Vatan Partisi’nden ‘Uğur Özkan Çocuk Evi Kapatılsın’ açıklaması…

İlçe binasında bir basın açıklaması gerçekleştiren Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, “Bahçelievler’de çocuklarımızın beyninin yıkanmasına izin vermemek için Uğur Özkan Çocuk Evi derhal kapatılsın!” açıklamalarında bulundu.

Vatan Partisi’nden ‘Uğur Özkan Çocuk Evi Kapatılsın’ açıklaması…

İlçe binasında bir basın açıklaması gerçekleştiren Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, “Bahçelievler’de çocuklarımızın beyninin yıkanmasına izin vermemek için Uğur Özkan Çocuk Evi derhal kapatılsın!” açıklamalarında bulundu.

Vatan Partisi’nden ‘Uğur Özkan Çocuk Evi Kapatılsın’ açıklaması…
09 Şubat 2022 - 21:49
Reklam

Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, ilçede faaliyet gösteren Uğur Özkan Çocuk Evi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Söz konusu kurumun terör örgütü ve LGBT propagandası yaptığını ileri süren Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı adına basın açıklamasını, İlçe Sekreteri Emre Oflaz yaptı. Öncü Kadın İl Başkanı Şükran Ulusoy ve Diyarbakır annelerinden; İmmihan Nilifırka’nın da konuşma yaptığı toplantı, ilçe binasında düzenlendi. Söz konusu kurumun kapatılmasıyla ilgili resmi girişimlerde de bulunulduğunun vurgulandığı basın açıklamasına; AK Parti’yi temsilen İlçe Başkan Yardımcısı Turan Ağ da katıldı.

İddialarına yönelik bilgilerin paylaşıldığı, tepki dolu açıklamada; “Bugün burada PKK’nın HDP üzerinden çocuklarımızın beynini nasıl yıkadığını kanıtlarıyla göstermek için toplandık. Sonda söyleyeceğimizi başta da söyleyelim: Bahçelievler’de çocuklarımızın beyninin yıkanmasına izin vermemek için Uğur Özkan Çocuk Evi derhal kapatılsın! Terörün bitmesi ve kendine yasal zemin yaratamaması için HDP derhal kapatılsın! Kendi hain emellerini barış, demokrasi ve özgürlük gibi süslü laflarla örtmeye çalışan PKK, Bahçelievler’de Uğur Özkan Çocuk Evi adıyla elinde oyuncak olması gereken yaşta çocuklarımızın eline silah vermek için uğraşmaktadır. Vatan Partisi olarak buradan ilan ediyoruz: Uğur Özkan Çocuk Evi Kapatılacaktır! Bunu sağlamak için gerekli işlemleri yapmak üzere resmi yollardan harekete geçtiğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz” ifadelerine yer verildi. >365/Haber Merkezi 

Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı’nca yapılan basın açıklamasının tamamı şöyle: 
Sevgili basın mensupları,
Değerli Bahçelievler Halkı,
Büyük Türk milleti,

Bugün burada PKK’nın HDP üzerinden çocuklarımızın beynini nasıl yıkadığını kanıtlarıyla göstermek için toplandık. Sonda söyleyeceğimizi başta da söyleyelim: Bahçelievler’de çocuklarımızın beyninin yıkanmasına izin vermemek için Uğur Özkan Çocuk Evi derhal kapatılsın!

Terörün bitmesi ve kendine yasal zemin yaratamaması için HDP DERHAL KAPATILSIN!

Okullarda öğretmenlerimizi, fabrikalarda işçilerimizi, tarlalarda çiftçimizi, cephede Mehmetçiğimizi şehit eden, ABD’den binlerce tır silah alan bölücü terör örgütü PKK; Mehmetçiğin, polisin ve korucunun hendeklere gömmesi, Diyarbakır’da, Şırnak’ta, İzmir’de hatta Almanya’da anaların direnişi sayesinde büyük darbe yemiştir. Dağda temizlenen terör, bugün kravat takarak HDP adı altında TBMM’de ve belediyelerimizde faaliyet göstermektedir. 

Kendi hain emellerini barış, demokrasi ve özgürlük gibi süslü laflarla örtmeye çalışan PKK, Bahçelievler’de Uğur Özkan Çocuk Evi adıyla elinde oyuncak olması gereken yaşta çocuklarımızın eline silah vermek için uğraşmaktadır. 

Bakın bu dernek üzerinden kendi hain emellerini nasıl gerçekleştirmeye çalışıyorlar? 

20 Kasım 2021 tarihinde “Dünya Çocuk Hakları günü” dolayısıyla yaptıkları paylaşımda “Kürtlerin yoğun yaşadığı Diyarbakır, Hakkari, Şırnak ve Van gibi illerde panzer altında kalıp yaralanan, ölen çocukların sayısı her geçen gün artıyor ve suçlular herhangi bir cezaya dahi çarptırılmıyor” deniyor. 

 Yine aynı gün yapılan başka bir paylaşımda “Anadili Türkçe olmayan çocuklar, dillerinden kopuk bir eğitim sistemiyle yüz yüzeler” diyerek PKK’nın “Anadilde Eğitim” talebini dile getiriyorlar. Başka bir paylaşımda ise Türkiye’de çocuklar arasında etnik köken, din ve kültüre dayalı ayrımcılık yapıldığını iddia ediyorlar. 

Derneğin 29 Mayıs tarihli “Çocuk ve Toplumsal cinsiyet” eğitimi için yayınladığı görselde LGBT propagandası yapılıyor. Görselde dört çocuktan ikisi kadın ve erkek, diğer ikisi ise çift cinsiyetli olarak belirtiliyor.

Derneğin sorumlularından Resul Çatar, daha önce yasadışı yapılan HDP’ye destek eyleminde gözaltına alınıyor. Yine eğitimcilerden Kemal Erol, 2020 yılında DHKP-C’li terörist Ebru Timtik’i profil resmi yapıyor.

Çocuk evinin bildirilerinde yer alan irtibat numarasının sahibi ve Derneğin etkinliklerinde düzenleyici görevinde bulunan kişi Gökhan Özer. Özer’in pek çok HDP eyleminde fotoğrafı var. Daha önce emniyet birimlerimizin eylem hazırlığında olduğu iddiası ile yakaladığı bir grup teröristin içindedir ve terör örgütü propagandası yapmaktan dosyası vardır, Ayrıca 2019 seçimlerinde HDP Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi adayı. Kendisi sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımda hem çocuk evi yöneticisi hem de HDP yöneticisi olduğunu itiraf ediyor.

Bunun gibi birçok belge Aydınlık gazetemizin yaptığı haberde mevcuttur. 

Haberin ne kadar doğru bir noktaya parmak bastığı HDP milletvekillerinin, yöneticilerinin ve sözde çocuk evi yöneticilerinin haber yayınlandıktan sonra yaşadığı telaştan anlaşılmaktadır. 

Haberimiz ile alakalı “karanlık” adlı bir paylaşım yapan HDP İzmir Milletvekili Murat Çepni daha önce çocukları dağa kaçırmak ile gündeme gelmişti.

Bir diğer saldırısına maruz kaldığımız HDP Milletvekili Tülay Hatimoğulları idi, o da meclis sıralarında canlı bombaların fotoğraflarını sallamıştır.

“Küçüklerimizi korumak, büyüklerimizi saymak” şiarıyla yetişen bir millet olarak çocuklarımıza PKK ve LGBT propagandası yapılmasını asla kabul etmiyoruz ve etmeyeceğiz.

Vatan Partisi olarak buradan ilan ediyoruz: Uğur Özkan Çocuk Evi Kapatılacaktır!

Bunu sağlamak için gerekli işlemleri yapmak üzere resmi yollardan harekete geçtiğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum