Bu hafta vizyona giren filmler-15 Temmuz

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-15 Temmuz

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-15 Temmuz
15 Temmuz 2016 - 13:52 - Güncelleme: 15 Temmuz 2016 - 17:18
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; 7 yabancı film girdi.

İşte 15 Temmuz’da vizyona giren filmler;

1) Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
Yapımı:
2016 - ABD
Tür: Animasyon, Komedi
Süre: 99 dk.
Yönetmen: Mike Thurmeier,  Galen T. Chu
Seslendirenler: Haluk Bilginer, Yekta Kopan, Ali Poyrazoğlu, Altan Erkekli, Özden Ayyıldız
Senaryo: Michael J. Wilson, Yoni Brenner, Michael Berg, Aubrey Solomon
Yapımcı: Carlos Saldanha, Chris Wedge

Filmin konusu: Scrat'in meşe palamudunun peşindeki bitmeyen takibi, bu kez Dünya'nın dışına çıkmasına neden olur. Ancak Scrat, birtakım şanssız tesadüfler sonucunda dünyayı yok edebilecek olaylar zincirini başlatır. Dünyaya çarpacağı kaçınılmaz olan göktaşından kaçabilmek için Manny, Sid, Diego ve arkadaşları, daha önce hiç görmedikleri yerler ve yaratıklarla karşılaşacakları bir yolculuğa çıkarlar.


2) Aşk Uğruna
Yapımı: 2015 - ABD
Tür: Bilim Kurgu, Dram
Süre: 100 dk.
Yönetmen: Drake Doremus
Oyuncular: Kristen Stewart, Guy Pearce, Nicholas Hoult, Toby Huss, Kai Lennox
Senaryo: Nathan Parker, Drake Doremus
Yapımcı: Steven M. Rales

Filmin konusu: Duyguların ve birçok hastalığın kökünün kurutulduğu distopik bir gelecekte insanlar duygusuz bir robot gibi, bu nedenle huzur içinde yaşamaktadır. S.O.S. adında daha önceden keşfedilmemiş bir bulaşıcı hastalık, Silas'ın (Nicholas Hoult) yeniden hissetmesine ve iş arkadaşı Nia'ya (Kristen Stewart) aşık olmasına neden olur. Nia da aynı hastalıktan muzdariptir ve ikili gözlerden uzak bir şekilde ve kesinlikle yasak olmasına rağmen aşk yaşamaya başlarlar. Ancak bir süre sonra hastalığın ilacı bulunmuştur ve Silas ile Nia, hislerini ve birbirlerini kaybetmemek için her şeyi göze almaya hazırdır.


3) Simülasyon
Yapımı: 2016 - İngiltere
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon
Süre: 90 dk.
Yönetmen: Charles Barker
Oyuncular: Boris Ler, Parker Sawyers, Christopher Obi, Dino Fazzani, Max Deacon
Senaryo: Charles Barker

Filmin konusu: İnternet üzerinden oynanan bir oyunun ustası olan bir grup insan, oyunun en yeni versiyonunun testi için toplanır. Bu versiyonda muazzam bir sanal gerçeklik dünyası yaratılmıştır, özel tasarlanan kıyafetleri giydikleri anda kendilerini gerçek bir çatışmanın ortasında hissettirecek kadar gerçek... Kazanan 100.000 $'ın sahibi olacaktır. Ancak bir süre sonra oyunun aslında gerçek olduğunu, oyunda ölenin gerçekte de öleceğini kavradıklarında hayatta kalabilmek için tek şanslarının oyunu bitirmek olduğunu da anlayacaklardır.


4) Sultan
Yapımı:
2016 - Hindistan
Tür: Aksiyon, Dram, Spor
Süre: 143 dk.
Yönetmen: Ali Abbas Zafar    
Oyuncular: Salman Khan, Anushka Sharma, Marko Zaror, Ron Smoorenburg, Marrese Crump
Senaryo: Ali Abbas Zafar
Yapımcı: Aditya Chopra

Filmin konusu: Sultan Ali Khan (Salman Khan) Haryana adında küçük bir kasabada yaşayan bir güreşçidir. Kazandığı bölgesel şampiyonluklar ona yetmemekte, günün birinde olimpiyat şampiyonu olabilmenin hayallerini kurmaktadır. Aynı kasabada yaşayan Aarfa'nın (Anushka Sharma) da kendine göre hedefleri vardır. Sultan karşılaştığı zorluklara ve içine düştüğü zor duruma rağmen, geçmişte yaptığı hataların üstesinden gelerek hem arenada, hem de özel hayatında gerçek bir dövüşçü gibi mücadele etmeyi öğrenecektir.


5) Soygun
Yapımı: 2015 - Fransa
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Suç
Süre: 81 dk.
Yönetmen: Julden Leclercq
Oyuncular: Sami Bouajila, Guillaume Gouix, David Saracino, Youssef Hajdi, Redouane Behache
Senaryo: Julien Leclercq
Diğer Adı: The Crew

Filmin konusu: Yanis Zeri (Sami Bouajila) ve soygun çetesi için hayat güzel gitmektedir. Planladıkları soygunları bir pürüzle karşılaşmadan tamamlayıp güzel paralar kazanmaktadırlar. Ancak bunlara rağmen çetede bir huzursuzluk başgöstermiştir. Sorunun kaynağı Yanis'in kardeşi Amin'dir (Redouane Bahache). Kendine payından memnun olmayan Amin, bir soygunun ardından silahı ortadan kaldırmak yerine bir uyuşturucu çetesine satar. Ancak çete silahı yakalatınca silahın geçmişte bir soyguna karıştığı anlaşılır ve uyuşturucu çetesi bundan dolayı Yanis'ten karşılık ister ve milyonlarca dolar değerinde uyuşturucu çalmaya zorlanırlar. Soygun yine sorunsuz gerçekleşse de artık uyuşturucu işine bulaşmışlardır ve sevdikleri insanların hayatı tehlikeye girmiştir.


6) Şimdi Nereyi İşgal Edelim?
Yapımı:
2015 - ABD
Tür: Belgesel
Süre: 110 dk.
Yönetmen: Michael Moore
Oyuncular: Michael Moore

Filmin konusu: Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en muhalif yönetmenlerin başında gelen Michael Moore, bu belgeselinde ülkesi adına Almanya, İtalya, İzlanda, Tunus gibi birçok ülkeyi "işgal" ediyor ve bu ülkelerden Amerika'nın öğrenip uygulaması gereken ne varsa ortaya döküyor.


7) Ben Salvador Değilim
Yapımı:
2016 - İran, Brezilya
Tür: Komedi
Süre: 88 dk.
Yönetmen: Manouchehr Hadi
Oyuncular: Reza Attaran, Yekta Naser, Carol Vidotti, Rivaldo
Senaryo: Reza Maghsoodi

Filmin konusu: İran'da sıradan bir öğretmen olan Naser (Reza Attaran), bulduğu içi para dolu bir çantayı sahibine iade edince büyük takdir toplar ve bir seyahat acentesi tarafından kendisi ve eşi için bir Brezilya tatili ayarlanır. İran'a hiç benzemeyen bu ülkede zaman geçirirlerken tanımadığı Brezilyalı bir kadın, onu eski nişanlısı Salvador zanneder, nitekim Salvador'a ikizi kadar benzemektedir. Ne kadar anlatsa da Angela'yı Salvador olmadığına ikna edemeyen Naser'in başına komik olaylar gelecektir.
365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum