Bu hafta vizyona giren filmler - 20 Mayıs

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler - 20 Mayıs

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler - 20 Mayıs
20 Mayıs 2016 - 10:52 - Güncelleme: 21 Mayıs 2016 - 11:13
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; 2 yerli, 6 yabancı olmak üzere 8 yeni film girdi.

İşte 20 Mayıs’ta vizyona giren filmler;

1) X-Men: Apocalypse

Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera
Yönetmen: Bryan Singer
Oyuncular: Sophie Turner, Jennifer Lawrence, Olivia Munn, Oscar Isaac, Rose Byrne
Senaryo: Bryan Singer ,  Simon Kinberg ,  Michael Dougherty ,  Dan Harris
Yapımcı: Stan Lee, Bryan Singer

Filmin konusu: X-Men evreninin en güçlü mutantı olan En Sabah Nur, yani Apocalypse (Oscar Isaac), binlerce yıllık uykusundan uyandığında dünyayı tanınmaz bir halde bulur. Gördükleri karşısında çok sinirlenen Apocalypse, dünyayı tamamen yerle bir edip baştan kurmaya karar verir, bunun için kendine 4 yardımcı bulur: Storm, Archangel, Psylocke ve Magneto. Dünyanın yok olma tehlikesini karşı Mystique, Profesör X ve diğer mutantlar güçlerini birleştirip dünyayı kurtarmak zorundadır. X-Men: Geçmiş Günler Gelecek Filminin devam filmini bir önceki filmde olduğu gibi Bryan Singer yönetiyor.

2) İyi adamlar
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Gerilim, Gizem, Suç
Yönetmen: Shane Black
Oyuncular: Russell Crowe, Ryan Gosling, Kim Basinger, Matthew Bomer, Rachele Brooke Smith
Senaryo: Shane Black
Yapımcı: Silver Pictures
Diğer Ad: The nice guys

Filmin konusu: 1970'lerin Los Angeles'ında eski bir porno yıldızının intiharı ve bu intiharın soruşturulması çevresinde gelişen olayları anlatan bir yapım.

3) Misafir
Yapımı: 2015 - Türkiye
Tür: Dram
Süre: 127 dk.
Yönetmen: Mehmet Eryılmaz
Oyuncular: Ayten Uncuoğlu, Fatih Al, Ümit Çırak, Hale Akınlı, Zümrüt Erkin
Senaryo: Mehmet Eryılmaz
Yapımcı: Mustafa Dok

Filmin konusu: Babasının evinden hiç istemediği bir şekilde adeta kapı dışarı edilerek ayrılan Nur (Zümrüt Erkin), bu olaydan 10 yıl sonra annesinin çok hastalandığını, ölmek üzere olduğunu öğrenir ve kızını da yanına alıp son bir kez annesini görmek, ondan helallik almak için babaevine doğru yola çıkar. Mehmet Eryılmaz, ilk filmi Hazan Mevsimi'nde olduğu gibi yine hayata tutunmaya çabalayan insanların öyküsünü anlatıyor. Filmde Türkiye'de kadınların sıkça karşılaştığı aile içi şiddet ve taciz konuları da ele alınıyor.

4) 7. Gün
Yapımı: 2016 - ABD, Singapur
Tür: Korku
Süre: 95 dk.
Yönetmen: Kelvin Tong
Oyuncular: Matthew Settle, Elizabeth Rice, Pamelyn Chee, Jaymee Ong, Adina Herz
Senaryo: Kelvin Tong
Yapımcı: Peter Poon ,  Leon Tong

Filmin konusu: Genç ve başarılı gazeteci Jamie Waters (Elizabeth Rice) kızkardeşi Anna'nın vahşi bir şekilde öldürüldüğünü öğrenince olayın aslını öğrenmek üzere Singapur'a gider. Burada kardeşininkiyle ilişkili başka cinayetlerin de yaşandığını öğrenince kardeşinin eşiyle birlikte gerçeği su yüzüne çıkarmaya çalışır. Karşı karşıya oldukları güç, Babil Kulesi efsanesinin şeytanıdır ve yeryüzüne dönebilmek için vahşice katlettiği insanlar arasına Jamie'yi de katmak istemektedir.

5) Alamet-i Kıyamet
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Gerilim, Korku
Süre: 90 dk.
Yönetmen: Doğa Can Anafarta
Oyuncular: Murat Onuk, Müge Esmeray, Sedat Savtak, Funda Ersin, Büşra Çubukçuoğlu
Senaryo: Doğa Can Anafarta

Filmin konusu: Filmde 1999 Türkiye'de ve dünyanın geri kalan yerlerinde yaşanan korku dolu olaylar anlatılıyor. Hikayenin merkezinde ise yalnız yaşayan Elif adlı hamile bir kadın bulunuyor. 72 numaralı apartmanda bulunan tuhaf komşularıyla birlikte doğumu bekleyen Elif'in hayatı bir süre sonra karabasana dönecektir.

6) Başımın Belası
Yapımı: 2015 - ABD, Kanada
Tür: Komedi, Romantik
Süre: 105 dk.
Yönetmen: Sean Mewshaw
Oyuncular: Rebecca Hall, Dianna Agron, Joe Manganiello, Jason Sudeikis, Maggie Castle
Senaryo: Sean Mewshaw
Yapımcı: Aaron L. Gilbert, Kristin Hahn

Filmin konusu: Ünlü bir müzisyen olan eşini kaybetmenin acısını atlatamamış genç bir gazeteci olan Hannah (Rebecca Hall), eşinin hayatını anlatan bir biyografi kaleme almaya niyetlenmiştir. New York'ta bir üniversite hocası olan Andrew McDonnell (Jason Sudeikis) da aynı amaçla Hannah'nın yaşadığı kasabaya gelir. Ancak Hannah ile Andrew, müzisyenin hayatına çok farklı noktalardan bakmaktadır. Parçaları birleştirip bu ünlü müzisyenin gerçekte nasıl biri olduğunu görebilmek için bu birbirinden çok hoşlanmayan ikilinin birlikte çalışması gerekecektir.

7) Annemle Geçen Yaz
Yapımı: 2015 - Brezilya
Tür: Dram
Süre: 114 dk.
Yönetmen: Anna Muylaert
Oyuncular: Regina Case, Camila Márdila, Michel Joelsas, Karine Teles, Lourenço Mutarelli
Senaryo: Anna Muylaert
Yapımcı: Anna Muylaert, Gabriel Lacerda

Filmin konusu: Sao Paolo'da yaşayan zengin ailenin çocuğu olan Fabinho'ya 13 yıl dadılık yapan Val (Regina Case) aynı zamanda bu ailenin evinde yaşamaktadır ve adeta ailenin bir üyesi gibidir. Ancak bu süre zarfında öz kızı Jessica'yı (Camila Mardila) uzak bir şehirdeki akrabalarının yanına bırakmış, onunla neredeyse hiç görüşememiştir.
Yıllar sonra kızı, üniversite sınavları için yanına gelip onunla aynı evde yaşamaya başladığında bazı sorunlar kaçınılmaz olacaktır. Nitekim Jessica son derece dürüst, hissettiğini söylemekten çekinmeyen bir genç kızdır ve bu durum en başta Val olmak üzere herkesin yaşamını etkileyecektir.

8) Yakışıklı Rocky
Yapımı: 2016 - Hindistan
Tür: Aksiyon
Süre: 126 dk.
Yönetmen: Nishikant Kamat
Oyuncular: John Abraham, Nathalia Kaur, Diya Chalwad, Suhasini Mulay, Shruti K. Haasan
Senaryo: Ritesh Shah
Yapımcı: Gaurav Bose, Madhav Roy Kapur

Filmin konusu: Goa'da bir rehin dükkanı işleten eski bir ajan olan Rocky (John Abraham), barlarda dansçı olarak çalışan komşusu Anna'nın (Nathalia Kaur) 8 yaşındaki kızı Naomi ile (Diya Chalwad) arkadaşlık kurar. Uyuşturucu bağımlısı olan annesine para bulabilmek için hırsızlık yapan Naomi, Rocky'i çok sevmekte, annesinin itirazlarına rağmen sık sık Rocky ile zaman geçirmektedir. Anna bir gün şehrin uyuşturucu baronu Mantoo'nun bir adamına yapılacak sevkiyatından uyuşturucu çalar ve bunu bir fotoğraf makinesine saklar. Sonra bu makine rehin olarak Rocky'e gelir. Malının çalınmasına çok öfkelenen Mantoo, Naomi'yi kaçırır. Rocky, küçük kızı kurtarmak için her şeyi yapacaktır.
2010 yapımı Kore filmi The Man From Nowhere'in yeniden çevrimi olan Yakışıklı Rocky, 20 Mayıs 2016'da Türkiye'de gösterime giriyor.

365/Haber Merkezi

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum