Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı'na Metin Türk seçildi

Yoğun katılımın yaşandığı kongrede; Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı’na, mevcut Başkan Metin Türk seçildi. 

Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı'na Metin Türk seçildi

Yoğun katılımın yaşandığı kongrede; Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı’na, mevcut Başkan Metin Türk seçildi. 

Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı'na Metin Türk seçildi
14 Eylül 2021 - 16:44 - Güncelleme: 15 Eylül 2021 - 18:04
Reklam

Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, ‘2. Olağan Kongre’sini gerçekleştirdi. Sık sık ‘Başkan Erbakan’ sloganlarının atıldığı Nurettin Topçu Kültür Merkezi’ndeki coşkulu kongreye; Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları; Mehmet Altunöz ve Doğan Bekin ile İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi başta olmak üzere birçok siyasi partinin yöneticileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından protokol konuşmaları, faaliyet raporunun okunması gibi gündem maddelerinin yerine getirilmesiyle devam eden tek adaylı kongrede; daha önce atamayla göreve gelen mevcut Başkan Metin Türk göreve seçildi.

İKİNCİ 40 YIL HAREKETİ BAŞLAMIŞTIR
Partililere teşekkür eden Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Metin Türk, “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi ile, Türkiye siyasi tarihinde ‘İkinci Erbakan Dönemi’ ve aynı zamanda Milli Görüş’ün ‘İkinci Kırk Yıl Hareketi’ başlamıştır. Erbakan’sız Milli Görüş olmaz diyerek bizler de sizler gibi heyecanla koşarak ‘Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi’ne üyeliğimizi yaptırdık. Teşkilatımızın çeşitli kademlerinde görevler aldık. Yaklaşık 1,5 yıldır da ilçe başkanlığı görevini yürütüyorum. İçinde bulunduğumuz Pandemi dönemine rağmen hep birlikte çalışarak teşkilat çalışmalarımızı aksatmadan yürüttük. Üye sayılarımız üçe katladık. Bahçelievler halkıyla bütünleşerek halkımızın sevgisine mazhar olduk. Bu çalışmalarda emeği geçen dava arkadaşlarımıza, kadın kollarımıza ve gençlerimize teşekkür ediyorum. Beni bu göreve layık gördüğünüz için de teşekkür ediyorum. Daha çok ve daha azimle çalışıp, daha fedakar olacağız, gecemizi gündüzümüze katıp inşallah Bahçelievler’i tekrar Milli Görüş belediyeciliğine kavuşturacağız” diye konuştu. >365/Haber Merkezi 

YÖNETİM KURULU (ASİL):
1) Metin Türk (Başkan)
2) Adil Yüksekyayla
3) Ahmet Aplak
4) Ahmet Uçar
5) Ayhan Kırcıoğlu
6) Ayhan Kökçü
7) Ayhan Yıldız
8) Erdal Hamarat
9) Feryadi Yörübaş
10) Furkan Doğu
11) Haşim Yıldız
12) İbrahim Akgül
13) İbrahim Aksakal
14) Kazım Kaya
15) Mahmut Örnek
16) Murat Çığır
17) Mustafa Mehteroğlu
18) Mustafa Murat Aytekin
19) Ramazan Pulat
20) Reşit Karakaş 
21) Samet Uçar
22) Sukan Ata
23) Taha Atalay
24) Yakup Polat 
25) Yavuz Baba

İL DELEGELERİ (ASİL):
1) Adil Yüksekyayla 
2) Ahmet Hulusi Kadıoğlu
3) Ahmet Uçar
4) Ayhan Kırcıoğlu
5) Ayhan Kökçü
6) Ayhan Yıldız
7) Bilal Bilen
8) Emir Ali Odabaşı
9) Furkan Doğu
10) Hüseyin Bitiş
11) İbrahim Akgül
12) Kamil Kaya

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum