Bahçelievler Trabzonlular Derneği Kadın Kolu’nda görev dağılımı…

Yeni oluşturulan Bahçelievler Trabzonlular Derneği Kadın Kolu’nda görev dağılımı yapıldı, Başkanlık görevine Emine Köroğlu getirildi.

Bahçelievler Trabzonlular Derneği Kadın Kolu’nda görev dağılımı…

Yeni oluşturulan Bahçelievler Trabzonlular Derneği Kadın Kolu’nda görev dağılımı yapıldı, Başkanlık görevine Emine Köroğlu getirildi.

Bahçelievler Trabzonlular Derneği Kadın Kolu’nda görev dağılımı…
09 Kasım 2016 - 13:52 - Güncelleme: 11 Kasım 2016 - 16:49
Reklam

Kısa zaman önce kurulan Bahçelievler Trabzonlular Derneği Kadın Kolu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımla yapılan ilk toplantıda üyelerin görev dağılımı da belli oldu. Üyeler arasında yapılan ilk toplantı sonucu; Kadın Kolu Başkanlığı’na Emine Köröğlu seçildi. 
Başkan seçilmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Köröğlu, “Bahçelievler Trabzonlular Derneği, kadrosuna yeni bir enerji, yeni bir ses, yeni bir dinamizm katarak yola devam ediyor. Başkanımız Selami Aykut Beyin ifadesiyle; sadece Karadeniz’in sesi değil, 81 ilde kadınların sesi olacağız. Gayemiz; tüm herkesin gönlüne ve hanesine ulaşmaktır” dedi.

KADINLARIMIZLA BAŞARILI İŞLERE İMZA ATACAĞIZ
Bahçelievler Trabzonlular Derneği Başkanı Selami Aykut ise, “11. yüzyıldan itibaren Türk kadını açısından durumun dramatik bir biçimde değişmeye başladığı görülmektedir. Bir yandan göçebelikten yerleşik tarım toplumuna geçiş sürecinin zorlaması, diğer yandan İslâm dininin yayılmasına koşut olarak geleneksel kültür değerlerinin terk edilmesi, kadının bireysel ve toplumsal konumunu günden güne geriletmiştir. Bu gelişmenin içinde zaman zaman değerlerini ve hatta toplumun var olma etkisi olan kadının kimliği de karmaşık bir hal almış olması da acı gerçeğimizin içinde yer almıştır. Kadının hem bir toplumu kurtaracak hem de batıracak güce sahip olması hasebiyle bu gücü güzele ve hayra dair kullanma dinamizmini hareketlendirme gayretinde yola devam eden bir kadroyuz. Her bir fikrin her bir projenin değerlendirmeye alınacağı, gönlü engin görüşü derin kadınlarımızla nice başarılara imza atacağımız inancıyla sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız” diye konuştu.
Trabzon Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Asuman Suluoğlu da programa katılarak yeni kurulan kadın kolları başkanı ve yönetiminin yanındayız mesajı verdi.

KADIN KOLU YÖNETİMİ GÖREV DAĞILIMI
Emine Köroğlu (Başkan)
Reyhan Yıldırım (Bşk. Yardımcısı)
Hacer Bulut (Bşk. Yardımcısı)
Sevgi Gündoğdu (Bşk. Yardımcısı)
Sevgi Yakupçebioğlu (Sekreter)
Şükran Kaya (Muhasip)
Derya Terzi (Eğitim Komisyonu Başkanı)
Emine Uzuner (Kültür Komisyonu Başkanı)
Hatice Orhan (Siyaset Komisyonu Başkanı)
Sema Bayrak (Halkla İlişkiler Komisyon Başkanı)
Gamze Kaya (Organizasyon ve Etkinlikler Komisyon Başkanı)
Esma Aksoy (Sağlık İşleri Komisyonu Başkanı)
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum