Elis Yıldız BBSK ile yollarını birleştirdi

Henüz kariyerinin başlarında olmasına rağmen önemli başarılara imza atan ve ilçede adını duyuran Antrenör Elis Yıldız, Bahçelievler Belediye Spor Kulübü’ne transfer oldu.

Elis Yıldız BBSK ile yollarını birleştirdi

Henüz kariyerinin başlarında olmasına rağmen önemli başarılara imza atan ve ilçede adını duyuran Antrenör Elis Yıldız, Bahçelievler Belediye Spor Kulübü’ne transfer oldu.

Elis Yıldız BBSK ile yollarını birleştirdi
18 Ocak 2016 - 11:11
Reklam

Birçok branşta sporcular yetiştiren, yurt içinde ve yurt dışında ilçemizi en iyi şekilde temsil eden Bahçelievler Belediye Spor Kulubu (BBSK), yeni branşlarda adını duyurmaya, antrenör ve sporcu transferleri yapmaya devam ediyor.

Geçen yıl ve bu yıl Turkiye Gureş Federasyonu tarafından duzenlenen Bayan Gureş Musabakaları İstanbul ve Turkiye Şampiyonaları’na takımıyla katılarak, ilçeye madalya ve kupalarla dönen Antrenör Elis Yıldız da, BBSK’ya transfer oldu.

Geçen yıl Bayan Gureş Musabakaları’ndan kupalarla dönen ve Turkiye Şampiyonası’nda takımıyla bir 1.lik, iki 3.luk alan Antrenör Elis Yıldız, bu yıl da Turkiye Şampiyonası’nda iddialı.

BAYAN GÜREŞÇİLER GÖGSÜMÜZÜ KABARTTI
Turkiye Gureş Federasyonu tarafından duzenlenen Bayan Gureş Musabakaları İstanbul Şampiyonası’na katılan Antrenör Elis Yıldız önderliğindeki Bahçelievlerli bayan gureşçiler, elde ettikleri önemli başarılarla göğsumuzu kabarttı.

Geçen sene de yine Antrenör Elis Yıldız önderliğinde aynı şampiyonaya katılan ve Minikler’de İstanbul Şampiyonu ve Yıldızlar’da grup olarak 2. olan, Turkiye Şampiyonası’nda da bir birincilik ve iki 3.luk alan bayan gureşiler, bu yıl da Turkiye Şampiyonası’nda Bahçelievler’i temsil etmeye hak kazandı.

BİRİNCİ OLDU MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRILDI
Bu sene Yıldızlar’da grup olarak birinci olan, Minikler’de de gurup olarak iki uçunculuk elde eden bayan gureş takımında, 37 kilo da yarışan Elvira Hasanova, İstanbul Şampiyonu oldu. Birincilik kupasıyla ilçemize dönerek, gurur kaynağımız olan geçen senenin Turkiye Şamipiyonu Elvira Hasanova, milli takım kampına çağırıldı. Minikler’de derece yapan Elvira, milli takımda yıldızların alt yapısına alındı.

YILDIZ: HEDEFİMİZ; OLİMPİYATLAR
Takımıyla gurur duyduğunu söyleyen ve duygularını Gazete365 ile paylaşan Antrenör Elis Yıldız, “Öncelikle, bizlerin bu başarısında emeği olan Bahçelievler Belediye Spor Kulubu ile Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Mudurluğumuze çok teşekkur ediyoruz. Çocuklarla yoğun gayretlerimizin, birlik ve beraberliğimizin karşılığını alma yolunda ilerliyoruz. Hedefimiz; olimpiyatlara katılarak, uluslar arası bir başarı elde etmek ve ulkemizi, Bahçelievler’i en iyi şekilde temsil etmektedir. Biz bunu başaracağımıza inanıyoruz" dedi. 365/Aykut Kaya