Saffet Bulut'tan Karadenizli hemşehrilerine; Mehmet Ali Özkan'a destek çağrısı… 

1994-2004 yılları arasında iki dönem Bahçelievler Belediye Başkanlığı yapan Saffet Bulut, Karadenizli hemşerileriyle bir araya geldiği yemekte; Millet İttifakı’nın Bahçelievler Adayı Eczacı Mehmet Ali Özkan'a desteğini açıkladı, tüm Karadenizlilerden de destek istedi. 

Saffet Bulut'tan Karadenizli hemşehrilerine; Mehmet Ali Özkan'a destek çağrısı… 

1994-2004 yılları arasında iki dönem Bahçelievler Belediye Başkanlığı yapan Saffet Bulut, Karadenizli hemşerileriyle bir araya geldiği yemekte; Millet İttifakı’nın Bahçelievler Adayı Eczacı Mehmet Ali Özkan'a desteğini açıkladı, tüm Karadenizlilerden de destek istedi. 

Saffet Bulut'tan Karadenizli hemşehrilerine; Mehmet Ali Özkan'a destek çağrısı… 
28 Mart 2019 - 14:30 - Güncelleme: 29 Mart 2019 - 15:04
Reklam

Bahçelievler eski Belediye Başkanı Saffet Bulut, Millet İttifakı’nın Bahçelievler Belediye Başkan Adayı CHP’li Mehmet Ali Özkan’ın onuruna bir yemek verdi. Saffet Bulut’un hemşehrileri olan; Trabzonlular başta olmak üzere Karadenizliler’in yoğun ilgi gösterdiği yemekte konuşan Saffet Bulut, Mehmet Ali Özkan’a destek istedi.

Sloganlarla coşkunun zaman zaman tırmandığı Piramit Restoran’da düzenlenen programa; CHP Genel Sekreteri Akif Hamza Çebi, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik,  İYİ Parti İlçe Başkanı Hamdi Karakaya, muhtarlar, Trabzon dernek ve federasyon yöneticileri ile Rizeliler ve Ordulular katılım gösterdi. 

BULUT: O BENDEN DAHA İYİ ÇALIŞIR, ONA KEFİLİM
Açılış konuşmasını yapan eski belediye başkanı Saffet Bulut, "Bahçelievler, iki dönemde; 1994 ve 2004 yılları arasında bizim hizmetlerimizle belli bir noktaya gelmişti. Ama şöyle bir bakıyorum Bahçelievler’i hepiniz gözünüzün önüne getirin 15 sene önce bugünkünden daha huzurlu ve daha güzel değil miydi? Demek ki, Bahçelievler 15 yıl kaybetti. Bugünkü kültür merkezi de bizim söylemimizle yapıldı. Ben şunu söylemek istiyorum; Bahçelievler’in, Bahçelievler olmasında bize başkanlığım döneminde desteği sayın genel sekreterim vermiştir. Biz Bahçelievler’i bıraktığımız zaman Bahçelievler İstanbul’da oturulmak istenen 1. İlçeydi, bu çok önemli. Ben takip ediyorum Bahçelievler’i bugün sondan 2. İlçe. Bu ne demek? Bu farkı hepiniz benden daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Şunu vurgulamak istiyorum; bana güveniyorsanız, hizmetlerimi takdir ediyorsanız, Mehmet Ali Özkan daha mislini başarabilir ben kefilim” diye konuştu.

ÇEBİ: MEHMET ALİ ÖZKAN HALKIN İÇİNDEN BİRİ
Trabzon Maçkalı olan CHP Genel Sekreteri Akif Hamza Çebi de, “Bahçelievler’e yerleşip para kazanan, durumu iyileşen insanlar başka semtlere göç etmeye başladılar. Bu Bahçelievler’in geçmiş güzel günlerine, tarihine gerçekten yakışmıyor. İlçeler yarışında Bahçelievler yeniden İstanbul’ da en üst sıralarda yer alacak şekilde bir hizmete ihtiyaç duyuyor. Değerli Mehmet Ali Özkan başkanımız halkın içinde olan, vatandaşla barışık, kapısı her zaman açık olan bir arkadaşımızdır. Elbette adayları projelerine göre değerlendireceksiniz. Projesiz aday olmaz. Bahçelievler bugün gelmiş olduğu bu açmazdan nasıl çıkacağı konusunda kendisinin çok güzel projeleri var. Ancak tüm bunlardan daha önemli bir husus vardır. O da; bir kişi belediye başkanı seçildikten sonra acaba kendisine ulaşılabilir mi? Mehmet Ali Özkan ulaşılabilir biri. Ben kefilim, güveniyorum” şeklinde konuştu.

ÖZKAN: BU ÜLKE EZANINA SAHİP ÇIKTI, YİNE ÇIKACAK
Onuruna verilen yemek ve Karadenizliler’in destekleri için teşekkür ederek konuşmasına başlayan Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özkan ise yaptığı konuşmada; "15 yıl arkanızda İstanbul Büyükşehir Belediyesi olacak, bir de daha büyük bir güç Türkiye Cumhuriyeti olacak. 15 yıl belediye başkanlığı yapacaksınız ve ortada hiçbir şey olamayacak. 15 yıl boyunca Bahçelievler Belediyesi’nin 11 mahallesinde bir tane bile; çocuk kreşi ve anaokulu, taziye evi, emekliler için bir lokal, çocuklarımızın gençlerimizin araştırma yapacağı merkezi bir kütüphane, kız ve erkek öğrenci yurdu yapılmamıştır” ifadelerini kullandı.

Daha sonra bir şehit babasını sahneye çağırarak, ona Türk bayrağı hediye eden Özkan, “Bu ülke dinine, ezanına, bayrağına sahip çıktı, yine çıkacak. Bu vatan uğruna canını feda etmiş güzel kardeşimizin babasını buraya davet ediyorum.  Bu vatanın sahipsiz olmadığının işareti, yaşantımızın hayatımızın en kutsal değeri olan bu güzel Türk bayrağını kıymetli abime emanet ediyorum” dedi. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum