Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı'na; Osman Baş seçildi

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun da katılımıyla büyük coşkuyla gerçekleşen ‘Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi’nde; atamayla göreve gelen mevcut Başkan Osman Baş, başkan seçildi.

Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı'na; Osman Baş seçildi

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun da katılımıyla büyük coşkuyla gerçekleşen ‘Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi’nde; atamayla göreve gelen mevcut Başkan Osman Baş, başkan seçildi.

Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı'na; Osman Baş seçildi
16 Kasım 2021 - 09:47 - Güncelleme: 17 Kasım 2021 - 00:15
Reklam

Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı, 7. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Bağcılar Halk Sarayı’nda büyük coşkuya sahne olan kongreye; Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı da katıldı. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya’nın Divan Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı tek adaylı kongrede; atamayla göreve gelen mevcut Başkan Osman Baş, başkan seçildi. 

KARAMOLLAOĞLU: BU DURUMU BİZ DÜZELTECEĞİZ
Yoğun tezahüratlar eşliğinde kürsüye çıkan Genel Başkan Karamollaoğlu, Milli Görüş Hareketi'nin temel prensiplerini anlattığı konuşmasında; “Ne istiyoruz biz? Çok açık ve net. Biz ülkemizde de bütün komşu ülkelerde ve bütün dünyada huzur olsun, barış olsun, insanlar saadetin içinde olsun istiyoruz. Sadece kendimiz için değil, bütün insanlık için istiyoruz. Bunun tesisi ancak dünyada insan haklarına saygılı, fikir ve inanç hürriyetinin kamil manada sağlanması ile gerçekleşir. Başka türlü bu olmaz. Herkes inancından dolayı bir baskı altına girerse zorlanırsa siz o bölgede huzur bulamazsınız. Herkes İsrail'in zulümlerine karşı tavır belirleyeceğine, 'Zulmüne ne kadar ortak olursak o kadar faydalanırız' noktasına gelmiş. Bu durumu biz düzelteceğiz. Ülke olarak biz ayağa kalktığımızda düzelteceğiz. Biz bu dağ gibi problemlerin üstesinden geleceğiz ki diğer İslam ülkelerine de örnek olalım. Şu anda darmadağın bütün İslam ülkeleri. Hepsi İsrail'i tanımak için sıraya girdi. Allah rahmet eylesin Erbakan hocamız nerede, şimdiki halimiz nerede?" diye konuştu.

BAŞ: BERABER OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ
Kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür eden Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Osman Baş da, “Her gün televizyonlarda gazetelerde kötü haberlerde adı geçen bir Bağcılar’da, ‘Yaşamak için Bağcılar’ı seçmem lazım’ denilen bir ilçe haline getirmek için tüm varımızı ortaya koyarak çalışacağız. Bu süreçte yılmadan usanmadan tüm iftira ve tuzaklara dirayet gösteren ve ayakları sabit duran siz değerli milli görüşçülere selam olsun. Sizlere şükranlarımı iletiyorum, Allah hepinizden razı olsun. Sayın Şakir Şahin kardeşime de teşekkür ediyorum Bağcılar’ımızda beraberce omuz omuza çalışacağız. Bağcılar’ımızı huzurlu sorunsuz bir hale getireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerimle hepinizi selamlıyorum ifadelerini kullandı. >365/Haber Merkezi

YÖNETİM KURULU (ASİL): 
1) Osman Baş (Başkan)
2) Abdullah Özyazıcı
3) Ahmet Akın
4) Ahmet Özseven
5) Alim Kaymak
6) Bahattin Bölükbaşı
7) Bayram Durna
8) Emir Aksu
9) Erhan Açıkgöz
10) Fatih Kanlı
11) Hasan Hüseyin Çömlekci
12) Kazım Özer
13) Muhammed Mustafa Şahin
14) Muhammet Balçık
15) Mustafa Keskiner
16) Nuri Karataş
17) Orhan Kuş
18) Ömer Erduran
19) Pehlül Şahin
20) Salih Bayrakdar
21) Salih Ertuğrul Ekşioğlu
22) Selçuk Börk
23) Selman Güvenkaya
24) Suat Ekşi
25) Şenol Kesimoğlu
26) Şerif Bilgi
27) Talha Karkın
28) Yasin Madan
29) Yaşar Çeribaş
30) Yunus Kılıç

İL DELEGESİ (ASİL):
1) Abdullah Özyazıcı
2) Ahmet Özseven
3) Atilla Mehdigil
4) Bahaddin Bölükbaşı
5) Bayram Durna 
6) Emine Öztürk
7) Erhan Açıkgöz
8) Fatih Kanlı
9) Gülşen Torun
10) Hümeyra Kanlı
11) Kazım Özer
12) Lütfü Boyraz
13) Medine Basmacı
14) Mehmet Güçlü
15) Mehmet Tığlı
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum