Bu hafta vizyona giren filmler…

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte 2016 yılının vizyona giren ilk filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler…

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte 2016 yılının vizyona giren ilk filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler…
01 Ocak 2016 - 13:51
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden guzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; 2 yerli, 3 yabancı olmak uzere 5 yeni film girdi.

Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın boş rolde oynadığı Kocan Kadar Konuş filminin ikincisi olan Kocan Kadar Konuş: Diriliş filmi de beyaz perdedeki yerini aldı.

İşte 1 Ocak Cuma gunu vizyona giren filmler;

1) Kocan Kadar Konuş: Diriliş
Yapımı: 2015 - Turkiye
Tur: Komedi
Sure: 108 dk.
Yönetmen: Kıvanç Baruönu
Oyuncular: Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Humeyra Akbay, Nevra Serezli, Eda Ece
Senaryo: Şebnem Burcuoğlu

Filmin konusu: İlk filmin uzerinden 1 yıl bile geçmeden ikincisi çekilen Kocan Kadar Konuş'un devam filmi "Diriliş"te, Efsun ile Sinan'ın duğun telaşına tanık oluyoruz. Efsun'un ailesi, özellikle Peyker Hanım ile Sinan'ın duğun için ortaya çıkan babaannesi Cavide Hanım arasındaki zaman zaman sert, zaman zaman eğlenceli rekabet filmin ana konusunu oluşturuyor.

2) Denizin Ortasında
Yapımı:
2015 - ABD
Tur: Dram
Sure: 121 dk.
Yönetmen: Ron Howard
Oyuncular: Chris Hemsworth, Ben Whishaw, Cillian Murphy, Brendan Gleeson, Michelle Fairley
Senaryo: Edward Zwick, Marshall Herskovitz, Peter Morgan, Rick Jaffa, Charles Leavitt, Amanda Silver
Yapımcı: Brian Grazer , Paula Weinstein
Diğer Adı: In the Heart of the Sea

Filmin konusu: Herman Melville'in unlu Moby Dick romanına ilham kaynağı olan olay 1820'de geçiyor. Owen Chase (Chris Hemsworth) ve arkadaşları gemileriyle balina avına çıkarlar, ancak dev bir İspermeçet balinasının saldırısına uğradıktan sonra gemileri batar. Gemilerini kaybeden murettebatın en yakın karaya ulaşabilmek için önunde binlerce mil vardır.

3) Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
Yapımı: 2015 - ABD
Tur: Animasyon, Komedi
Sure: 86 dk.
Yönetmen: Walt Becker
Oyuncular: Bella Thorne, Jason Lee, Eddie Steeples , Tony Hale , Kimberly Williams-Paisley
Seslendirenler: Fatih Özkul, Ruzgar Aksoy, Umut Tabak, Ahmet Taşar, Mehpare Özluk
Senaryo: Janice Karman, Randi Mayem Singer
Yapımcı: Ross Bagdasarian Jr. , Janice Karman
Diğer Adı: Alvin ve Sincaplar 4, Alvin and the Chipmunks 4

Filmin konusu: Sevimli kahramanlar Alvin, Simon ve Theodore, Dave'in bir suredir birlikte olduğu Samantha ile evlenme kararı aldığını öğrenince alarm durumuna geçerler. Her ne kadar Samantha iyi bir insan olsa da oğlu Miles uç kafadara son derece kötu davranmıştır ve aynı evde yaşamaları halinde yuvalarının cehenneme döneceğini farketmek zor değildir. Bu yuzden Alvin ve arkadaşları, evlenme teklifi gerçekleşmeden önce Dave'i durdurmak zorundadır.

4) Baskın: Karabasan
Yapımı: 2015 - Turkiye
Tur: Gerilim, Korku
Sure: 97 dk.
Yönetmen: Can Evrenol
Oyuncular: Muharrem Bayrak, Ergun Kuyucu, Sabahattin Yakut, Görkem Kasal, Fatih Dokgöz
Senaryo: Can Evrenol

Filmin konusu: Filmde gece devriyesine çıkan 5 polisin, gelen bir destek çağrısına uyarak harabe haldeki bir Osmanlı karakoluna gidişi ve burada yaşadıkları kabus dolu olaylar konu ediliyor.
Baskın: Karabasan filmi, Can Evrenol'un 2013'te çektiği aynı adlı kısa filmden esinlenerek çekildi. Film, dunyada ilk kez Toronto Film Festivali'nde gösterilmişti.

5) Dheepan
Yapımı: 2015 - Fransa
Tur: Dram
Sure: 109 dk.
Yönetmen: Jacques Audiard
Oyuncular: Jesuthasan Antonythasan, Kalieaswari Srinivasan, Claudine Vinasithamby, Vincent Rottiers, Marc Zinga
Senaryo: Jacques Audiard, Thomas Bidegain

Filmin konusu: Sri Lanka'da Tamil özgurluk savaşçısı olan Dheepan (Jesuthasan Antonythasan), iç savaşın sonlarına doğru ulkesinden kaçıp kendine yeni bir hayat kurmaya karar verir. Göç edeceği ulkeden daha kolay sığınma hakkı alabilmek için aynı multeci kampındaki tanımadığı bir kadın ve bir kız çocuğunu yanına alır. Ölmuş bir ailenin kimliklerini alarak gerçek bir aileymiş gibi yaparlar. Paris'e geldikten sonra uzun bir sure kalacak bir yer ve yeni "ailesine" bakabilmek için duzgun bir iş arar. İş bulur, ancak her gun karşılaştığı "şiddet", onun savaşta açılmış yaralarını tekrar kanatacaktır.