Bu hafta vizyona giren filmler-2 Eylül

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-2 Eylül

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-2 Eylül
02 Eylül 2016 - 10:15
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; 4 yerli, 1’i animasyon 3 yabancı olmak üzere 7 yeni film girdi.

İşte 2 Eylül’de vizyona giren filmler;

1) Siccin 3: Cürmü Aşk
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Korku
Yönetmen: Alper Mestçi
Oyuncular: Büşra Ayaydın, Nevin Efe, Adnan Koç, Yavuz Çetin, Elif Baysal
Senaryo: Alper Mestçi
Yapımcı: Muhteşem Tözüm

Filmin konusu: Küçüklük yıllarından bu yana arkadaş olan Orhan ve Sedat'ın arkadaşlıkları büyüdüklerinde de kesilmemiş, hatta Orhan'ın Sedat'ın kızkardeşi Kader'le evlenmesiyle iyice pekişmiştir. Ancak bir gün Sedat'ın geçirdiği trafik kazası hepsi için bir dönüm noktası olur. Sedat'ın oğlu Mehmet felçli kalır, Kader ise hafızasını yitirir. Bu olay yüzünden ikilinin arası açılır. Sedat vicdan azabıyla kıvranırken Orhan sevdiği kadını kaybetmemek için korkunç birşey yapmayı göze alır.


2) Kayıp Balık Dori
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Animasyon, Aile, Komedi, Macera
Süre: 97 dk.
Yönetmen: Andrew Stanton
Seslendirenler: Eugene Levy, Ellen DeGeneres, Diane Keaton, Idris Elba, Kaitlin Olson
Senaryo: Andrew Stanton, Victoria Strouse
Yapımcı: John Lasseter, Lindsey Collins

Filmin konusu: Kayıp Balık Dori filmi kimsenin unutamadığı Mavi Tang balığı Dori’yi geçmişiyle ilgili bazı yanıtlar ararken arkadaşı Nemo ve Marlin'le yeniden biraraya getiriyor. 10 saniyede bir hafızası sıfırlanan Dori, sadece bir zamanlar bir ailesi olduğu ve onlardan bir şekilde ayrılmak zorunda kaldığıdır. Arkadaşlarıyla birlikte ailesini bulabilmek için uzun bir yolculuğa çıkan Dori, yol boyunca hayatla ilgili çok daha başka dersler de alacaktır.


3) Kan Bağı
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Aksiyon, Gerilim
Süre: 88 dk.
Yönetmen: Jean-François Richet
Oyuncular: Mel Gibson, Erin Moriarty, Elisabeth Röhm, William H. Macy, Thomas Mann (v)
Senaryo: Peter Craig, Andrea Berloff
Yapımcı: Chris Briggs, Pascal Caucheteux
Diğer Adı: Bloot Father

Filmin konusu: Eski bir mahkum olan John Link (Mel Gibson) yaşamını tek başına bir karavanda sürdürmekte, dövmecilik yaparak geçinmektedir. Tek akrabası olan 16 yaşındaki kızı Lydia'yla (Erin Moriarty) yıllardır görüşmemiştir. Ancak kızı, erkek arkadaşının yüzünden başını uyuşturucu çeteleriyle belaya sokmuştur. Yıllar önce yaptığı hataları düzeltme şansı Link'in eline geçmiştir, artık kızını öldürmeye çalışan uyuşturucu satıcılarına karşı onu ne pahasına olursa olsun koruyacaktır.


4) Hayat Işığım
Yapımı: 2016 - ABD, YeniZelanda
Tür: Dram
Süre: 130 dk.
Yönetmen: Derek Cianfrance
Oyuncular: Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz, Bryan Brown, Caren Pistorius
Senaryo: Derek Cianfrance
Yapımcı: David Heyman, Jeffrey Clifford
Diğer Adı: The Light Between Oceans

Filmin konusu: Tom Sherbourne, 1. Dünya Savaşı'nda geçirdiği acı dolu dört yıldan sonra Avustralya'ya döner ve kıyıdan yarım gün uzaklıktaki Janus Kayası’ndaki deniz fenerinde bakıcı olarak çalışmaya başlar. Genç, güzel, cesur ve sevgi dolu karısı Isabel’le evlilikleri ikisinin de kafasındaki gürültüyü susturup yıldızlar, dalgalar ve rüzgârın sesinden başka hiçbir şeyin olmadığı iki kişilik dünyalarında huzur bulmalarını sağlar. Bir gün, üç yılın ve üç düşüğün ardından, karısı bir bebeğin ağlamalarını duyar. Dalgalar, içinde genç bir adamın cesedi ile birkaç aylık bir bebeğin olduğu bir tekne getirmiştir onlara. Çocuk özlemiyle dolu Isabel Sherbourne dualarının Tanrı tarafından kabul edildiğini düşünür. Yüreklerinin sesini dinleyip bebeği sahiplenmeye ve bundan kimseye bahsetmemeye karar verirler. Yıllar sonra gerçekler ortaya çıkmaya başlayınca aldıkları kararın hiç beklemedikleri sonuçları olduğunu anlarlar.


5) Tutmayın Beni
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen: Semra Dündar
Oyuncular: Bala Atabek, Hakan Eratik, Volkan Baş, Leyla Üner Ermaya, Derya Şen
Senaryo: Semra Dündar

Filmin konusu: Tutmayın Beni filminin yönetmen ve senaristi, daha önce Vay Başıma Gelenler filmlerini yönetmiş Semra Dündar üstleniyor. Filmde, bir alışveriş merkezinde çalışan Fikret'in (Bala Atabek) yaşadığı olaylar, komik bir dille anlatılıyor.


6) Masal
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Dram
Süre: 90 dk.
Yönetmen: Arin Arjen Öztürk
Oyuncular: Neslihan Acar, Bengi Öztürk, Gökhan Mumcu, Tayfun Sav, Ercan Özdal
Senaryo: Tolga Baysal

Filmin konusu: Kanser hastası genç bir kızın, yakın arkadaşlarını bir araya getirmesi ve onları bir tatil köyünde birleştirmesini konu ediyor.

7) Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Komedi, Korku
Yönetmen: Özgür Bakar
Oyuncular: Ufuk Şen, Süleyman Kabaali, Bengi İdil Uras, Duygu Paracıkoğlu, Sanem İşler Şen
Senaryo: Özgür Bakar, Alper Kıvılcım
Yapımcı: Özgür Bakar, Alper Kıvılcım

Filmin konusu: Talip ve Yaşar yıllardır bir baltaya sap olamadıkları gibi, Muhteşem Abi'lerinden aldıkları paraları devamlı boş işlerde heba edip durmaktadırlar. Artık herkesin sabrını tüketen ikilinin karşısına Çiğdem çıkar. Çiğdem son işinden kovulmuş bir kostümcüdür ve Yaşar'ı kandırarak ona bir yönetmen olduğunu, bir korku filmi çekmek istediğini ve bu yolla çok para kazanabileceklerini anlatır. İkili, Muhteşem abilerinden son bir kez daha, korku filmi çekebilmek için para alır ve Çiğdem'in yönetmenliğinde çekimler başlar. Ancak çekimlerin yapıldığı yerde başlarına gerçekten paranormal olaylar gelecektir.

365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum