Saadet Partisi Bahçelievler Teşkilatı gazeteciler ve muhtarlarla buluştu

Bir basın toplantısı düzenleyen Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Yaşar Avcı, “Müslüman liderlere buradan sesleniyoruz; Ülkenizde bulunan İsrail elçilerinizi kovun, aldığınız karardan hemen dönün ve Kudüs’ün tamamını hemen Filistin’in başkenti ilan edin” şeklinde çağrı yaptı.

Saadet Partisi Bahçelievler Teşkilatı gazeteciler ve muhtarlarla buluştu

Bir basın toplantısı düzenleyen Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Yaşar Avcı, “Müslüman liderlere buradan sesleniyoruz; Ülkenizde bulunan İsrail elçilerinizi kovun, aldığınız karardan hemen dönün ve Kudüs’ün tamamını hemen Filistin’in başkenti ilan edin” şeklinde çağrı yaptı.

Saadet Partisi Bahçelievler Teşkilatı gazeteciler ve muhtarlarla buluştu
31 Aralık 2017 - 09:05 - Güncelleme: 31 Aralık 2017 - 09:07
Reklam

Saadet Parti Bahçelievler İlçe Başkanlığı, İstanbul’daki yerel gazeteciler ve ilçenin mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu. “Kudüs Davası ve Türkiye’nin gidişatı” konulu toplantıda konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Avcı, sözlerine ilk olarak göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmaları anlatarak başladı.

Belirli periyotlarla düzenli olarak esnaf ziyaretleri yaptıklarını anlatan ve buradan çıkardıkları analizi muhtarlar ve gazetecilerle paylaşan İlçe Başkanı Yaşar Avcı, ülkede ekonominin kötüye gittiğini, kutuplaşmanın ileri seviyeye yükseldiğini hatta evlerin içine kadar düştüğünü savundu. Kudüs konusuna geniş yer ayıran Başkan Yaşar Avcı, İslam İşbirliği Teşkilatı’na çağrıda bulundu, ulusal medyaya da tepki gösterdi.    

ÜLKENİZDEKİ İSRAİL ELÇİLERİNİ KOVUN!
“Bir konuyu özellikle belirtmek istiyoruz ki o da; kıyamete kadar sürecek olan Kudüs davamızdır” diyerek sözlerini sürdüren Avcı, “Kudüs bir İslam şehridir ve kimsenin tereddüdü olmasın ki, İslam şehri olmaya da devam edecektir. Şunu herkes bilmeli ki; Kudüs bizim ilk kıblemizdir. Müslümanlar yönünden makbul kabul edilen üçüncü şehirdir. Geçen hafta İslam İşbirliği Teşkilatı’nın aldığı Doğu Kudüs kararını Saadet Partisi olarak asla tasvip etmiyoruz. Bu teşkilat adı altında toplanan bütün Müslüman liderlere buradan sesleniyoruz; Ülkenizde bulunan İsrail elçilerinizi kovun, aldığınız karardan hemen dönün ve Kudüs’ün tamamını hemen Filistin’in başkenti ilan edin” diye seslendi.

HER GÖZYAŞININ ARKASINDA ABD VE SİYONİSTLER VARDIR
ABD Başkanı Trump’ın kararına olan tepkisini dile getiren Avcı, “Dünyada küresel korsanlığa soyunan bir ülkenin başkanı, kendi ülkesinden yaklaşık 10.000 km uzaklıkta bulunan kadim bir şehrin yani Kudüs’ün statüsü hakkında bir karar vermiştir. Bu kararın kabul edilebilir bir yanı olmadığı gibi kesinlikle yok hükmünde sayılması gerektiğini de özellikle söylemek isteriz. Kudüs’ün statüsünün ne olduğuna tek başına karar vermeye çalışmak, tarih bilmezlik, cehalet ve ihanet emareleri taşımaktadır. Bu karar, hukuksuzluk ve devlet eli ile korsanlık yapmak demektir. Biz biliyoruz ki; dünyanın herhangi bir köşesinde bir gözyaşı varsa arkasında ABD ve Siyonist işbirliği vardır” dedi.

İSRAİL LAFTAN DEĞİL, GÜÇTEN ANLAR
Konuşmasını Erbakan’ın sözleriyle ve davetlilere teşekkür ile sonlandıran Avcı, “Rahmetli liderimiz Prof. Dr. Necmeddin Erbakan hocamızın zamanında dediği gibi; “Fiili icraata geçmek gerekir. İsrail laftan anlamaz. İsrail ancak güçten anlar. Selahattin Eyyubi’nin emaneti Kutsal Topraklar bir kendini bilmezin doyumsuzluğuna terk edilemez. Onun için Kudüs bizim onurumuzdur, Kudüs bizim namusumuzdur, izzetimizdir dersek de kesinlikle abartmış olmayız. Kudüs bir İslam şehridir ve kimsenin tereddüdü olmasın, bir İslam şehri olmaya da devam edecektir diyerek sözlerimi tamamlıyorum” ifadelerini kullandı. 

AVCI, CHP VE HDP SORUSUNA TEPKİYLE CEVAP VERDİ
Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Avcı, bir gazetecinin; “CHP ve HDP ile birlikte hareket ettikleri” iddiasını sorması üzerine ulusal medyaya tepki gösterdi. Avcı, “O süreçte o toplantıda bulunan basın mensubu arkadaşların özellikle planlanması gereken gibi hareket ettikleri için konu maalesef bugünlere kadar geliyor. CHP’li de AK Partili de bizim kardeşlerimizdir. Biz Milli Görüşcü’yüz ve çizgimizden de şimdiye kadar hiç taviz vermediğimiz gibi bundan sonra da vermeyiz. Duruma göre cevapları değişen ya da dün farklı bugün farklı olan bir yapımız yoktur. Gündeme ve milletimizin onca yararına haberler yapmak varken yönlendirme ile kutuplaşma haberleri Devletimizi ve ülkemizi geriye götürmekten başka hiçbir fayda getirmez. Ayrıca birileri de Barzani ile el ele kol kola pozler verdi, kimse birşey demedi. Bunu veya benzer bir durumu biz yapsak, CHP veya başka parti yapsa mazallah neler yazılır, söylenir tahmin bile edemiyorum” şeklinde konuştu. >365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum