Halk, darbecilere darbe yaptı

Yeşil İstanbul Geri Dönüşümcüler Dernek Başkanı Ömer Çiltaş'tan duyuru...

Halk, darbecilere darbe yaptı

Yeşil İstanbul Geri Dönüşümcüler Dernek Başkanı Ömer Çiltaş'tan duyuru...

Halk, darbecilere darbe yaptı
04 Ağustos 2016 - 11:36 - Güncelleme: 04 Ağustos 2016 - 11:39
Reklam

15 Temmuz  darbe girişimi tarihimize vurulan kara bir lekedir ve her zaman lanetle anılacaktır.
Vatanımızın gözbebeği olan TSK’da bir grup hain ve çete mensubu asker kıyafetine bürünmüş terörist kişilerce girişilen darbe girişimi halk tarafından bertaraf edilmiş ve bu aziz millet hem Milli İradeye, hem kendi iradesiyle seçtiği   Cumhurbaşkanı’na,Temsil edildiği TBMM’sine Devleti’ne, Emniyet güçlerine eşi görülmemiş bir direnç gösterip adeta tüm Dünya’ya VATAN sevgisinin ne olduğu dersini vermiştir.Siyasi görüşü ne olursa olsun her kesimden vatandaşımız geleceğine ve Devletine sahip çıkmıştır.
Bu aziz millet o zifiri karanlık gecede Çanakkale’deki o tarihe not düşen başarı öyküsüyle o ruhla sokağa,köprüye,alanlara çıkmıştır. Dünya’nın hiçbir milletinde olmayan bir direnci gösteren halkımız adeta tonlarca ağırlıktaki tankların önüne yüreğini koymuş,G-3 Mermilerine göğsünü siper etmiştir. Ulus olarak  hayatını kaybeden vatandaşlarımız her zaman rahmet ve minnetle  anılacaktır.

ARKADAŞ.!! YURDUMA ALÇAKLARI UĞRATMA SAKIN SİPER GÖVDENİ DURSUN BU
HAYASIZCA AKIN…

Yüreği VATAN sevgisiyle dolu yaşamını yitirip şahadet şerbetini içen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor,Gazi (yaralı) vatandaşlarımıza sağlık sıhhat ve minnetlerimi sunuyorum. Allah halkımıza,Ulusumuza ve Devletimize bir daha böyle bir hainliği yaşatmasın.
      
"Eşyanın  geri dönüşümü mümkün ancak,  insanla vatanın asla"

Ömer ÇİLTAŞ
Yeşil İstanbul Geri Dönüşümcüler Dernek Başkanı

Bu bir ilandır.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum