Zafer Partisi 'Bahçelievler Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi Adayları'nı tanıttı

'Bahçelievler Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi Adayları Tanıtım Programı'nda konuşan Zafer Partisi Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Av. Ulaş Öztürk, proje ve hedeflerini kamuoyu ile paylaştı.

Zafer Partisi 'Bahçelievler Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi Adayları'nı tanıttı

'Bahçelievler Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi Adayları Tanıtım Programı'nda konuşan Zafer Partisi Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Av. Ulaş Öztürk, proje ve hedeflerini kamuoyu ile paylaştı.

Zafer Partisi 'Bahçelievler Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi Adayları'nı tanıttı
10 Mart 2024 - 23:37 - Güncelleme: 11 Mart 2024 - 23:45
Reklam

Zafer Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, 'Bahçelievler Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi Adayları Tanıtım Programı' düzenledi. Hep bir ağızdan söylenen marşlarla coşku dolu anlara sahne olan Hacıbozanoğulları Restoran'daki programa; Zafer Partisi İBB Adayı Azmi Karamahmutoğlu, Zafer Partisi İl Başkanı Erdoğan Erhan, İlçe Başkanı Eyüp Can Bulut, Belediye Başkan Adayı Av. Ulaş Öztürk, parti yöneticileri, muhtarlar ve muhtar adayları katıldı. 

Belediye meclis üyesi adaylarının tek tek sahneye çıktığı programda; proje ve hedeflerini anlatan Zafer Partisi Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Av. Ulaş Öztürk, “Bahçelievler'de herkes; 'Bıktık bunlardan, değişsin artık' diyor. Bu apaçık ortada. Ama bunu ancak birlikte başarabiliriz” dedi. 
Gençler, kadınlar ve çocuklar için çok sayıda projesi olan Ulaş Öztürk, ulaşımdan eğitime, sağlıktan kültür-sanata kadar birçok hedefini davetlilerle paylaştı. >365/Haber Merkezi

İşte, Zafer Partisi Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Av. Ulaş Öztürk’ün projeleri:
“Bahçelievler’ de ikamet eden üniversite öğrencilerine burs vereceğiz.

-Bahçelievler gençlerinin izin günlerini, hafta sonlarını ilçelerinde; arkadaşlarıyla eğlenceli ve güzel geçirebilecekleri BahçeKafeler açacağız.

-Çalışan anne ve kadınlara iş dönüşü evlerine ev yemeği alabilecekleri BahçeAşevleri kuracağız. BahçeAşevlerinde de kadınlarımız çalışacak.

-Zanaatkarları destekleyeceğiz. Lostra, kundura tamircisi, terzi, berber gibi meslekleri icraa eden esnaflarımızı AVM lerin bodrum katlarında yüksek kiralara mahkum etmeyecek, destekleyeceğiz. Yeniden mahalle kültürüne katacak dükkanlarda çalışmalarını sağlayacağız. Talep eden gençlere bu alanlarda atölye çalışmaları (workshop) yapacağız.

-Diyabet, Çölyak ve Besin Alerjisi olanlar için çok çeşitli türde gıdaları barındıran BahçePastaneler açacağız

-11 mahallede belirlediğimiz noktalarda uygun park bahçelerin altlarına, park bahçe olmayan yerlerde belli binaların malikleri ile görüşülüp anlaşılarak Otoparklar yapacağız. Bahçelievler’ i otopark ve buna paralel trafik sorunundan kurtaracağız. 

-Çevreye daha saygılı olan elektrikli araçların, fosil yakıtlı araçların yerini almasını desteklemek adına uygun yerlerde TL/kw uygun fiyatlı DC ve AC BahçeŞarj istasyonları kuracağız. Yapacağımız otoparklarda da bu şarj istasyonlarını kuracağız. Elektrikli araçları şarj etmek daha kolaylaşacak.

-İlçemizde bulunan semt pazarlarına Pazar yolcularımızı taşımak için ring seferler düzenleyeceğiz.

-Kentsel Dönüşümde Bahçelievliler’ i düşünen, sorun değil çözüm odaklı ve ilçe sakinlerimizin menfaati temelli bir anlayışla ilgili ve yetkili kurumlarla birlikte çalışacağız. Fikret YÜZATLI misyonuyla Bahçelievler’ i eski bahçeli evlere döndüremezsek de olabildiğinde ferah, rahat nefes alınan mutlu insanlar şehri yapacağız.

-Bahçelievler’ de oturan ve yurtdışında askerlik görevi yapan askerlerimizin ailelerine destekte bulunacağız. 

-BahçeMucitEvi projemiz ile; Mucitevleri kuracağız ve “Başımıza İcat Çıkarın” diyeceğiz. Özellikle gençlerimizi fikri düşüncelerini somutlaştırabilecekleri buluşlara ar-ge yapmaya yönlendirerek İstanbul’ un en fazla patent, faydalı model başvurusu yapan ilçesi yapacağız Bahçelievleri.

-İşyerlerine Türkçe isim verenlere tabela reklam vergisinde indirim uygulayacağız.

-Sokak hayvanlarıyla ilgili olarak ilçemizdeki özel veteriner klinikleriyle de anlaşarak kısırlaştırma başına sokak hayvanını kısırlaştıran veteriner Hekimimize belli bir destek primi ödeyeceğiz. 

-Bahçelievler ilçemizde Cep tiyatroları, mini sahneler açacağız. Sanata gönül vermiş olan üstatlarla sanata ilgi alakası olan yetenekli gençlerimizi buluşturacağız.  

-“Komşunu da Al” projemizle ulaşımını sağlayana yakıt yardımı yapacağız. Kurulacak sisteme dahil olarak gidilecek rotalar birbirine uygun olan yakın oturanları bir havuzda toplayarak kendi kabulleri ile eşleştirip aynı güzergahta gideceklerin giderken komşusunu da almasını sağlayarak trafiğe daha az aracın çıkmasını sağlayacak ve milli ekonomiye de bu tasarrufla ilçe halkı olarak hizmet edeceğiz, bu imkanı yaratacağız.  

-BahçeGençEvi projemiz ile; Gençlerin çalışabileceği, kitap okuyabileceği; kütüphane, okuma salonları ve alanlar yaratacağız.

-İşyeri Tabelaları yönetmeliğe aykırı ise uygun hale getirtilecek.

-Kaçak, Sığınmacı, Yabancılara işyeri ruhsatı verilmeyecek, verilenler denetlenecek

-BahçeİkinciBaharTurları Projemiz ile; İlçemizde ikamet eden 55 yaş üstü emekliler için yılda 3 kere İstanbul kültür Turu etkinlikleri düzenleyerek İstanbul’ da oturup daha boğazı gezmeyen emeklilerimize İstanbul’ u tarihini kültürünü tanıtan geziler düzenleyeceğiz. 

-BahçeEngelsizSalon projemiz ile; Engelliler için ihtiyaçlarını giderebilecekleri ve sosyalleşebilecekleri sosyal alanlar, engelsiz salonlar açacağız. 

-BahçeGeceKreşi projemiz ile; Çocukların güvenle bırakılabileceği yerler açacağız. Anne babalar da -birbirlerine zaman ayırabilecek. Bir sinema, tiyatro, konser, arkadaş buluşması vb. Etkinliklere giderken çocuklarını bırakabilecekleri bir kreş açacağız.

-BahçeBebek projemiz ile; İlçemizde ikamet eden her yeni doğan bebeğimize bebek paketi can suyu hediyemiz olacak. Kullanılabilecek alt bezi, mama, biberon ve mevsimine göre bebek giysileri olacak.  

-Belli dönemlerde ilçemizdeki STK lar ile toplantılar yaparak onların beyan, talepleri ile sorun ve çözüm önerilerini tespit edeceğiz.

-BahçeSuMatik Projemiz ile; Her mahallede belli noktalara AquaATM denen şebeke suyundan içme suyu sağlayan su arıtma makinaları koyacağız. Böylece Bahçelievliler içme suyuna çok daha ucuza ulaşacak.

-BahçeSohbetleri projemiz ile; Her ay ünlü, tanınmış sevilen bir (Ses, Sahne, Oyunculuk ve benzer alanlardaki bir sanatçımızı konuk edip halkla buluşmasını, sohbet etmesini sağlayacağız.

-BahçeYazarevi projemiz ile; Her ay bir yazarımızı, şairimizi konuk ederek özellikle gençlerimize Türk Edebiyatını, Dünya klasiklerini, Türk şairlerini, Dünyaca ünlü şairleri anlatan dinletiler sohbetler kurulabilecek etkinlikler imza günleri düzenleyeceğiz. 

-İlçemiz Muhtarları ile iyi bir iletişim içinde olup hep birlikte Bahçelievler’ in yaşanabilir bir ilçe olması için çalışacağız.

-Tüm projelerimizde Bahçelievlerliler çözüme ortak olacak. Bu hem şeffaflık sağlayacak hem de ilçemize aidiyet duygusunu güçlendirecek.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum