Bu hafta vizyona giren filmler…

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler…

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler…
22 Ocak 2016 - 10:46 - Güncelleme: 13 Şubat 2016 - 01:33
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden guzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; 4 yerli, 4 yabancı olmak uzere 8 yeni film girdi.

Leonardo DiCaprio’nun başrol oynadığı 12 dalda Akademi Ödulu Adayı ve 3 dalda Altın Kure Ödullu 'Diriliş’ filmi ile Guldur Guldur Ekibi’nin rol aldığı 'Dedemin Fişi’ filmi de beyazperdede sinemaseverlerle buluştu. Ayrıca çocuklar için de 2 yeni animasyon film vizyona girdi.

İşte 22 Ocak’ta vizyona giren filmler;

1) Diriliş- The Revenant
Yapımı: 2015 - ABD
Tur: Dram, Macera
Sure: 151 dk.
Yönetmen: Alejandro González Iñárritu
Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson , Will Poulter , Lukas Haas
Senaryo: Alejandro González Iñárritu, Mark L. Smith
Yapımcı: Alejandro González Iñárritu, Steve Golin

Filmin konusu: İskoç kökenli bir avcı olan Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) bugun Dakota adıyla bilinen bölgede gerçekleştirilen bir keşif gezisinde bir ayının saldırısına uğrayarak ölumcul bir şekilde yaralanır. Hayatta kalma umudu çok zayıf olan Glass, arkadaşları tarafından vahşi doğada ölume terkedilir, oğlu da öldurulur. Muthiş bir dayanma gucuyle hayatta kalmayı başaran Glass, oğlunu ölduren John Fitzgerald'dan (Tom Hardy) intikamını alabilmek için tum Amerika'yı baştan başa dolaşmaya hazırdır.

2) Gençlik – Youth
Yapımı: 2015 - İtalya, Fransa, İsviçre, İngiltere
Tur: Dram
Sure: 118 dk.
Yönetmen: Paolo Sorrentino
Oyuncular: Michael Caine, Harvey Keitel , Rachel Weisz , Paul Dano , Jane Fonda
Senaryo: Paolo Sorrentino
Yapımcı: Francesca Cima, Nicola Giuliano
Diğer Adı: La giovinezza, Il futuro, In the Future, The Early Years

Filmin konusu: İki eski arkadaş olan Fred ve Mick, Alpler'e tatile çıkmışlardır. Besteci ve şef Fred (Michael Caine) emekli olmuştur. Yönetmen Mick ise (Harvey Keitel) hala çalışmaktadır. Artık hayatlarının sonlarına yaklaşmış olan iki adam, otelde geçirdikleri sure boyunca etraflarındaki her şeye merak duygusuyla bakmaktadır. Mick son buyuk başyapıtının senaryosu uzerinde hırsla çalışmaktadır, ancak Fred'in emeklilikten vazgeçmeye niyeti yoktur. Ancak onun kariyerine devam etmesini isteyen biri çıkacaktır.

3) Şevket Yerimdar 2: Biz de Sakat Çok
Yapımı: 2015 - Turkiye
Tur: Komedi
Yönetmen: Bulent İşbilen
Oyuncular: Cezmi Baskın, Başak Parlak, Özgurcan Çevik, Numan Çakır, Bahadır Tokmak
Senaryo : -

Filmin konusu: Sevgilisi Pelin ile duğun hazırlığı yapan Şevkat, para bulabilmek için dedesinden kalan evi satmaya karar verir ve Ankara'ya gelir. Aslında evi satıp hemen geri dönmeyi planlamaktadır, ama arabasının önune atlayan Sarper butun planlarını alt ust eder. Sarper'in sevdiği kız ile evlenebilmesi için olaya dahil olan Şevkat bu sırada ruyasında ölmuş dedesini görur. Dedesinin dediğine göre evin altında yatır vardır ve kesinlikle satılmaması gerekmektedir. Ancak evi paragöz bir muteahhite satan Şevkat'in evi geri alması hiç kolay olmayacaktır.

4) Çılgın İhtiyar – Dirty Granpa
Yapımı: 2016 - ABD
Tur: Komedi
Sure: 102 dk.
Yönetmen: Dan Mazer
Oyuncular: Robert De Niro, Zac Efron, Dermot Mulroney, Brandon Mychal Smith, Julianne Hough
Senaryo: John Phillips
Yapımcı: Jason Barrett, Bill Block

Filmin konusu: Nişanlısı Meredith ile duğun hazırlıkları yapan Jason (Zac Efron) duzenli bir hayatı olan genç bir adamdır. Eşini kısa sure önce kaybetmiş olan buyukbabası emekli asker Dick (Robert De Niro) her yıl eşiyle yaptıkları tatili yad edebilmek için torununu ikna edip Florida'ya gider. Ancak buyukbabanın niyeti çok farklıdır, eğlenmek, genç kadınlarla zaman geçirmek, kendini kaybetmek istemektedir. Jason buyukbabasının yaptıklarına inanamasa da zaman geçtikçe hayatın tadını çıkarmanın önemli olduğunu anlamaya başlayacaktır.

5) Dedemin Fişi
Yapımı:
2016 - Turkiye
Tur: Komedi
Sure: 105 dk.
Yönetmen: Meltem Bozoflu
Oyuncular: Ali Sunal, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özlem Tokaslan, Ayşen Gruda, Ayşegul Akdemir
Senaryo: Yılmaz Erdoğan, Murat Kepez

Filmin konusu: Çirci ailesinin reisi Salih Bey'in beyin ölumu gerçekleşmiştir, ancak yaşam destek unitesine bağlı şekilde hayatta tutulmaktadır. Ancak fişin çekilmesi gerçekleşmeden önce miras peşindeki çocuklar ve torunlar ölum döşeğindeki adamın başına uşuşecektir.

6) Karlar Kralı Norm – Norm of The North
Yapımı: 2016 - ABD, Hindistan, İrlanda
Tur: Animasyon, Aile, Komedi, Macera
Sure: 90 dk.
Yönetmen: Trevor Wall
Seslendirenler: Rob Schneider, Heather Graham, Bill Nighy, Ken Jeong, Zachary Gordon
Senaryo: Jack Donaldson
Yapımcı: Alice Dewey, Ken Katsumoto

Filmin konusu: Kutup bölgesinde yaşayan bir kutup ayısı olan Norm, arkadaşları gibi avlanmayı beceremese de hiçbirinin sahip olmadığı bir özelliği vardır, insanlarla konuşabilmektedir. Çok zengin bir işadamı olan Mr. Greene kutup bölgesine super luks daireler yapmak istediğini açıklayınca ayılar yerlerinden olma tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Bu durumda New York'a giderek yuvalarını kurtarmak Norm ve yanındaki 3 kemirgen arkadaşına duşer. Norm, kaleyi içten fethetmek için işadamının şirketinin maskotu olur.

7) Köstebekgiller 2: Gölgenin Tılsımı
Yapımı: 2015 - Turkiye
Tur: Aile, Çizgi
Sure: 85 dk.
Yönetmen: Kudret Sabancı, James Bobin
Oyuncular: Janset Paçal, İnci Turkay, Ayla Algan, Reyhan Asena Keskinci , Ali Nuri Turkoğlu
Seslendirenler: Yavuz Seçkin, Mustafa Oral, Gizem Gulen, Gökçe Dinçer
Yapımcı: Linda Woolverton

Filmin konusu: Pelin ve Caner, Köstebekgiller’in en yakın dostlarıdır. Vaktiyle, yaptığı kötulukler yuzunden, ağaca dönuşen Gölge’yi, Köstebekgiller’den Köstan Amca, iyi bir insan olması sözune karşılık kurtarmıştır. Fakat Gölge sözunu tutmamış ve çalışmakta olduğu muzayede salonundan, Kraliçe Sora’nın tılsımlı olduğu söylenen elbisesini çalmıştır. Elbiseye dokunur dokunmaz da, içinde olan kötulukle birlikte, Köstan Amca’nın önceden yaptığı ağaç tılsımı harekete geçmiştir. Gölge yeniden ağaca dönuşmeye başlamıştır. Onu ormanda değerli taşlara ve kurklere duşkun avcı Şahane Postum bulur. Şahane, Sora’nın elbisesini görur görmez ona hayran olur ve almak ister. Ancak, elbiseye geçen Köstan Amca’nın tılsımı, elbisenin sayesinde, Şahane’yi de geyiğe dönuşturmeye başlar. Gölge bu durumdan kurtulmak için Köstan Amca’ya gitmeleri gerektiğini söyler. Ancak Köstan Amca, çoktan Köstebekya’ya doğru yola çıkmıştır.

8) Şafakla Dönenler
Yapımı: 2014 - Turkiye
Tur: Dram
Yönetmen: Murat Eroğlu
Oyuncular: Mehmet Ünal, Gurkan Korkmaz, Emre Kentmenoğlu
Senaryo: Murat Eroğlu

Filmin konusu: Şafakla Dönenler, geceleri sebze halinde çalışan Erdal ve 12 yaşındaki oğlu Merdan’ın gözunden tum emekçilerin yaşadığı zorlukları anlatıyor. Baba ve oğul gecenin acımasızlığı ve soğuğun sertliği karşısında işe koyulurlar. El arabaları ile buyuk dukkânlardan yeşillik alarak karanlık duvar dibinde satmaya çalışırlar. Malların bir kısmını aldıktan sonra el arabaları çalınır. Bir taraftan sırtlarında malları taşıyıp satmaya çalışırlarken, bir taraftan da el arabalarını ararlar. Gece bitip şafak vakti geldiğinde arabalarını bulabilecekler midir?

365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum