Seyidoğlu 15. Fabrika Satış Mağazası’nı açtı

65 yıl önce Laleli’de küçük bir tatlı dükkânıyla sektöre giriş yapan ve şimdi büyük bir marka haline gelen Seyidoğlu’nun Hadımköy şubesinin açılışı; çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve iş adamının katılımıyla gerçekleşti.

Seyidoğlu 15. Fabrika Satış Mağazası’nı açtı

65 yıl önce Laleli’de küçük bir tatlı dükkânıyla sektöre giriş yapan ve şimdi büyük bir marka haline gelen Seyidoğlu’nun Hadımköy şubesinin açılışı; çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve iş adamının katılımıyla gerçekleşti.

Seyidoğlu 15. Fabrika Satış Mağazası’nı açtı
27 Ekim 2015 - 22:13
Reklam

Sektöre adını altın harflerle yazdıran, iş dunyasının yanı sıra siyaset camiasında da adından söz ettiren, İstanbul İl Genel Meclis Üyeliği ve Bahçelievler Kocasinan Yağlı Gureş Ağalığı yapan Necati Göksu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı Seyidoğlu’nun Hadımköy Fabrika Satış Mağazası hizmete açıldı. Arnavutköy Hadımköy Sanayi Bölgesi fabrika satış mağazasının açılına; çok sayıda siyasetçi, burokrat ve iş adamı katıldı.

Habeş Seyidoğlu'nun Laleli’de açtığı kuçuk bir tatlı dukkânıyla başlayan ve Turkiye genelinde hızla şubeleşen Seyidoğlu’nun 15. fabrika satış mağazası şubesinin görkemli açılışına; Eski İstanbul Valisi Huseyin Avni Mutlu, Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, AK Parti Bahçelievler eski İlçe Başkanı ve 25. Dönem AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Hakan Bahadır ve Hadımköy İş Adamları Derneği Başkanı Huseyin Bozdağ başta olmak uzere çok sayıda siyasetçi, burokrat ve iş adamı katılım sağladı.

Kurdele kesim töreni öncesi açılış konuşması yapan ve 1 Milyon TL’lik yatırımın söz konusu olduğunu belirten Seyidoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Necati Göksu, “Yeni iş imkanları sağlayarak ulkemizin geleceğine de yatırım yapıyoruz. Her yeni yatırımımızda sofralara sıcak bir kap yemek konmasına vesile olmaya çalışıyoruz. Allah’a hamdolsun ki bunca senelik iş hayatımda uzerime hiç guneş doğmadı. Oğullarım da aynı azimle işe dört elle sarıldı. Bundan sonra da surekli ileriye bakarak ulke ekonomisi ve istihdamına katkıda bulunmaya devam edeceğiz" dedi.

Seyidoğlu’nun yeni markası Sultanbacı adını da taşıyan ve tatlı urunlerinin satışı dışında aynı zamanda restaurant özelliği taşıyan şubenin açılışı sonrası davetliler hep birlikte yemek yedi. Yemeğin ardından Necati Göksu, Gullluoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Gullu ile birlikte tatlı çeşitlerini inceledi. Baklava konusunda yarışan firma sahibi iki dost ellerindeki baklava tepsisi ile Gazete365 objektiflerine poz verdi.

ANADOLU MUFTAĞININ LEZZETLERİNİ SUNACAĞIZ
Konuşmasında firma olarak bölgedeki hedeflerine değinen Necati Göksu, “Seyidoğlu olarak mağazalaşma yatırımlarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz. Hadımköy sanayisindeki iş adamları ve firma çalışanlarına hizmet verecek mağazamız bölgemizdeki önemli bir ihtiyaca cevap vereceka Firmaların gerek paket servislerinde gerekse de misafirlerini ağırlamak istediklerinde restoran hizmeti de veren mağazamızın önemli bir cazibe merkezi olmasını hedefliyoruz. Mağazamızda Seyidoğlu tatlı ve urunlerinin yanı sıra Gaziantep ve Anadolu mutfağının en lezzetli yemeklerini de vatandaşlara sunacağız" diye konuştu.

GIDA DEVİ HALİNE GELDİK
1 Milyon TL’lik yatırım yaptıklarını vurgulayan, firmanın dunu ve bugununu değerlendiren Necati Göksu, “Kayınpederim rahmetli Habeş Seyidoğlu'nun Bundan 65 yıl önce Laleli'de kuçuk bir tatlı dukkanı ile başladığı bu tatlı seruveninde bizler 2. kuşak olarak yola devam etmekteyiz. Bugun Seyidoğlu Helva Reçel firmamız 400’den fazla urun çeşidi, 600’e yakın çalışan ve 20’den fazla ulkeye ihracat yapan bir gıda devi haline geldi. Aynı şekilde Sultanbacı markamız da mağazalaşma alanında buyumektedir. Bugun 15'inci Mağazamızın açılışını yapıyoruz. 1 Milyon TL Yatırımla devreye sokulan bu tesisimizde 20 eleman istihdam ediyoruz" şeklinde konuştu. 365/Aykut Kaya