TÜGVA'nın GYO Projesi başlıyor

Türkiye Gençlik Vakfı İstanbul İl Temsilciliği'nin düzenlemiş olduğu Genç Yönetici Okulu projesi için başvurular sürüyor.

TÜGVA'nın GYO Projesi başlıyor

Türkiye Gençlik Vakfı İstanbul İl Temsilciliği'nin düzenlemiş olduğu Genç Yönetici Okulu projesi için başvurular sürüyor.

TÜGVA'nın GYO Projesi başlıyor
05 Kasım 2017 - 18:08 - Güncelleme: 05 Kasım 2017 - 18:15
Reklam

İş hayatında yöneticilik yapan ya da yönetici olmayı hedefleyen yönetici adaylarına, sistematik ve bütüncül bir biçimde yönetim sistemlerini öğretecek ve yöneticilik bilgi ve becerileri kazandıracak Genç Yönetici Okulu (GYO) başlıyor. 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İstanbul İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Genç Yönetici Okulu'nda genç yöneticiler ve yönetici adayları, stratejik planlama süreci hakkında bilgi ve deneyim kazanacak, liderlik kavramına farklı açılardan bakma fırsatı yakalayacak ve profesyonel veya girişimci kariyerlerinde onları öne geçirecek önemli yöneticilik yetkinlikleri ve becerileri elde etme yolunda önemli bir adım atmış olacaklar.

SON BAŞVURU 7 KASIM…
Akademiye, 26 Ekim ila 7 Kasım 2017 tarihleri arasında başvurular alınacak. 22-35 yaş aralığında, aktif iş yaşamında veya üniversite son sınıfta olmanın katılım için asgari şart olduğu akademide, dersler 11 Kasım’da başlayıp, 9 hafta süresince Cumartesi günleri düzenlenecek. Mülakatların ardından kesin katılımcılar belirlenecek. Başvurular http://istanbul.tugva.org/gyo/ adresinden yapılacak.

GENÇLER BAŞARILI YÖNETİCİLERLE DE TANIŞACAK
Proje hakkında konuşan TÜGVA İstanbul İl Temsilcisi Fatih Coşar, “Genç Yönetici Okulu programıyla, Genç yöneticiler ve yönetici adaylarının stratejik planlama süreci hakkında bilgi ve deneyim kazanmasını, liderlik kavramına teorik ve pratik açılardan bakarak profesyonel kariyerlerinde onları ileri taşıyacak yöneticilik becerilerini kazanmalarını hedefliyoruz. Genç yöneticiler ve yönetici adayları, alanında uzman ve başarılı olmuş kişiler tarafından verilecek seminerlerle yöneticilik alanında bilgi ve becerilerini artırarak, şirketleri daha profesyonel ve çağın koşullarına göre yönetecekler. Genç yönetici adaylarını kendi kariyer ve liderlik yolculuklarında başarılı olmuş iş insanlarıyla tanıştırma imkanı da sunacak olan Genç Yönetici Okulu, Türkiye'nin hızla gelişen iş ortamında ihtiyaç duyulan nitelikli genç yöneticilerin yetişmesine ve gelişmesine katkıda bulunacak” ifadelerini kullandı.

GYO GENÇLERE NE KAZANDIRACAK?
Gençlerin bu okulla neler kazanacağa dair verilen bilgilere göre; kendi kariyer ve liderlik yolculuklarında başarılı olmuş iş insanlarıyla tanışıp, onların tecrübelerini dinleme imkanı da sunacak olan Genç Yönetici Okulu, program sonunda katılımcıların Türkiye'nin beklenen koşullarında nasıl yöneticiler olmaları gerektiği ile ilgili bir yol haritası oluşturabilecek düzeye gelmelerine katkı sağlamayı hedeflemektedir. Genç Yönetici Okulu, kriz yönetimi becerisi,  karar verme yeteneği, iletişim becerisi, teorik ve pratik liderlik kavramı ve teorileri hakkında, genç yöneticilerin ve yönetici adaylarının bilgi ve becerileri arttıracak seminerlerle şirketleri daha profesyonel, çağın koşullarına göre yöneterek üst basamaklara taşımalarına katkı sağlayacak. Ayrıca programı başarıyla tamamlayan katılımcılar arasından seçilecek grup, İstanbul ili içerisinde iki kurumsal firmanın yönetim kadrosu ile birebir tanışıp, onların yapacakları bilgilendirme sunumuna katılma fırsatına erişecektir.

2017/11/4170894.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum