Bu hafta vizyona giren filmler…

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler…

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler…
05 Şubat 2016 - 10:43 - Güncelleme: 12 Şubat 2016 - 19:11
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden guzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; 3 yerli, 2 yabancı olmak uzere 5 yeni film girdi.
İşte 5 Şubat’ta vizyona giren filmler;

1) Ip Man 3
Yapımı: 2015 - HongKong
Tur: Aksiyon, Biyografi, Dram
Sure: 105 dk.
Yönetmen: Wilson Yip
Oyuncular: Donnie Yen, Yifei Liu, Lyon Hung, Mike Tyson, Kent Cheng
Senaryo: Edmond Wong
Yapımcı: Bak-ming Wong, John Chong
Diğer Adı: Ipman 3

Filmin konusu: 1959 yılı, Ip Man (Donnie Yen), Hong Kong'daki sakin hayatına alışmaya başlamaktadır. Buyuk oğlu Ip Chun Foshan'a dönmuş, kuçuk oğlu Ip Ching ve eşi yanında kalmıştır. Ip Ching'in okuduğu okul binası oldukça değerli bir arazi uzerindedir ve Amerikalı emlak taciri Frank (Mike Tyson), o arazinin ne pahasına olursa olsun alınması için adamlarına emir verir. Okulu korumak için Ip ve öğrencileri, bir kez daha çok tehlikeli bir maceraya atılacaktır.

2) Kötu Kedi Şerafettin
Yapımı: 2016 - Turkiye
Tur: Animasyon, Aksiyon, Komedi
Sure: 82 dk.
Yönetmen: Mehmet Kurtuluş (i), Ayşe Ünal
Seslendirenler: Demet Evgar, Okan Yalabık, Uğur Yucel, Ayşen Gruda, Ahmet Mumtaz Taylan
Senaryo: Levent Kazak, Bulent Üstun
Yapımcı: Erdil Yaşaroğlu, Mehmet Kurtuluş (i)

Filmin konusu: Sıradan bir Mart sabahı Şerafettin, kadim dostları Fare Rıza ve Martı Rıfkı ile akşam için mangal hazırlığı yapmaktadır. Ancak gun içinde başına gelmedik kalmaz, babası Tonguç tarafından evden kovulacak, duşmanlarının saldırısına uğrayacak, baba olduğunu öğrenecek, ilk kez aşık olacak ve başına bir suru olay gelecektir. Yine de butun bunlar olurken akşam o mangalı yapmaya kararlıdır.
Bulent Üstun'un yarattığı efsanevi çizgi roman karakteri Şerafettin, yıllar suren proje ve produksiyon aşamasından sonra izleyicilerle buluştu. Yetişkinlere göre bir animasyon olan yapım, Anima İstanbul tarafından hayata geçirildi.

3) Carol
Yapımı: 2015 - İngiltere
Tur: Dram, Romantik
Sure: 118 dk.
Yönetmen: Todd Haynes
Oyuncular: Cate Blanchett , Rooney Mara , Sarah Paulson , Kyle Chandler , Jake Lacy
Seslendirenler: Blanca Camacho
Senaryo: Phyllis Nagy
Yapımcı: Tessa Ross, Christine Vachon

Filmin konusu: 1950'li yıllarda New York'ta geçen hikaye, evli, çocuklu ve zengin, ancak eşiyle sorunlar yaşayan, orta yaşa yaklaşmakta olan bir kadın olan Carol ile genç bir tezgahtar olan Therese arasında tesadufen tanışmalarıyla başlayan, ancak gunden gune tutkulu bir yakınlığa dönen ilişki anlatılıyor. Carol eşinden boşanıp kızının velayetini almak istese de kocası Harge, onun Therese ile olan ilişkisinin sınırlarından gitgide kuşkulanmaya başlayacak ve kızını bırakmak istemeyecektir.

4) Temel ile Dursun İstanbul’da
Yapımı: 2015 - Turkiye
Tur: Komedi
Yönetmen: İhsan Taş
Oyuncular: Wilma Elles, Alay Cihan, Tahsin Taşkın, Engin Alkan, Esin Civangil
Senaryo: İhsan Taş
Yapımcı: İhsan Taş

Filmin konusu: Dursun’un yalanlarına kanan Temel, evini barkını bırakıp Karadeniz'den İstanbul’a gelir. Ancak Temel’i burada buyuk surprizler beklemektedir, nitekim durum hiç de Dursun’un anlattığı gibi değildir. Karısı Fadime’den korkusundan memleketine dönemeyen Temel’in buyuk umutlarla geldiği İstanbul macerası komik olaylara gebedir.

5) Hep Yek
Yapımı: 2016 - Turkiye
Tur: Komedi
Yönetmen: Ali Yorgancıoğlu
Oyuncular: Fırat Tanış, Gurkan Uygun, İnan Ulaş Torun, Gökhan Yıkılkan, Tuna Orhan
Senaryo: Bilal Kalyoncu, Suat Özkan, Alper Erze
Yapımcı: Bilal Kalyoncu

Filmin konusu: Cevat (Gurkan Uygun), Turkiye’nin nam salmış Kabadayılarından birinin şehvet duşkunu oğludur; uluslararası şöhrete sahip manken Camilla’yı (Denise Capezza) tutkulu aşkı sonucunda kaçırmaya karar verir. Bu kaçırma operasyonunu Cevat adına bir başka suç makinesi Ziya Baba (Yuksel Arıcı) ustlenmiştir. Ziya Camilla’yı kaçırır ve Camilla’yı bir paket içinde Cevat’a göturme görevini Şahin’e (Fırat Tanış) verir. Ancak Şahin, Cevat’a göturduğu paketin içinde ne olduğunu bilmemektedir. Şahin paketi İzmir’den, İstanbul’a getirecektir. Şahin yola çıkarken Gurkan (Gökhan Yıkılkan) ve Altan (İnan Ulaş Torun) adında iki bela paratoneri ile yolu kesişmiş, onlar yuzunden Cevat’a götureceği paketi kaybetmiştir. Bu sebeple Şahin hayatının en zor 48 saatini yaşamak zorunda kalacaktır.

365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum