinmekte olup, gazeteciler işini kaybetme ve hapis cezası alma tehlikesiyle karşı karşıyadır.
Artık gunumuzde, basın çalışanları ve gazeteciler işini özgur, tarafsız ve birilerine bağlı kalmadan yapabilmeli ve duşuncelerini açıkça ifade edebilmelidir. Tehlikelerle karşı karşıya gelen, tarafsız, ilkeli bir gazetecilik anlayışıyla doğruları yazmayı ve söylemeyi kendisine şiar edinmiş butun basın emekçilerinin, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gunu" nu kutluyorum.
Enver DEMİR
Turk Eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu Şube Başkanı

………………………………………………………………

Gazeteciler bir ulkenin gören gözu, işiten kulağı ve doğru haberin kaynağıdır.
Başarı dolu bir meslek hayatı diliyorum.
Gazeteciler gununuz kutlu olsun…
Emin ÇIKRIKÇI
Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Muduru

………………………………………………………………

Gazetecilik; sadece haber yapıp kamuoyunu haberdar etmek değildir. Gazeteci yaptığı habere emeğini, alın terini, vicdanını, duygularını katan ender bir kişiliktir. Her turlu zorluğu ,sıkıntıyı bertaraf ederek, her turlu tehlike ve saldırıya göğus gererek görevini yapar. Çağımızın en dinamik mesleklerinden biri olan ve zamanla yarışan basının “HALKA" haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlu bir görevi vardır.

Yerel ve ulusal basının temsilcileri olan basın mensuplarımız, kamuoyunun gözu, kulağı, sesi olma görevini ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmektedir ve getirmeye devam edecektir.
Yerel gazete, dergi, radyo ve tv'lerde çalışan değerli basın mensuplarımıza şimdiye kadar yaptıkları ve yapacakları çalışmalar için teşekkurlerimi sunuyorum.
Gazetecilere ekonomik ve sosyal imkanlar sağlayan ve 10 Ocak 1961 tarihinde yururluğe giren 212 sayılı yasanın kabulu nedeniyle ilan edilen “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gunu" Onuru , emeği ve yureği ile görevini yapmaya çalışan gazetecilere çalışma alanlarında başarılar dilerken 10 Ocak çalışan gazeteciler bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
Selami Aykut
Siyavuşpasa Mahalle Muhtarı
İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı

………………………………………………………………

Gazeteciler gununuzu kutlar; hur ve demokrat bir ortamda nice başarılara imza atmanız dileğiyle…
Fuat Yiğit
Turk Eğitim-Sen İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı

………………………………………………………………

Ulusal basın: "el elin derdine dır dır diye ağlar." Yerel basın: " ağlarsa anam ağlar; gerisi yalan ağlar: ağlarsa, yerel basın ağlar; gerisi yalan ağlar: Gazete365' in Çalışan Gazeteciler Gununu bu sözlerle kutlamak istedim. Toplumsal yaralara çözum getirirken; ulke gundeminden ilçelere sirayet eden çarpıklıkları gundemine taşıyacağı nice seneler diliyorum arkadaşlar.
Gunumuz kutlu olsun…
Saara Yılmaz Özenç
Gazete365

………………………………………………………………

Özel gunuzu kutluyorum.
Tum çalıkşan arkadaşlara başarılar diliyorum.
Saygılarımı sunu yorum
Mehmet Ali ÖZKAN
CHP Bahçelievler İlçe Başkanı

………………………………………………………………

Değerli arkadaşlarım; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gunu’nuz kutlu olsun.
Rabbim her iki dunyada da sizleri mutlu kılsın.
Dr. Hakan Bahadır
………………………………………………………………
Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan basın, her zaman doğru, tarafsız ve ilkeli haber yaparak, toplumun haber alma özgurluğunu sağlayan gazetecilerin, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gunu" kutlu olsun.
Yuksek Mimar
Serkan TATLICI
Çizgi Muhendislik Mimarlık

………………………………………………………………

Değerli basın mensubu; Doğru haber yapmak için ustun çaba gösteren, demokrasimizin gelişmesine, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine katkı sunan, halkın haber alma hakkını sağlayan, toplum adına idareyi denetleyen, demokratik rejimin olmazsa olmazı medya mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gunu'nu kutlar, kendilerine başarılar dilerim. Saygılarımla...
Av. Zulkuf TÜRKOĞLU
AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı

AK Parti’den Gazete365’e önemli ziyaret