Bu hafta 11 film vizyona girdi-8 Nisan

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta 11 film vizyona girdi-8 Nisan

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta 11 film vizyona girdi-8 Nisan
08 Nisan 2016 - 11:49 - Güncelleme: 08 Nisan 2016 - 12:11
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; biri ortak yapımlı 6 yerli, 1’i animasyon 5 yabancı olmak üzere 11 yeni film girdi.

İşte 8 Nisan’da vizyona giren filmler;

1) Zoolander 2
Yapımı:
2016 - ABD
Tür: Komedi
Süre: 102 dk.
Yönetmen: Ben Stiller
Oyuncular: Ben Stiller, Owen Wilson, Penélope Cruz, Kristen Wiig, Will Ferrell
Senaryo: Ben Stiller, Justin Theroux
Yapımcı: Ben Stiller, Scott Rudin

Filmin konusu: Derek (Ben Stiller) ilk filmdeki olayların ardından modelliği bırakmış, oğlunun velayetini de alamayınca kendi halinde hayatına devam etmektedir. Aldığı bir davet üzerine bir moda etkinliğine katılır ve eski ortağı Hansel ile yeniden bir araya gelir. Tam bu esnada Valentina Valencia adlı bir moda polisi, ünlü pop yıldızlarının arka arkaya ölümlerinden dolayı Derek'ten yardım ister.


2) Ölümcül Oyun
Yapımı:
2014 - Avusturya
Tür: Dram, Korku
Süre: 99 Dak.
Yönetmen: Veronika Franz,  Severin Fiala
Oyuncular: Susanne Wuest, Elias Schwarz, Lukas Schwarz, Elfriede Schatz
Senaryo: Veronika Franz, Severin Fiala
Yapımcı: Ulrich Seidl

Filmin konusu: Yazın en sıcak günlerinde, mısır tarlaları arasında bir taşra evinde, 9 yaşındaki ikiz kardeşler annelerinin eve geri dönmesini beklemektedirler. Anne eve gelir ama estetik operasyon geçirdiği için yüzü bandajlıdır. Ve artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Çocuklar bu kadının kendi anneleri olup olmadığından şüpheye düşerler… Karşılıklı güvenlerini yeniden kazanmak, oldukça zamanlarını alacaktır. Filmin ortak yönetmenliğini ve senaristliğini Severin Fiala ve Veronika Franz üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Susanne Wuest, Elias Schwarz ve Lukas Schwarz’dan bulunuyor.


3) Yeniden Başla
Yapımı:
2015 - ABD
Tür: Dram, Komedi
Süre: 100 dk.
Yönetmen: Jean-Marc Vallee
Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Naomi Watts, Chris Cooper, Brendan Dooling, Polly Draper
Senaryo: Bryan Sipe
Yapımcı: John Malkovich, Thad Luckinbill

Filmin konusu: Çok başarılı bir yatırım bankacısı olan Davis (Jake Gyllenhaal), karısını talihsiz bir trafik kazasında kaybetmenin acısını yaşamaktadır. Kayınpederi, aynı zamanda çalıştığı yerin sahibi olan Phil'in (Chris Cooper) tüm çabalarına rağmen Davis kendini toparlamayı başaramaz. Bir yiyecek otomatı şirketine yazdığı şikayet mektubu, giderek kişisel itiraflara ve kendi hayatını sorguladığı bir bilançoya dönüşür. Bu mektuplar müşteri temsilcisi Karen'ın (Naomi Watts) dikkatini çeker. Karen ve oğlu Chris'in yardımıyla Davis, yeni bir başlangıç yapabilmek için sıfırdan başlamak gerektiğine inanmaya başlar. 


4) Küçük Esnaf
Yapımı:
2016 - Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen: Bedran Güzel
Oyuncular: İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay, Cengiz Bozkurt, Cezmi Baskın
Senaryo: İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak

Filmin konusu: Kendi halinde bir mahalle çilingiri olan Berhudar (İbrahim Büyükak), babasının tefecilerden aldığı borcu ödeyememesi nedeniyle kendini bir anda mafyaya 100 bin lira borçlanmış olarak bulur. Bu borcu nasıl ödeyeceğini kara kara düşünen Berhudar, bu sırada yolu genç ve güzel bir kadınla kesişince daha da büyük bir çıkmazın içine girer.
Senaryoya imza atan İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’la birlikte Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt da filmin başrol oyuncuları arasında.


5) Ölüm Emri
Yapımı:
2015 - İngiltere
Tür: Dram, Gerilim, Savaş
Süre: 102 dk.
Yönetmen: Gavin Hood
Oyuncular: Helen Mirren, Aaron Paul, Alan Rickman, Barkhad Abdi, Jeremy Northam
Senaryo: Guy Hibbert

Filmin konusu:  Kenya'nın başkenti Nairobi'de yerleri tespit edilen bir grup teröristi insansız hava aracı destekli bir operasyonla yakalama görevi, İngiliz Albay Katherine Powell'a (Helen Mirren) verilmiştir. Ancak bu esnada teröristlerin bir intihar saldırısı hazırlığında oldukları anlaşılır. Artık operasyonun amacı yakalamak değil, öldürmek olmuştur. Tam bu esnada saldırı bölgesine 9 yaşında bir kız çocuğunun girmesi, operasyonu iyice çetrefilli bir hale getirir. Suçsuz bir çocuğu bilerek öldürmekle onlarca başka insanın hayatını tehlikeye atmak arasında kalan yetkililer arasında, uluslararası çapta bir kriz meydana gelecektir.


6) Kızkaçıran
Yapımı:
2016 - Türkiye
Tür: Aksiyon, Komedi
Süre: 95 dk.
Yönetmen: Korhan Uğur
Oyuncular: Atıf Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Aydan Burhan, Yüksel Ünal, Barış Kıralioğlu
Senaryo: Korhan Uğur
Yapımcı: Serpil Altın, Mustafa Saygın

Filmin konusu:  Ahmet yıllardır sevdiği eski aşkı Gül'ün başka biriyle evlenmesine katlanamaz ve Gül'ü düğün arabasıyla kaçırır ve yollara düşer. Ama unuttuğu birşey vardır, gelinin yanında müsatakbel damadı da kaçırmıştır. Gelinin ve damadın ailesi Ahmet'in peşine düşmüşken Ahmet de kızı dedesinin köyüne götürmeye karar ve başlarına yol boyunca tuhaf olaylar gelir.
"Bir fakir kız, fakir oğlan aşkını" konu edinen filmde senarist ve yönetmenliği Korhan Uğur üstleniyor.


7) Azem 3: Cin Tohumu
Yapımı:
2016 - Türkiye
Tür: Korku
Yönetmen: Hürcan Emre Yılmazer
Oyuncular: Veysi Alışkan, Yeşim Egemen, Revşan Genç

Filmin konusu: Kızılırmak'taki bir köyde 1917'de iki ailenin birbirine kız alıp vermesiyle başlayan ve yıllar boyunca köyün üzerinden etkisi kalkmayan gizemli olaylar, cinler ve insanların birbirine iyice yakınlaştığı olaylar filmin konusunu oluşturuyor.
Yönetmenliğini Hürcan Emre Yılmazer'in gerçekleştirdiği filmin senaryosu, Türkiye'nin değişik bölgelerinden gönderilen 5000'e yakın fotoğraf ve görüntülü e-postaların arasından seçildi.


8) Türk Lokumu
Yapımı:
2016 - Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen: Deniz Denizciler
Oyuncular: Metin Yıldız, Oya Aydoğan, Mustafa Topaloğlu, Tuğba Ekinci, Alper Rende
Senaryo: Mustafa Topaloğlu, Deniz Denizciler
Yapımcı: Mustafa Topaloğlu, Tan Doğan Muzır

Filmin konusu: Anadolu’da bir devlet okulunda okuyan, çekingen, efendi ve derslerinde çok başarılı bir öğrenci olan Niyazi İstanbul’daki bir Amerikan kolejinden burs teklifi alır. Teklifi yapan okul üdürünün hedefi, akademik anlamda çok zayıf olan okulun başarısını biraz olsun artırmaktır. Niyazi, babası Emin Efendi'nin de izniyle İstanbul'a gider. Ancak bu kolej tanıdığı bildiği yerlere hiç benzememektedir. Sürekli parti yapan, eğlenen öğrencilerin arasında Niyazi de bambaşka bir kişiye dönüşmeye başlar.


9) 91.1
Yapımı:
2015 - Türkiye
Tür: Dram, Komedi
Süre: 113 dk.
Yönetmen: Mustafa Haktanır
Oyuncular: Ali Barkın Bürkan, Güneş Sayın, Hakan Kurtaş, Derya Alabora, Mustafa Uzunyılmaz
Senaryo: Mustafa Haktanır

Filmin konusu: Aynı şehirde yaşayan 3 farklı kuşağın birbiriyle kesişen hikayeleri bu filmde anlatılıyor. Alper en yakın arkadaşı Soner ve yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Hazan ile son zamanlarda yaşadıkları sorunlarla yüzleşir. Hakan, Barkın ve Serhat, birlikte tatil yapabilmek için anne babalarının araba ve paralarını çalacak kadar ileri gider. 12 yaşındaki Mutafa ve arkadaşı Emre ise, bir radyoda yayın yapabilmek için yanıp tutuşmaktadır.
91.1 filmi, Balıkesir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı kaptanı Alper Şentürk’ün hayatından esinlenerek bir sosyal sorumluluk projesi olarak çekildi.


10) Baba Mirası
Yapımı:
2016 - Türkiye
Tür: Komedi
Süre: 98 dk.
Yönetmen: Sefa Özçelik
Oyuncular: Yakup Yavru, Mansur Ark, Nesrin İşçi, Ümit Taşkın, Furat Emir
Senaryo: Furat Emir

Filmin konusu: Annelerini küçük yaşta kaybetmiş 3 kardeş yetiştirme yurdunda büyür. Aradan geçen zamanda üçü de farklı işleri meslek edinir, biri dermatolog, biri müzisyen, diğeri ise turizmci olmuştur. Babaları vefat ettiğinde babalarının köyüne gelirler. Vasiyet gereği mirastan pay alabilmek için köyde 1 ay geçirmeleri gerekmektedir. Ancak bu süre boyunca beklemedikleri işler başlarına gelecektir.
Sefa Öztürk'ün yönettiği film, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde çekildi.


11) Cesur Horoz
Yapımı:
2015 - Meksika
Tür: Animasyon
Süre: 98 dk.
Yönetmen: Gabriel Riva Palacio Alatriste
Oyuncular :  -
Seslendirenler: Maite Perroni ,  Bruno Bichir ,  Carlos Espejel ,  Angélica Vale ,  Omar Chaparro
Senaryo: Gabriel Riva Palacio Alatriste

Filmin konusu: Yaşadığı yeri tehdit eden kötü kalpli bir çiftçiyi engellemek için sıradan bir tavuk olan Toto, korkusuz bir horoz gibi arkadaşlarına önderlik etmek durumunda kalır.

365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum