Bahçelievlerli muhtarlar tek yürek oldular

Bahçelievler'deki 11 mahalle muhtarı, demokrasi nöbetinde darbe girişimini kınayan ortak deklarasyon yayınladı.

Bahçelievlerli muhtarlar tek yürek oldular

Bahçelievler'deki 11 mahalle muhtarı, demokrasi nöbetinde darbe girişimini kınayan ortak deklarasyon yayınladı.

Bahçelievlerli muhtarlar tek yürek oldular
27 Temmuz 2016 - 12:38 - Güncelleme: 11 Ağustos 2016 - 00:50
Reklam

Bahçelievler'deki mahalle muhtarları darbe girişimini kınayan ortak bir deklarasyona imza attılar. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayıp, kuranı kerim okunmasıyla biten demokrasi nöbetinin tutulduğu alanda, 11 mahalle muhtarının imza attığı deklarasyonu Bahçelievler Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Özhan okudu. 
Mahalle muhtarlarının deklarasyonuna Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, belediye başkanı Osman Develioğlu, ilçe emniyet müdürü Kenan Şaban Suzgun, Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Zülküf Türkoğlu, eski milletvekillerinden Ünal Kaçır da birer konuşma yaparak, destek verdiler.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği demokrasi nöbetinde, sahneye çıkan 11 mahalle muhtarının ortak deklarasyonu şöyle;
Mahalle muhtarları olarak sizlerden aldığımız ilham ve işaretle ile buradayız, huzurunuzdayız. Milli şairimiz Mehmet Akif merhumun yıllar önce işaret ettiği hakikati; yani, ortak atan yürekleri, topların, tüfeklerin, uçakların, tankların sindiremeyeceğini bizzat gördük, yaşadık. Ne zaman yaşadık, 15 Temmuz gecesi.
Öncelikle ve hemen belirtelim ki, böyle bir zilleti bu aziz  millete Allah bir daha yaşatmasın. Ama gördük ve tüm cihana gösterdik ki Türk milleti tek yekun olarak davasının, kavgasının ve liderinin arkasındadır. Dost, düşman herkes bundan gayri iyi bilsin ki, izzet ve itibarımız sonuna kadar korunacak, ezanlar susmayacak, bayraklar inmeyecek, analar ağlamayacak, evlatlarımızın geleceği kararmayacak.
Hiçbir şer güç, hiçbir satılmış güruh ve hiçbir şeytan ordusu bu kara rüyayı bir daha milletimize asla yaşatmayacaktır. Ayrıca, yine buradan ilan ediyoruz ki, siyasi kanaati, partisi, meşrebi, bağı, bağlantısı ne olursa olsun hepimiz cumhurbaşkanımızın yani başkomutanımızın yanında ve arkasındayız.
Dememiz o ki, bu artık milli bir davadır; kaygımız, millet olma kavgasıdır. Küçük hesaplar bitmiştir. Gündelik çekişmelerin artık aramıza yeri yoktur.
Başta FETÖ terör örgütü olmak üzere memleket ve millet düşmanı tüm güdülmüş sürülere bundan böyle milletimizin bağrında artık yer yoktur. Çünkü, onlar bu aziz milletten aldıkları gücü milletin sinesine kurşun olarak akıtmaktan çekinmeyecek kadar aşağılı kalkışmalara ve darbe teşebbüslerine girişmişlerdir.
Sizin muhtarlarınız olarak tekrar diyoruz ki, bizimle gülene gülecek, bizim için ağlayanla bir ve beraber olacağız. Millet ne derse o olacak, başkomutanımız inşallah her daim başımızda olacaktır. Allah bu necip ve mahzun millete böylesi kara geceler yaşatmasın. Allah tertemiz sevgilerimizi ziyana uğratmasın. Ve Cenabı Allah, hiçbirimizi kendi yolunda ve milli iradeden ayrı gayrı koymasın. 365 / Melek Bayhan


YORUMLAR

  • 0 Yorum