Şule Ersoy İYİ Parti'den İstanbul Milletvekili A. Adaylığını açıkladı

Gazete 365 aracılığıyla, İYİ Parti'den İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını ilan eden Şule Ersoy, “İnşallah ‘İYİ’ler iktidarında tüm sorunlar çözülecek, ülkemize ve İstanbul’a güneş doğacak” dedi.

Şule Ersoy İYİ Parti'den İstanbul Milletvekili A. Adaylığını açıkladı

Gazete 365 aracılığıyla, İYİ Parti'den İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını ilan eden Şule Ersoy, “İnşallah ‘İYİ’ler iktidarında tüm sorunlar çözülecek, ülkemize ve İstanbul’a güneş doğacak” dedi.

Şule Ersoy İYİ Parti'den İstanbul Milletvekili A. Adaylığını açıkladı
15 Mart 2023 - 22:28 - Güncelleme: 23 Mart 2023 - 20:23
Reklam

Geçmiş dönem İYİ Parti İstanbul İl Mali İşler 3.Bölge Sorumlusu ve İYİ Parti Bahçelievler eski İlçe Başkan Yardımcısı Şule Ağaçayak Ersoy, Gazete 365’e yaptığı ziyarette; İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Dava arkadaşlarıyla birlikte Gazete 365’e ziyarette bulunarak, İmtiyaz Sahibi Aykut Kaya ile bir araya gelen İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Şule A. Ersoy, partiye katılış amacından yaptıkları çalışmalara, aday olma sebebinden hedeflerine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu. Aynı zamanda Gazete 365’in köşe yazarlarından olan Şule Ersoy, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve parti teşkilatları olarak, kuruluşlarından bugüne verdikleri mücadeleleri anlattığı anlarda, yer yer duygulandı. Demokrasi, adalet, genç ve kadınların hakları, eğitim ve sosyal eşitlik gibi birçok noktada ciddi sıkıntılar olduğunu söyleyen Şule Ersoy, İstanbul 3. Bölge’de de birçok eksik ve sorun olduğunu ifade etti.

DEMOKRASİ VE ADALET İÇİN YOLA ÇIKTIK
‘Bu ülkeyi aydınlık yarınlara çıkarmak için mücadele ediyoruz” diyen İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Şule Ersoy, “Bizim yola çıkış amacımız belli. Biz demokrasi ve adaleti yeniden tesis etmek için yola çıktık. Ve önümüzde ‘Cesur Yürek’ bir kadın lider vardı. ‘Medeniyet yolunu cesurlar döşer’ sözüyle hiçbir şeyden korkmadan, Genel Başkanımız Meral Akşener öncülüğünde ilerledik. O, yazın sıcağında da kışın soğuğunda da hiç durmak bilmeksizin, tüm engellemelere rağmen var gücüyle mücadele etti. Biz de kurucular olarak liderimiz Meral Akşener’e layık olmak için bu bilinçle elimizden geleni yaptık. Teşkilatlar olarak yağmurda, karda davamız için çalıştık. Bu hedeflerden yola çıkarak bugün de davamıza, partimize, bölgemiz halkına, milletimize ve ülkemize hizmet noktasında daha faydalı olmak adına İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekilli olmak amacıyla aday adaylığı için adım attım. Bu ülkenin kaderini tek bir kişiye bırakmamak için, Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçmek, liderimizi Başbakan yapmak için gece demeden gündüz demeden dur durak bilmeden çalışacağız” şeklinde konuştu.

‘İYİ’LERİN İKTİDARINDA İSTANBUL’A GÜNEŞ DOĞACAK
İstanbul’un bir deprem gerçeği olduğunu da hatırlatan Ersoy, “İstanbul’un çok ciddi problemleri var. İstanbul’da, hepimizin bildiği ve son deprem felaketiyle daha bir hatırladığı deprem gerçeği var. Bu konuda atılacak adımlar önemli. Özellikle 3. Bölge’deki ilçelerimizi ele aldığımızda durum çok daha vahim ve kentsel dönüşüm şart. Tabii bu dönüşüm ada bazlı olmalı ki yine bölgemizdeki ilçelerimizin büyük problemi olan trafik, yeşil alan, otopark gibi sorunları da çözülsün. İnşallah İYİ’ler iktidarında tüm sorunlar çözülecek ve İstanbul’a güneş doğacak. Milletvekilliği nasip olursa biz de bu bölgenin sorunlarını yakinen bilenlerden biri olarak gerekli projeler için elimizden gelenin fazlasını yapacak ve liderimiz öncülüğünde yüreğimizi ortaya koyarak, gecemizi gündüzümüze katacağız. Ankara’da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, İstanbul halkının sesi olacağız” diye konuştu.  >365/Haber Merkezi

ŞULE AĞAÇAYAK ERSOY KİMDİR?
1974 İstanbul doğumlu.
Anne Trabzon Of’lu, Baba Isparta’lı.
Evli.
1 Erkek evlat annesi.

EĞİTİM
1996 Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü; Lisans
2022 Yılı Rumeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi; Yüksek Lisans

MESLEK
2001 yılı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir
2014 yılı Bağımsız Denetçi
Adliyede Adli Bilirkişi

SİYASET
2010 DP Demokrat Parti Yönetim Kurulu Üyesi
2011 DP Demokrat Parti İlçe Başkanı
2013-2017 yılları DP Demokrat Parti İl Yönetim Kurulu üyesi
7 Haziran 2015 ve 1 Kasım 2015 Demokrat Parti Milletvekili Adayı
2017-2022 İYİ Parti Bahçelievler İlçe Kurucu Üyesi
2020-2022 İYİ Parti İstanbul İl Mali İşler 3.Bölge Sorumlusu

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
2001 İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Üyesi
2022 Öncü Mali Müşavirler Birliği Başkan Yardımcısı
2022 Lösemili Çocukları Yaşatma ve Bir Umut Derneği Üyesi
2023 Gazeteciler ve Basın Mensupları Derneği Üyesi

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum