Ufuk Emre Bektaş dünya evine girdi

Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi CHP’li Ufuk Emre Bektaş, evlendi. Söylemez Ailesi’nin kızı Av. Melis Söylemez ile dünya evine giren CHP’li Bektaş’ın nikah törenine, yoğun katılım yaşandı.

Ufuk Emre Bektaş dünya evine girdi

Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi CHP’li Ufuk Emre Bektaş, evlendi. Söylemez Ailesi’nin kızı Av. Melis Söylemez ile dünya evine giren CHP’li Bektaş’ın nikah törenine, yoğun katılım yaşandı.

Ufuk Emre Bektaş dünya evine girdi
02 Ekim 2019 - 13:26 - Güncelleme: 02 Ekim 2019 - 13:42
Reklam

Liseli yıllarından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir parçası olan, bugüne kadar gençlik ve ana kademede üst düzey görevler alan Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi Ufuk Emre Bektaş, dünya evine girdi. Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi CHP’li Ufuk Emre Bektaş’ın nikah ve düğün törenine; dostları ile akrabalarının yanı sıra siyaset, medya ve iş dünyasından da önemli isimler katıldı.

Gazete 365’in Hukuk Danışmanlarından olan, Söylemez Ailesi’nin kızı Av. Melis Söylemez ile Bahçelievler’de görkemli bir törenle hayatını birleştiren CHP’li Bektaş’ın nikahını, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi kıydı. Genç çiftin nikah şahitliğini ise; CHP İstanbul Milletvekilleri; Dr.Ali Şeker, Av.Turan Aydoğan ve Av. Zeynel Emre ile CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, İBB Hukuk Müşaviri Av. Eren Sönmez, Av. Efkan Bolaç ve Savaş Ercan yaptı.

İlk dans, pasta kesimi, takı merasimi ve eğlencenin ardından çekilen aile fotoğraflarıyla sona eren düğün ve nikah törenine yoğun programlarından dolayı katılamayan birçok isim ise telgraf, çiçek ve çelenk gönderdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere birçok siyasi ismin de telgrafının okunduğu düğün; Sivaslı ve Çanakkaleli ailelerin yöresel oyunlarıyla renklendi. 

ESKİ VE YENİ İSİMLERDEN YOĞUN KATILIM…
Yoğun katılımın olduğu törende; CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Murat Akbaş, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kefelioğlu, Bahçelievler Belediye Başkan Danışması Ali Barış Demir, CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Turgay Keskin, CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Utku Caner Çaykara, CHP Gençlik Kolları İl yöneticileri, CHP Gençlik Kolları eski genel başkanı Barbaros Dinçer, CHP Gençlik Kolları eski İl Başkanı Recep Karakoç, CHP ve AK Parti Meclis Üyeleri, CHP Bahçelievler Kadın Kolları, CHP Bahçelievler, Beşiktaş, Bağcılar, Zeytinburnu, Avcılar Gençlik Kolları, CHP eski İlçe Başkanı Hüseyin Özkahraman , CHP eski il yöneticileri Mehmet Ali Acar, Bahar Gülçiçek, Sinan Karahan, CHP eski Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi  Hüseyin Aydoğdu ve partinin bilinen simalarından CHP’li Gökmen Güneş yer aldı. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum