Vatan Partisi Bahçelievler "İncirlik Üssü" eylemini sürdürüyor

“İncirlik’ Üssü ABD’ye kapatılsın” sloganıyla ilçe genelinde açtıkları stantlarla ulusal imza kampanyasını 3 aydır sürdüren Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Örgütü, hükümete bir kez daha çağrı yaptı, Habur Kapısı’na dikkat çekti.

Vatan Partisi Bahçelievler "İncirlik Üssü" eylemini sürdürüyor

“İncirlik’ Üssü ABD’ye kapatılsın” sloganıyla ilçe genelinde açtıkları stantlarla ulusal imza kampanyasını 3 aydır sürdüren Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Örgütü, hükümete bir kez daha çağrı yaptı, Habur Kapısı’na dikkat çekti.

Vatan Partisi Bahçelievler "İncirlik Üssü" eylemini sürdürüyor
07 Ağustos 2017 - 12:29 - Güncelleme: 17 Ağustos 2017 - 18:25
Reklam

Vatan Partisi 3 ay önce ülke genelinde başlattığı İncirlik Üssü ve Habur Kapısı’nın kapatılmasına yönelik imza kampanyasını sürdürüyor. Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Örgütü de, “İncirlik’e El Konsun, Habur Kapatılsın” sloganlarıyla ilçede birçok noktada açtığı stantlarla ve dağıttıkları broşürlerle kampanyayı sürdürüyor. 

Yayla’da yaptığı açıklamayla kampanyaya start veren Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Yıldız Kazancı, kampanyanın 3’ncü ayında yine aynı yerde basın açıklaması yaptı. Partililerle birlikte açtıkları pankartın önüne geçen Başkan Yıldız Kazancı, hükümete ve halka çağrıda bulundu. Acil tedbirler ve politikalar şeklinde hükümete 4 madde sunan Başkan Kazancı açıklamasında; “Vatan Partisi, Türkiye ve Türk milletinin içindedir, yanındadır ve onlar için vardır. Her olaya, Türkiye ve Türk Milleti açısından, çıkarlarından bakar. Karar verir ve uygular. Vatan Partisi yaklaşık üç aydır Türkiye çapında “İncirlik’e El Konsun, Habur Kapatılsın” sloganlarıyla ifade ettiğimiz bir kampanya yürütüyor. Bu kampanyayı, Bahçelievler İlçe örgütü olarak her mahalle ve sokakta yürütüyoruz” ifadelerini kullandı. 365/Haber Merkezi 

Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Yıldız Kazancı’nın açıklamasının tamamı şöyle:

İNCİRLİK ABD’YE, HABUR BARZANİSTAN’A KAPATILMALI
Vatan Partisi, Türkiye ve Türk Millleti’nin içindedir, yanındadır ve onlar için vardır. Her olaya, Türkiye ve Türk Milleti açısından, çıkarlarından bakar. Karar verir ve uygular.

Vatan Partisi yaklaşık üç aydır Türkiye çapında “İncirlik’e El Konsun, Habur Kapatılsın” sloganlarıyla ifade ettiğimiz bir kampanya yürütüyor. Bu kampanyayı, Bahçelievler İlçe örgütü olarak her mahalle ve sokakta yürütüyoruz.

Son olarak ABD Ordusu’nun Stratejik Araştırmalar Merkezi’nin hazırladığı ve önümüzdeki 10 yıl içinde Türkiye’de bir iç savaş yaşanacağını öngören rapor, yürüttüğümüz kampanyanın ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor.

Türkiye’nin toprak bütünlüğüne ve milli güvenliğine yönelik tehditler bağıra bağıra kendini gösteriyor. ABD, Mayıs ayından bu yana PKK’ya 700 TIR’ın üzerinde ağır silah vermiştir. Vermeye devam etmektedir.

Barzani, 25 Eylül tarihinde bağımsızlık referandumu yapacağını ilan etmiştir ve bölge devletlerinin karşı olmasına rağmen kararında ısrar etmektedir.

ABD, son iki yıl içinde Suriye’nin kuzeyinde 10 adet askeri üs inşa etmiştir. İncirlik üssünden kalkan uçaklar, Suriye’de, PKK’nın önünü açmada kullanılmaktadır. Topraklarımızdaki üs, “teröre destek ve darbe üssü” olarak faaliyettedir. 15 Temmuz 2016 darbe kalkışmasının tertip üssü, İncirlik Üssü’dür!

Acil tedbirler ve politikalar
Tehdit bellidir. Tehdidin adresi ayan beyan ortadadır. Bu adres, ABD ve İsrail’dir! Türkiye’nin alması gereken acil tedbirler, izlenmesi gereken politikalar şunlardır:
1. İncirlik üssüne derhal el konulmalıdır. Dünyanın hiçbir egemen ülkesi, topraklarının kendisine karşı kullanılmasına izin vermez.

2. Barzani yönetimi, yapacağını ilan ettiği referandumdan vazgeçmediği takdirde Habur sınır kapısının kapatılacağı ve Türkiye üzerinden petrol ticaretine son verileceği açıklanmalıdır.

3. Türkiye’ye yönelen tehdit bütün bölge ülkelerine yönelmiştir. Tehdit ortaktır, bertaraf edilmesi de birlikte hareket edilerek başarılacaktır. Türkiye; Irak ve Suriye başta olmak üzere bütün bölge ülkeleri ile bir araya gelmeli, alınacak tedbirler birlikte kararlaştırılmalıdır. Komşularıyla Batı Asya Birliği’ni gerçekleştirmelidir.

4. NATO bizim için bir “savunma Paktı” değil, toprak bütünlüğümüze milli güvenliğimize ve iç barışımıza yönelen tehditlerin adresidir. Türkiye NATO’dan çıkmalı, komşularımız başta Avrasya’nın diğer güçleriyle egemenliğe ve toprak bütünlüğüne saygı ve karşılıklı yarar temelinde yeni güvenlik anlaşmaları yapmalıdır.

Vatan Partisi’nin Türk Milleti’ne çağrısı
ABD, çöküşünü önlemek için bütün gücüyle bölgemize yüklenmiştir. 30 yıldan bu yana sürdürdüğü “İkinci İsrail” planını hayata geçirmeyi, çöküşünü önlemenin anahtarı olarak görmektedir.
İncirlik üssüne el koymak ve referandumda ısrar edilmesi durumunda Habur’u kapatmak Türkiye için varlık sorunu haline gelmiştir.

Vatan Partisi olarak üç aydır sürdüğümüz kampanyayı daha güçlendirerek devam ettiriyoruz. Eylül ayı başında Adana’da büyük bir yürüyüş ve miting gerçekleştireceğiz.
Bütün milletimizi “İncirlik”e El Konsun, Habur Kapatılsın” kampanyamıza omuz vermeye davet ediyoruz.

Yıldız Kazancı
Vatan Partisi
Bahçelievler İlçe Başkanı

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum