Bu hafta vizyona giren filmler-19 Ağustos

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-19 Ağustos

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-19 Ağustos
19 Ağustos 2016 - 11:35
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; 1 yerli, 4 yabancı olmak üzere 5 yeni film girdi. 

İşte 19 Ağustos’ta vizyona giren filmler;

1) Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
Yapımı: 2016 - Japonya, ABD
Tür: Animasyon, Bilim Kurgu, Dram, Fantastik, Macera
Süre: 110 dk.
Yönetmen: Takeshi Nozue
Oyuncular: Lena Headey, Neil Newbon , Aaron Paul, Gô Ayano, Shiori Kutsuna…
Seslendirenler: Sean Bean, Lena Headey, Aaron Paul, Ayumi Fujimura, Adrian Bouchet
Senaryo: Takashi Hasegawa

Filmin konusu: Eos, bir zamanlar sihirli kristallere sahip olmuş ulusların sınırlara saygı duyarak birlikte yaşadığı bir gezegen olagelmiştir. Ancak zamanla bu kristaller ortadan yokolmuş, sadece Lucis ulusu, kristalini saklamayı başarmıştır. Bu kristalin gücü sayesinde işgalcilerden kendilerini korumayı başarmışlardır. Ancak son yıllarda müthiş bir silahlı güç oluşturan ve yayılmacı politikalar güden Niflheim, diğer ülkeleri teker teker topraklarına katmış ve gözlerini Lucis'e dikmiştir. Niflheim ile şartları çok ağır bir ateşkes imzalamak zorunda kalan ve başkent Insomnia dışında tüm topraklarını kaybeden ülkenin kaderi o andan itibaren, Kingsglaive adıyla bilinen çok özel bir orduya ve bu ordunun seçkin askeri Nyx Ulric'e bağlıdır. Film, Final Fantasy oyun serisinin 15. versiyonunun sinema uyarlaması olarak çekildi.


2) Yüce Adalet
Yapımı: 2
016 - ABD
Tür: Dram, Gerilim
Süre: 93 dk.
Yönetmen: Courtney Hunt
Oyuncular: Keanu Reeves, Renée Zellweger, James Belushi, Gugu Mbatha-Raw, Gabriel Basso
Senaryo: Nicholas Kazan
Yapımcı: Anthony Bregman, Kevin Scott Frakes

Filmin konusu: 17 yaşındaki Mike Lassiter (Gabriel Basso) zengin bir adam olan babası Boone Lassiter'ı (Jim Belushi) öldürme suçuyla mahkemeye çıkarılacaktır. Genç Mike'ı savunma görevini avukat Richard Ramsay (Keanu Reeves) üstlenir. Ancak bütün işaretler Mike'ın cinayeti işlediğini gösterdiği gibi, Mike da cinayeti kendisinin işlediğini söylemek dışında tek kelime etmemektedir. Yine de gerek Mike'ın annesi, gerek diğer tanıkların bazı şüpheli hareketleri bulunmaktadır ve Richard ile birlikte çalıştığı Janelle (Gugu Mbatha-Raw) gerçeği ortaya çıkarabilmek ve Mike'ın aklanmasını sağlamak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.


3) Viral
Yapımı:
2016 - ABD
Tür: Bilim Kurgu, Dram, Korku
Süre: 89 dk.
Yönetmen: Ariel Schulman,  Henry Joost
Oyuncular: Sofia Black-D’Elia, Analeigh Tipton, Travis Tope, Michael Kelly, Machine Gun Kelly
Senaryo: Barbara Marshall
Yapımcı: Jason Blum

Filmin konusu: Emma (Sofia Black-D'Elia) ve kızkardeşi Stacey (Analeigh Tipton) küçük bir kasabada aileleriyle birlikte yaşamaktadır. Derken gizemli bir virüs çevredeki başka şehirleri etkilemeye başlayıp dünya nüfusunun çok büyük bir kısmını tehdit edince kasabaları karantinaya alınır. Önce iki genç kız bu yasakları delmenin yollarını ararlar, karantina bölgesinin dışına partilere kaçarlar. Ancak çok yakınlarındaki insanların virüse yakalanmasıyla durumun ciddiyetini kavramaya başlarlar. Ne var ki Stacey virüsü kapmıştır ve Emma, kız kardeşini korumak ile kendini kurtarmak arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.


4) Barbie: Uzay Macerası
Yapımı:
2016 - ABD
Tür: Animasyon
Yönetmen: Michael Goguen,  Andrew Tan
Seslendirenler: Dwight Schultz, Erica Lindbeck, Robbie Daymond, Kimberly Woods, Ben Bledsoe
Senaryo: Kate Boutilier
Yapımcı :  -
Diğer Adı: Barbie: Star Light Adventure

Filmin konusu: Yakın dostu Popcorn ile keyifli vakit geçiren Prenses Barbie, uçan kaykayıyla akıl almaz hareketleri başarıyla yapabilmektedir. Bir gün gökyüzündeki yıldızlar eskisi gibi parlamamaya başladığında Barbie, bu durumu düzeltmek için Kral'ın oluşturduğu ekibe seçilir. Ekipte son derece yetenekli başkaları da vardır. Galaksinin uzak bir köşesindeki gezegene seyahat eden Barbie, ekip üyeleri arasında kendini biraz aşağı seviyede görse de, yeteneklerine ve kendine güvenmeyi, kalbinin sesini dinlemeyi öğrenecektir.


5) Bol Şans
Yapımı:
2016 - Türkiye
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Gökhan Yılmaz
Oyuncular: Selim Gülgören, Burçin Abdullah, Atıf Emir Benderlioğlu, Sarp Bozkurt, Semra Dinçer
Senaryo: Gökhan Yılmaz
Yapımcı: Çetin Altan,  Doğu Yılmaz

Filmin konusu: Deniz (Selim Gülgören) İstanbul'da bir arkadaşının barında şarkı söyleyerek geçinmekte, halinden memnun bir hayat sürdürmektedir. Bu hayat, babasının ani ölümüyle bambaşka bir seyre girer. Babasının cenaze işleri için doğduğu köye gider. Aslında çok uzun kalmaya niyeti yoktur, ancak köyde karşılaştığı Buse'den (Burçin Abdullah) çok hoşlanır. Üstelik köyde açık hava sineması işleten babasının ölümünün şüpheli tarafları vardır, bu nedenle sinemayı satın almaya karar verir. Ancak bu durum Deniz'i, Buse'den hoşlanan bir başka kişi, köyün kabadayısı Ümit ve belediye başkanıyla karşı karşıya getirecektir.
Bol Şans filminin çekimlerinin büyük bir kısmı Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesinde gerçekleştirildi.
365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum