‘Recep Tayyip Erdoğan Sempozyumu’ kitabı çıkıyor…

Beyaz Hareket Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Aydemir, ‘Recep Tayyip Erdoğan Sempozyumu’ kitabı hakkında bilgi verdi, yapılacak tanıtıma herkesi davet etti.

‘Recep Tayyip Erdoğan Sempozyumu’ kitabı çıkıyor…

Beyaz Hareket Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Aydemir, ‘Recep Tayyip Erdoğan Sempozyumu’ kitabı hakkında bilgi verdi, yapılacak tanıtıma herkesi davet etti.

‘Recep Tayyip Erdoğan Sempozyumu’ kitabı çıkıyor…
03 Aralık 2016 - 13:06 - Güncelleme: 09 Aralık 2016 - 10:13
Reklam

Beyaz Hareket Vakfı tarafından hazırlanan ‘Recep Tayyip Erdoğan Sempozyumu’ kitabının lansmanı için hazırlıklar başladı. Bir Gazeteciye verdiği röportajda kitap hakkında açıklama yapan Beyaz Hareket Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Aydemir, 27 Mart’ta gerçekleştirdikleri Uluslararası Recep Tayyip Erdoğan Sempozyumu’nu kitaplaştırdıklarını belirtti.

Sempozyumun;‘Recep Tayyip Erdoğan’ın Siyasi Hayatı’, ‘Türk ve İslam Siyasetindeki Yeri ve Önemi’, ‘Sosyal Hayatı ve Fikir Dünyası’ ile ‘Dünya Siyasetindeki Yeri ve Önemi’  şeklinde 4 başlıkta gerçekleştiğini söyleyen Rıdvan Aydemir, kitabın 5 Ocak’ta Ankara’da gerçekleşecek lansmanına herkesi davet etti.

İşte, Beyaz Hareket Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Aydemir’in bir gazeteciye verdiği röportaj:

Öncelikle bu konuda Beyaz Hareket Vakfı olarak nasıl bir çalışma yürüttünüz?
Rıdvan Aydemir: Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türk, İslam ve Dünya Siyasetindeki Yeri ve Önemini” resmeden Uluslararası Recep Tayyip Erdoğan Sempozyumu fikri ve altyapısı, 1 yılıık Ar-ge sürecinden sonra oluşmaya başlandı.Öncelikle burdaki amacımız Cumhurbaşkanımızın Akademik olarak araştırmaktı.Bunun sonucunda çıkan çalışmayı kitaplaştırıp, başarılı bir lideri rol model almak ve bu çalışmayı halkımıza ve mazlum milletlere takdim etmekti.Sempozyuma başlarken; Dinamik genç bir ekip ile görev dağılımını oluşturduk.Cumhurbaşkanımızla bu davada yol alan siyaset,okul ve birlikte büyüdüğü dava arkadaşlarına gidip röportajlar düzenledik.Dış İlişkiler birimimiz Fransa’dan Somali’ye kadar gerek siyaset, gerek akademi sahasını davet ettiler.Bu emek ve çalışmanın sonucunda 27 Mart 2016 da Uluslararası Recep Tayyip Erdoğan Sempozyumu gerçekleştirdik.

27 Mart’ta yaptığınız Uluslararası Recep Tayyip Erdoğan Sempozyumu hakkında bilgi alabilir miyiz?
Rıdvan Aydemir: 27 Mart 2016’da İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Recep Tayyip Erdoğan Sempozyumu, Beyaz Hareket Vakfı tarafından başarıyla gerçekleştirilmiş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanı Dr. M. Mehdi Eker, AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Nur Kan, Avrupa Birliği ve Devlet Eski Bakanı Egemen Bağış panelist olarak katılmış, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu ve Burhan Kuzu başta olmak üzere Somali Adalet ve Anayasal İşler Bakanı Farah Sheikh Abdulkadir, AK Parti Milletvekilleri Hasan Turan, Berna Karaburun, Hurşit Yıldırım, Belma Satır gibi önemli isimler ise dinleyiciler arasında yerini almıştı.

Beyaz Hareket Vakfı olarak ileride bu yönde düşündüğünüz başka projeleriniz var mı?
Rıdvan Aydemir: Evet, her zaman bu yönde çalışmalarımız olacaktır. Buradaki amacımız her zaman farkındalık oluşturacak çalışmalara yer vermektir. Daha öncede zikrettiğimiz gibi dinamik genç bir yapımımız var. Sivil Toplum alt yapısını gerek saha çalışmaları ile gerek panel, seminer ve sempozyumlarla devam ettiren yetkin bir çalışma gurubumuz var. Sürekli araştıran, istişare eden ve derdi olan bir gençlik hareketiyiz. Dolayısıyla yakın zamanda ‘Başkanlık Sistemini’ yine farkındalık oluşturarak il il dolaşıp milletimize anlatacağız.

5 Ocak’ta Ankara’da Uluslararası Recep Tayyip Erdoğan Sempozyumu kitap lansmanı gerçekleştireceksiniz. Bu konuda neler söylemek istersiniz?
Rıdvan Aydemir: Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türk, İslam ve Dünya Siyasetindeki Yeri ve Önemini” resmeden Uluslararası Recep Tayyip Erdoğan Sempozyumu kitabı tanıtımı 5 Ocak 2016 da Ankara’da gerçekleşecektir. Bu eser her gencin her bürokratın ve her siyasetçinin başucunda bulunması gereken bir yapıt. Beyaz Hareket Vakfı olarak bir algıyı değiştirmek istiyoruz. Liderler öldükten sonra değerleri biliniyor.Tıpkı geçmişte başarılı olupta kıymeti yaşadığı dönemde bilinmeyen liderler yazarlar ve siyasetçiler gibi.İşte bu farkındalıkla yaşadığı dönemde değerini bilinmesini istediğimiz ve yaşarken sempozyumu yapılan ve kitaplaşan Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın galasına halkımızı davet ediyoruz.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum