Ragga Oktay ve Grup Vitamin Bakırköy'de konser verdi

Bakırköy’de bir eğlence mekânı, Cumartesi gecelerine 90’lar ile damga vurmaya devam ediyor. Ragga Oktay ve Grup Vitamin konseri de izleyicileri coşturdu. Sanatçılar konser sonrası yaptıkları açıklamalarda; vefat eden arkadaşları Gökhan Semiz’i de andılar.

Ragga Oktay ve Grup Vitamin Bakırköy'de konser verdi

Bakırköy’de bir eğlence mekânı, Cumartesi gecelerine 90’lar ile damga vurmaya devam ediyor. Ragga Oktay ve Grup Vitamin konseri de izleyicileri coşturdu. Sanatçılar konser sonrası yaptıkları açıklamalarda; vefat eden arkadaşları Gökhan Semiz’i de andılar.

Ragga Oktay ve Grup Vitamin Bakırköy'de konser verdi
14 Şubat 2022 - 18:38 - Güncelleme: 18 Şubat 2022 - 01:50
Reklam

Bakırköy’de düzenlenen ‘90'lar Türkçe Pop Parti’ etkinliğinde; Ragga Oktay ve Grup Vitamin sahne, tiyatro, dans ve gösteri performans gösteri merkezi olan; Sahne 74’te izleyicilerle buluştu.  DJ Fikret Kocamaz’ın birbirinden güzel geçişleriyle Sahne 74’e misafir olan konukları Ragga Oktay ve Grup Vitamin’in muhteşem performanslarını dinlemek üzere hazırlamasıyla başlayan gecede sahneyi ilk olarak Ragga Oktay aldı. 1998 yılında çıkardığı “Her Şeye Rağmen” adlı albümünde yer alan ve müzik dünyasında büyük başarı sağladığı “Çukulata Kız” adlı parçasıyla sahneye çıkan Ragga Oktay Sahne 74’e akın eden izleyenleri adeta çıldırttı. Sahnede kaldığı süre içinde birçok yerli ve yabancı şarkıyı seslendiren Ragga Oktay, Yıldız Tilbe ile seslendirdikleri “Gitme Kal” adlı şarkısını seslendirirken, tüm konuklar hep bir ağızdan şarkıya eşlik ederek söylemeleri dikkatlerden kaçmadı.

Sahneyi daha sonra Grup Vitamin’e devreden Ragga Oktay; “15 yaşımdayken, eve koşarak gittim baba çok güzel bir şarkı yazdım diye 3 hafta eve giremedim sonra. Ama bugün sizlerin de desteğiyle dillerden dile dolaşan harika bir şarkı yazmışım. Benim yaşım şu an 45 ama 65 yaşındaki insanlar bile gençliğimizin şarkısı diyebiliyor. Bu gerçekten parayla pulla ölçüle bilinecek bir şey değil” dedi.  

Ragga Oktay’ın ardından sahneye gelen Grup Vitamin, “Al Aşkını Sok Gözüne Gözüne” İsimli şarkılarıyla geceye misafir olan Bakırköylüleri kendinden geçirdiler. Grup üyelerinden Tolga Sunter ’in açılış şarkısı sonrası yaptığı konuşmada; “Bakırköy bizim için çok önemli. Rahmetli Gökhan’ımızın semtiydi. Biz Bakırköy’den çıkmazdık ve Gökhan’ı yine kendi evinde yıllar sonra yeniden hep beraber anıyoruz” şeklinde konuştu.

Yaptıkları birbirinden komik ve eğlenceli şarkılarla 90lı yıllardan günümüze kadar herkesin yüzünü güldürmeyi başaran grup birbirinden güzel şarkılarını Bakırköy Sahne 74’e gelen misafirlerle birlikte hep bir ağızdan seslendirmeleri dikkatleri çekti. 2015 yılında İsmail adlı şarkılarının 2. versiyonunu çeken Gruba seyirci gece oyunca “İsmail” baskısını yapınca, geceyi şarkıyı iki defa söyleyerek sonlandırmak zorunda kaldılar.

OKTAY: GERÇEKTEN KEYİF VERİCİYDİ
Selçuk Aksoy, Emrah Anul ve Tolga Sunter’den oluşan Grup Vitamin üyeleri ve Ragga Oktay gecenin sonunda verdikleri demeçte; Bakırköy’de yıllar sonra sahne almanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Ragga Oktay: “Bakırköy’de Bakırköy’ün kalbi Sahne 74’te Sahne almak gerçekten keyif vericiydi. İnanılmaz keyifli inanılmaz zevkli bir mekân olmuş umarım ilerleyen süreçte devamı da gelir daha ileri noktaya gelir.”

AKSOY: BURADA KONSER VERMEK BİZİ GURURLANDIRDI
Selçuk Aksoy; “Ben de rahmetli Gökhan gibi Bakırköylüyüm. Grup Vitamin burada her hafta sahilde sahne alırdık. Yıllar sonra Bakırköy’e özgü bir sahnede hem de yıllarca sinema için geldiğimiz bir mekânda konser vermek bizi gururlandırdı.”

SUNTER: UMARIMDA BİR DAHA SAHNE ALIRIZ
Tolga Sunter; “Gökhan ile birlikte 10 yıl boyunca birçok defa sahne aldığım bir yer Bakırköy. Teyzem de burada oturuyor, Bakırköy’ün yeri bende çok özel buraya geldiğimde bambaşka duygulara kapılıyorum. Bakırköy’ü çok seviyorum. Umarım bir daha sahne alırız.”

ANUL: BURADA YILLARDIR BİR EKSİKLİK VARDI
Emrah Anul; “Bakırköy’de gerçekten uzun zamandır canlı müzik yapabileceğimiz bir sahne yoktu. Çok önemli bir ilçe ve bu ilçede böyle bir sahnenin eksiliği yıllardır vardı. Bu sahnenin hayata geçmiş olması bizler ve diğer tüm müzikle uğraşan dostlarımız adına çok önemli. Sahne 74’ü mutlaka takip edin gerçekten çok güzel ve özel şeyler olacak. Birçok etkinlik ve konser sürprizlerle karşınızda olacak bir mekân.” >Barko Film
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum