Bu hafta vizyona giren filmler - 3 Haziran

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler - 3 Haziran

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler - 3 Haziran
03 Haziran 2016 - 12:56
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; 3 yerli, 6 yabancı olmak üzere 9 yeni film girdi.

İşte 3 Haziran’da vizyona giren filmler;

1) Warcraft 
Yapımı:
2016 - ABD
Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera
Yönetmen: Duncan Jones
Oyuncular: Travis Fimmel, Robert Kazinsky, Paula Patton, Ben Foster, Toby Kebbell
Senaryo: Duncan Jones, Charles Leavitt
Yapımcı: Charles Roven, Jon Jashni

Filmin konusu: Azeroth gezegenindeki insan düzeni tehdit altındadır, nitekim Draenor'da yaşayan orklar, soylarının tükenme tehlikesiyle karşı karşıya kalınca Kara Geçit'ten geçerek insanların dünyasına gelmeye başlarlar.  İnsanların önderi Anduin Lothar (Travis Fimmel) ve orkların önderi Durotan (Toby Kebbell), her iki halkın geleceğini belirleyecek bir noktaya geleceklerdir.


2) Vurgun
Yapımı:
2016 - ABD, İngiltere
Tür: Gerilim, Suç
Süre: 93 dk.
Yönetmen: Alex Brewer,  Benjamin Brewer
Oyuncular: Nicolas Cage, Elijah Wood, Jerry Lewis, Steven Williams, Sky Ferreira
Senaryo: Adam Hirsch, Benjamin Brewer
Yapımcı: Arianne Fraser, Molly Hassell

Filmin konusu: Jim Stone (Nicolas Cage) ve David Waters (Elijah Wood) Los Angeles Polis Departmanı kanıt dairesinde çalışan iki polis memurudur. Stone, bir uyuşturucu patronuyla bağlantılı oldukça yüksek meblağda kefaret makbuzu bulur ve iki ortak, paranın kaynağını araştırmaya başlar.


3) Sen Benimsin
Yapımı:
2015 - Fransa, ABD, İngiltere
Tür: Dram, Gizem, Suç
Süre: 120 dk.
Yönetmen: Luca Guadagnino
Oyuncular: Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Dakota Johnson, Matthias Schoenaerts, Lily McMenamy
Senaryo: David Kajganich, Alain Page
Yapımcı: Michael Costigan, Luca Guadagnino

Filmin konusu: Tanınmış bir rock yıldızı olan Marianne Lane (Tilda Swinton), yönetmen sevgilisi Paul (Matthias Schoenaerts) ile birlikte Sicilya'nın güneyinde kalan, gözlerden uzak bir İtalyan adası olan Pantelleria'da tatil yapmaktadır. Ancak bu huzurlu ortamları, Marianne'in eski bir arkadaşı Harry (Ralph Fiennes) ve kızı Penelope'nin (Dakota Johnson) gelişiyle bozulacak, kıskançlık ve tutku dolu bir ilişki sarmalı hepsi için tehlikeli sonuçlar doğuracaktır.


4) Evrim
Yapımı:
2015 - Fransa
Tür: Dram, Gizem, Korku
Süre: 81 dk.
Yönetmen: Lucile Hadzihalilovic
Oyuncular: Julie-Marie Parmentier, Roxane Duran, Nathalie Legosles, Max Brebant
Senaryo: Lucile Hadzihalilovic, Alanté Kavaïté

Filmin konusu: 10 yaşındaki Nicolas (Max Brebant), sadece kadın ve erkek çocukların bulunduğu gözlerden uzak bir sahil kasabasında yaşamaktadır. Kadınlar saçlarını aynı şekilde bağlayıp aynı kıyafetleri giymektedir, çocuklar ise hep Nicolas'nın yaşıtıdır. Bir gün denizde karşılaştığı ceset yaşadığı dünyayı ve içinde bulunduğu ortamı sorgulamasına ve başka yerlerde hayatın nasıl olduğunu merak etmesine yol açar. Bu esnada kendisi gibi çocuklarla birlikte hastaneye kaldırılır ve bazı testler uygulanır. İçinde bulunduğu çıkmazdan onu çıkaracak yardım, genç hemşire Stella'dan (Roxane Duran) gelecektir.


5) Benim Çılgın Düğünüm 2
Yapımı:
2016 - ABD
Tür: Komedi
Süre: 94 dk.
Yönetmen: Kirk Jones
Oyuncular: Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris, Michael Constantine, Lainie Kazan
Senaryo: Nia Vardalos
Yapımcı: Tom Hanks, Rita Wilson

Filmin konusu: Toula Portokalos (Nia Vardalos), turizm acentesi ve kuru temizlemecinin kapanmasının ardından babasının ilk açtığı Yunan restoranında çalışmaya devam etmektedir. Kızı Paris büyümüş ve üniversite çağına gelmiştir. Ailesinin baskısından kurtulabilmek için başka bir şehirde okumayı düşünmektedir. Bu sırada Toula'nın annesi Maria ve babası Gus'ın evlilik belgelerinin rahip tarafından imzalanmadığı için geçerli olmadığı anlaşılır. Şimdi bütün aile, bir öncekinden çok daha büyük bir düğün için yeniden bir araya gelecektir.


6) Arama Motoru
Yapımı:
2015 - Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen: Atalay Taşdiken
Oyuncular: Mehmet Çiğdem, Mahmut Uyanık, Rahim Yalçın…
Senaryo: Atalay Taşdiken

Filmin konusu: Her biri kendi halinde ve kendi derdine düşmüş bir kasaba halkıyla onların arayışları sayesinde yolunu bulmaya çalışan bir gencin hikayesi anlatılıyor. 76 yaşında bir eş bulmak isteyen Musa Dede'den, babasından kalan Sefil lakabından kurtulmak isteyen Hasan'a, define bulmayı kafaya takan Kanunsuz'dan, seçimlerden önce söz verdiği suyu bulabilmek için kasabanın altını üstüne getiren belediye başkanına kadar birçok insan arayış içindedir. Bilgisayar ve internet bağlantısına sahip girişimci ruhlu genç Sırrı ise, köylünün arayışlarını paraya çevirerek, internette tanıştığı aşkını görebilmenin hesaplarını yapmaktadır.
Konya’nın Hüyük ilçesinin Çavuş köyünde 4 haftada çekilen filmde tamamen o yörede yaşayan halktan amatör oyuncular yer aldı.


7) Yaz Kampı
Yapımı:
2015 - ABD, İspanya
Tür: Korku
Süre: 81 dk.
Yönetmen: Alberto Marini
Oyuncular: Maiara Walsh, Jocelin Donahue, Diego Boneta, Andrés Velencoso, Xavier Capdet
Senaryo: Alberto Marini, Danielle Schleif

Filmin konusu: Dört Amerikalı öğrenci İspanya'nın kuzeyindeki bir yaz kampına, çocuklara İngilizce öğretmek üzere gelmişlerdir. Çocukların kampa katılmasından önce zaman geçiren gençler, bir yandan birbirlerini tanımaya çalışmaktadırlar. Ancak ormanın içinde birçok olumsuzlukla da mücadele etmektedirler. Çocukların gelmesine kısa bir süre kala öğrenciler arasında garip bir salgın baş gösterir. Salgından etkilenenler bir anda öfke buhranına tutularak tam bir caniye dönüşmektedir, ancak bir süre sonra normal hallerine geri döndüklerinde o anlara dair hiçbirşey hatırlamamaktadırlar. Ancak bu tehdit sürdüğü sürece hiçbiri tam anlamıyla güvende olmayacaktır.


8) Şeytanın Çocukları: El-Ebyaz
Yapımı:
2016 - Türkiye
Tür: Korku
Süre: 92 dk.
Yönetmen: Oya Köksal,  Vedat Dikmetaş
Oyuncular: Merve Sevi, Fırat Çöloğlu, Cenk Torun, Emin Gümüşkaya, Balamir Emren
Senaryo: Alper Kıvılcım
Yapımcı: Tarık Karakulak, Serdar Çelik

Filmin konusu: Arkeolojik çalışmalar yapmak üzere toplanan bir ekip, gemiyle denize açılır. Ancak bu geminin 2 yıl önce karıştığı gizemli ve ürkütücü olayları ekipten sadece bir kişi tüm ayrıntılarıyla bilmektedir. Zamanla bu yolculukta da esrarengiz olaylar yaşanmaya başlar ve bu olaylar bazıları için yolun sonu, bazıları için ise kendisiyle yeniden hesaplaşma fırsatı olacaktır.


9) Sokak Köpekleri Bal İle Betty
Yapımı:
2015 - Türkiye
Tür: Aile, Macera
Yönetmen: Fedai Çakır
Oyuncular: Toygun Ateş, Fedai Çakır, Sinem Göz, Yiğit Türken, Esila Sönmez
Senaryo: Fedai Çakır
Yapımcı: Adil Elmas
Filmin konusu: Sokaklara bırakılan iki köpeğin öncelikle üç kardeş, daha sonra mahalledeki çocuklar ile olan ilişkilerini ve yetişkinlerin bakış açılarını anlatan film, sokak köpeklerinin kendilerinden beklenmeyen şeyleri başarmalarını ve bu esnada çocukların yaşadıklarını izleyicilere aktarıyor.
Film, sokak köpekleri ve çocukların başrolünde olduğu ilk Türkiye yapımı olma iddiasıyla 3 Haziran 2016'da gösterime giriyor.

365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum