Bu hafta vizyona giren filmler-10 Haziran

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-10 Haziran

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-10 Haziran
10 Haziran 2016 - 13:31 - Güncelleme: 13 Haziran 2016 - 18:20
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; 2 yerli, 7 yabancı olmak üzere 9 yeni film girdi.

İşte 10 Haziran’da vizyona giren filmler;

1) Sihirbazlar Çetesi 2
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Aksiyon, Gerilim, Gizem, Komedi
Süre: 115 dk.
Yönetmen: Jon M. Chu
Oyuncular: Morgan Freeman, Daniel Radcliffe, Mark Ruffalo, Michael Caine, Woody Harrelson
Senaryo: Ed Solomon, Pete Chiarelli
Yapımcı: Alex Kurtzman, Roberto Orci

Filmin konusu: İlk filmde FBI'ı alt edip yaptıkları Robin Hood'u hatırlatan eylemlerle halkın sevgisini kazanmayı başaran Dört Atlı, 3 yıl sonraki ikinci macerasında çok daha zor bir işi başarmaya çalışacak. Danny, Merritt, Jack ve Lula, çok zeki ve güçlü bir teknoloji devinin tehdidiyle imkansız bir soygunu gerçekleştirmeye zorlanır. Tek umutları, daha önce yapılmamış türden bir sihirbazlık numarasıyla adlarını temize çıkarmaktır.


2) Korku Seansı 2
Yapımı:
2016 - ABD
Tür: Gerilim, Korku
Süre: 133 dk.
Yönetmen: James Wan
Oyuncular: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Frances O’Connor, Madison Wolfe, Franka Potente
Senaryo: James Wan, David Johnson, Chad Hayes, Carey Hayes
Yapımcı: James Wan, Rob Cowan

Filmin konusu: Paranormal olayları incelemeye devam eden Lorraine (Vera Farmiga) ve Ed (Patrick Wilson) çifti, bu sefer Londra'nın kuzeyindeki Enfield bölgesine araştırmaya gidiyor. Eşinden boşanmış Peggy Hodgson (Frances O'Connor) yaşları 7 ile 13 arasında değişen 4 çocuğuyla birlikte büyük bir eve taşınır. Bir süre sonra çocuklar geceleri hareket eden eşyalardan şikayet etmeye başlarlar. Anne önce durumu ciddiye almasa da çocuklarından özellikle Janet'a (Madison Wolfe) musallat olan gözle görünmez güçler, görmezden gelinemeyecek ölçüde hayatlarına kabus gibi çökecektir. 1977'de İngiltere'de yaşanan bir olaydan esinlenerek çekilen film, Türkiye'de 10 Haziran 2016'da gösterime girdi.


3) Zootropolis
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Animasyon, Aksiyon, Macera
Süre: 108 dk.
Yönetmen: Byron Howard,  Rich Moore,  Jared Bush
Seslendirenler: Aysun Topar, Cem Yılmaz, Fatih Özacun, Suzan Acun, Emrah Özertem
Senaryo: Rich Moore, Jared Bush, Phil Johnston
Yapımcı: John Lasseter, Clark Spencer

Filmin konusu: Zootopia, hayvanların bir arada yaşadığı çok büyük bir şehirdir. Bu şehirde yaşayan bir tavşan olan Judy Hopps polis teşkilatına yeni yazılmıştır. Nick adlı tilki ise küçük dolandırıcılık işleri yaparak köşeyi dönmeyi hedeflemektedir. Bir gün Nick, işlemediği bir suçla itham edilir. Nick adını temize çıkarmak, Judy de davayı çözmek için daha önceden hiç tahmin edemeyecekleri bir işbirliği yapmak zorunda kalırlar. 


4) Ve Panayır Köyden Gider
Yapımı: 2015 - Türkiye
Tür: Dram
Süre: 99 dk.
Yönetmen: Mete Sözer
Oyuncular: Engin Altan Düzyatan, İlyas Salman, Cem Davran, Meral Çetinkaya, Ercüment Balakoğlu
Senaryo: Mete Sözer
Yapımcı: Mete Sözer

Filmin konusu: Yaşam ve ölüm arasında sıkışıp kalmış bir köyün hikâyesini anlatan filmde, geçmişlerini unutmak isteyen köy ahalisi ile kendi geçmişini yakalamak ve onunla yüzleşmek isteyen bir yabancının öyküsü anlatılıyor. Ne var ki köye gelen bu davetsiz yabancı bir süre sonra adeta yaşam belirtisinin olmadığı, her anın bir kısır döngü içerisinde kendisinden önce olan bitenin taklidi haline gelen bu köyde kısılıp kalır. Köylü bu yabancıya önce merak, sonrasındaysa şüpheyle yaklaşır. Ne var ki bu davetsiz misafir, köy ahalisinin kuytuda kalmış karanlık anılarını tekrar canlandıracaktır. Peki kimdir bu yabancı? Geçmişin hayaleti mi yoksa yarın doğacak olan güneş mi?


5) Fırtınalı Hayatlar
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Dram
Süre: 104 dk.
Yönetmen: Michael Grandage
Oyuncular: Jude Law, Nicole Kidman, Colin Firth, Guy Pearce, Laura Linney
Senaryo: John Logan
Yapımcı: John Logan, James Bierman

Filmin konusu: Ernest Hemingway ve F. Scott Fitzgerald gibi Amerikan Edebiyatı'nın çıkardığı en büyük isimlerden bazılarının editörlüğünü yapmış Scribner's editörü Maxwell Perkins'in (Colin Firth), Amerika'nın güneyinden gelen yazar Thomas Wolfe'un (Jude Law) eserlerini basmayı kabul eder. Wolfe şöhret kazanır, ancak aşırı çalışması nedeniyle hayat arkadaşı Aline (Nicole Kidman) ve çocuklarından giderek uzaklaşır. Wolfe, Perkins'in hayatının giderek uçuruma yuvarlanmasına engel olmaya çalışacaktır.


6) Özel Kargo
Yapımı:
2016 - Kanada
Tür: Aksiyon
Süre: 90 dk.
Yönetmen: Max Adams
Oyuncular: Bruce Willis, Claire Forlani, Daniel Bernhardt, Mark-Paul Gosselaar, John Brotherton
Senaryo: Max Adams, Paul V. Seetachitt
Yapımcı: Randall Emmett, George Furla

Filmin konusu: Başarısız olan bir soygun girişiminin sorumlusu olan Karen (Claire Forlani), patronu Eddie'nin (Bruce Willis) güvenini yeniden kazanabilmek ve kaybı telafi etmek amacıyla bir başka üst düzey hırsız olan eski sevgilisi Jack'ten (Mark-Paul Gosselaar) yardın istemek zorunda kalır. Değerli taşların bulunduğu bir kamyonu soyma görevini istemeyerek kabul eden Jack, işlerin yine ters gitmesi üzerine oldukça zor durumda kalacak ve psikopat mafya lideri Eddie ile yeniden yüzleşecektir.


7) Kim Kadın Kim Koca
Yapımı:
2016 - Hindistan
Tür: Komedi, Romantik
Süre: 126 dk.
Yönetmen: R. Balki
Oyuncular: Kareena Kapoor, Arjun Kapoor, Rajat Kapoor, Jaya Bhaduri, Amitabh Bachchan
Senaryo: R. Balki
Diğer Adı: Ki & Ka

Filmin konusu: Kia (Kareena Kapoor) kariyerinde ilerlemek isteyen, kadının yerinin evi ve çocuklarının yanı olduğuna yönelik algıya karşı mücadele eden başarılı bir iş kadınıdır. Kabir (Arjun Kapoor) ise çok zengin bir inşaat şirketi sahibinin oğlu olmasına rağmen iş hayatını sevmeyen, ancak ev işleri yapmaktan ve mutfakta zaman geçirmekten çok hoşlanan, tıpkı annesi gibi olmak isteyen bir adamdır. Bir seyahat esnasında tanışan ikili birbirinden çok hoşlanır ve kısa süre sonra evlenirler. Etraftaki insanların tuhaf karşılamasına rağmen evlilik gayet iyi gitmektedir. Kia'nın bir röportajında eşinden bahsemesiyle Kabir tüm ülkede tanınır ve aralarındaki ilişkinin şekli değişmeye başlar.
Ki&Ka, Hindistan gibi dünyanın birçok ülkesindeki kadın ve erkeğin alışıldık cinsiyet rollerine değişik bir açıdan bakan bir Bollywood romantik-komedisi olarak karşımıza çıkıyor.


8) Belgica
Yapımı:
2016 - Belçika, Fransa
Tür: Dram
Süre: 127 dk.
Yönetmen: Felix Van Groeningen
Oyuncular: Stef Aerts, Tom Vermeir, Sam Louwyck, Charlotte Vandermeersch, Marijke Pinoy
Senaryo: Felix Van Groeningen, Arne Sierens

Filmin konusu: Frank (Tom Vermeir) ve Jo (Stef Aerts) adlı kardeşler, Ghent'te "Belgica" adında bir gece kulübü açarlar. Kulüp müthiş başarılı olur ve Belçika'nın en iyi konser mekanları arasına girer. Ancak mekan büyüyüp tanınırlığı arttıkça, yarattığı sorunlar da büyüyecek, kardeşleri çok zor durumlarda bırakacaktır.
2012 yapımı Kırık Çember filmiyle En İyi Yabancı Film dalında Oscar kazanan Felix Van Groeningen'in bir sonraki filmi Belgica'ya Ghent'ten çıkan elektronik müzik grubu Soulwax müzikleriyle eşlik ediyor.


9) Sekerat
Yapımı
: 2016 - Türkiye
Tür : Gerilim ,  Korku
Yönetmen : Şeyda Şen
Oyuncular : Meltem Miraloğlu ,  Almila Kuruoğlu ,  Esra Harmanda ,  Batuhan Aydar ,  Emre Koç
Senaryo : Şeyda Şen

Filmin konusu: Genç ressam Seda (Meltem Miralioğlu) kısa zamanda üst üste gelen talihsiz olaylar nedeniyle bunalımlı bir süreçten geçmektedir. Bu zor günler, genç kadının öbür dünyaya daha çok yaklaşmasına ve karanlık bazı güçlerin etkisine girmesine yol açar. İstemsizce kurduğu bağlantılar ilk başlarda sebebini anlamadığı bir şekilde onu korkulara sürüklese de, korkuların nedenini bir zaman sonra anlayacaktır.Film, ölmekte olan kişilerin yaşadığı ölüm anı sarhoşluğu (sekerat-ül mevt) kavramına yoğunlaşıyor.
365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum