Hakan Bahadır’ın babası vefat etti

AK Parti Bahçelievler eski İlçe Başkanı Hakan Bahadır'ın babası vefat etti.

Hakan Bahadır’ın babası vefat etti

AK Parti Bahçelievler eski İlçe Başkanı Hakan Bahadır'ın babası vefat etti.

Hakan Bahadır’ın babası vefat etti
23 Aralık 2015 - 11:11
Reklam

AK Parti Bahçelievler eski İlçe Başkanı ve 24.Dönem AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Hakan Bahadır’ın babası Recep Bahadır hayatını kaybetti.

Yaşlılığın beraberinde getirdiği rahatsızlıklar nedeniyle ve eşini kaybetmenin uzuntusuyle son zamanlarda bir hayli yorgun duştuğu belirtilen ve son olarak kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan 90 yaşındaki 2 çocuk babası Recep Bahadır, bu sabah yaşam mucadelesini kaybetti.

2013 yılı Eylul ayında da annesi Vedia Bahadır’ı kaybeden Hakan Bahadır’ın babası Recep Bahadır, Fatih Camii'nde ikindi namazına muteakip kılınan cenaze namazının ardından Silivrikapı Mezarlığı'nda torağa verildi. 365/Aykut Kaya

Recep Bahadır 2 yıl önce eşi Vedia Bahadır’a böyle veda etmişti…

Baba Recep Bahadır'ın son yolculuğunda Hakan Bahadır'ı, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, eski ve yeni yönetim kurulu uyeleri, Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Av. Zulkuf Turkoğlu ve yöneticileri, eski ve yeni Belediye Meclis Üyeleri, Bahçelievler ilçesi mahalle muhtarları, sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı.

Recep Bahadır, Fatih Camii'nde ikindi namazına muteakip kılınan cenaze namazının ardından Silivrikapı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Hakan Bahadır'ın zor gununde arkadaçları ve dostları yalnız bırakmadı.