Bu hafta vizyona giren filmler-12 Ağustos

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-12 Ağustos

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-12 Ağustos
13 Ağustos 2016 - 11:57
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; 2 yerli, 4 yabancı olmak üzere 6 yeni film girdi.

İşte 12 Ağustos’ta vizyona giren filmler;

1) Suicide Squad: Gerçek Kötüler
Yapımı:
2016 - ABD
Tür: Aksiyon
Süre: 130 dk.
Yönetmen: David Ayer
Oyuncular: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis
Senaryo: Justin Marks
Yapımcı: Dan Lin

Filmin konusu: Amanda Waller'ın (Viola Davis) önderlik ettiği gizli istihbarat servisi ARGUS, mücadele ettiği gizemli bir örgütlenmeyi yenebilmenin tek yolunun hapiste tuttukları tehlikeli suçlulardan bir ekip kurmaktan geçtiğine karar vererek İntihar Timi'ni oluşturur. Kurallar basittir, en ufak bir itaatsizlikte öldürülecekler, ancak görevi başarmaları halinde hapis süreleri azaltılacaktır. Ancak Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) ve arkadaşlarının görevi adeta imkansız bir görevdir, çünkü tahmin edemeyecekleri kadar güçlü bir düşmanla karşı karşıya geleceklerdir.


2) Veronique’in İkili Yaşamı
Yapımı:
1991 - Fransa, Norveç, Polonya
Tür: Dram, Fantastik, Romantik
Süre: 98 dk.
Yönetmen: Krzysztof Kieślowski
Oyuncular: Irène Jacob ,  Philippe Volter ,  Sandrine Dumas ,  Aleksander Bardini ,  Kalina Jędrusik
Senaryo: Krzysztof Kieślowski, Krzysztof Piesiewicz
Yapımcı: Leonardo De La Fuente

Filmin konusu: Genç ve güzel Véronique Paris’te yaşar; genç ve güzel Weronika ise Varşova’da. Ortak hiçbir noktaları yoktur ve hiç tanışmamışlardır. Ama aynı adı taşıyan bu iki kadın, birbirlerinin tıpatıp benzeridir. Başarı, ölüm ve aşk dolu hayatlarını birbirlerinden habersiz ama yine de varlıklarını gizemli biçimde hissederek yaşarlar.
Krzysztof Kieślowski'nin en önemli filmlerinden olan Véronique'in İkili Yaşamı, çekilmesinden 25 yıl sonra 12 Ağustos 2016'da Türkiye'de ilk kez gösterime giriyor.


3) Vahşet Gecesi
Yapımı:
2015 - ABD
Tür: Gerilim, Korku
Süre: 93 dk.
Yönetmen: José Manuel Cravioto
Oyuncular: Tina Ivlev, Richard Tyson, Bianca Malinowski, Kristoffer Kjornes, Amy Okuda
Senaryo: Rock Shaink Jr., Keith Kjornes
Yapımcı: Alexis Fridman, Jai Khanna
Diğer Adı: Reversal

Filmin konusu: Eve (Tina Ivlev), Phil (Richard Tyson) adında hasta ruhlu bir adam tarafından kaçırılıp bir bodruma kapatılmış, defalarca tecavüze maruz kalmış bir genç kadındır. Günün birinde yaptığı planın işe yaramasıyla Phil'in elinden kurtulmayı başarır. Issız bir yerde tutulduğunu anlayan Eve, oradan bir karavanla kaçmak üzereyken karavanda kendisi gibi kaçırıldıklarını sandığı başka kadınların fotoğraflarını ve evlerinin anahtarlarını bulur. Onları da kurtarabilmek için tutuldukları yerleri bilen tek kişi olan Phil'i zorla yanına alarak yola çıkar. Ancak yaralı Phil, Eve'e sadece kendisini öldürmemesi ve hastaneye götürmesi koşuluyla yardımcı olmayı kabul etmiştir. Eve o gece boyunca, daha öncesinde aklına bile getiremeyeceği gerçeklerle karşılaşacaktır.


4) Cafe Society
Yapımı:
2016 - Fransa
Tür: Komedi, Romantik
Süre: 96 dk.
Yönetmen: Woody Allen
Oyuncular: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Steve Carell, Blake Lively, Anna Camp
Senaryo: Woody Allen
Yapımcı: Letty Aronson, Stephen Tenenbaum

Filmin konusu: Film 1930'lu yıllarda geçiyor. Sinema sektöründe kendine bir yer edinmeye hevesli Bobby (Jesse Eisenberg), evini ve babasının kuyumcusunu terkederek Hollywood'a gelir. Burada dayısının sekreteri Vonnie'ye (Kristen Stewart) aşık olur, bir yandan da o devri tanımlayan hızlı hayata kendini kaptırır.
Filmin galası 2016 Cannes Film Festivali'nde yapıldı. Cafe Society filmi, Woody Allen'ın ilk kez dijital kamerayla çalıştığı film olma özelliğini de taşıyor.


5) Kümes (The Coop)
Yapımı:
2015 - Türkiye
Tür: Dram
Süre: 86 dk.
Yönetmen: Ufuk Bayraktar
Oyuncular: Hasibe Eren, Ufuk Bayraktar, Selen Domaç, Pınar Balkış
Yapımcı: Ufuk Bayraktar, Ali Adnan Özgür

Filmin konusu: 1950'li yıllarda, bir dağ köyünde yaşayan 4 çocuklu ailenin hayatı, evin annesinin vereme yakalanmasıyla tamamen değişir. Saniye Hanım, kendi ölümünden sonra çocuklarının zor durumda kalmasını önlemek için henüz sağlığında eşi Süleyman'ı kısır bir kadınla evlendirerek evden ayrılır. Ancak aradan 6 ay geçince bir mucize eseri iyileşerek eve döner. Artık iki kadın beraberce yaşamak zorunda kalacaktır, ancak hayatın onlara hazırladığı sürprizler bu kadarla kalmayacaktır.
Filmi yazıp yöneten Ufuk Bayraktar, bu ilk uzun metrajlı filminde kendi büyükannesinin hikayesini anlatıyor.


6) Lanetli Anahtar
Yapımı :
2016 - Türkiye
Tür: Korku
Yönetmen: Hasan Gökalp
Oyuncular: Zeynep Buse Kale, Ayça Büsküvütçü, Deniz Özbalcı, Zeynep Ülkü Kam, Hasan Gökalp
Senaryo: Hasan Gökalp

Filmin konusu: Aidos'un yaptığı büyüler ve Daktylos cinlerinden bilhassa Dammaneus'un musallat olduğu kişilerden normal bir ölümle hayata veda eden çıkmamıştır. En büyük gazapları ise büyü yaptırmış kişiler üzerine olmaktadır. Filmde bu işlere bulaşanların başlarına gelen korku dolu olaylar anlatılıyor. Filmin çekimleri Amasya'da yapıldı.
365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum