Özel Yaşam Sağlık, Mobil Ambulans hizmetini başlattı

‘Hastamız değil, en yakınımızsınız’ sloganıyla sağlık alanında giderek büyüyen Bahçelievler Özel Yaşam Sağlık Hizmetleri, şimdi de Mobil Ambulans hizmeti verecek. 

Özel Yaşam Sağlık, Mobil Ambulans hizmetini başlattı

‘Hastamız değil, en yakınımızsınız’ sloganıyla sağlık alanında giderek büyüyen Bahçelievler Özel Yaşam Sağlık Hizmetleri, şimdi de Mobil Ambulans hizmeti verecek. 

Özel Yaşam Sağlık, Mobil Ambulans hizmetini başlattı
14 Nisan 2022 - 10:53
Reklam

2017 yılında İstanbul Bahçelievler Yayla’da hizmete açılan, kısa sürede her kesimden portföy oluşturmayı başaran ve verdiği hizmet ile farkını gösteren Özel Yaşam Sağlık Hizmetleri, büyümeyi sürdürüyor. Evde sağlık hizmeti ile başlayan, daha sonra açtığı klinik ile hizmet kapsamını genişleten Özel Yaşam Sağlık, şimdi de Mobil Ambulans hizmeti veriyor.

Vatandaşların yanı sıra ünlü isimlere de evlerinde ve set, kulis gibi çalışma ortamlarında hizmet veren Özel Yaşam Sağlık Hizmetleri’nin Kurucusu Mesut Çetinkaya, adım adım aldıkları yolu ve hedeflerini Gazete 365’e anlattı. Aynı zamanda gazetemizin köşe yazarlarından da olan Mesut Çetinkaya, ‘Hastamız değil, en yakınımızsınız’ sloganıyla çıkış yaptıklarını ve kısa sürede tüm hastalarıyla bir aile gibi olduklarını söyledi. Yeni hizmete başladıkları ‘Mobil Ambulans’ konusunda da iddialı olduklarını vurgulayan Çetinkaya, ülke genelinde şubeleşmeyi hedeflediklerini kaydetti.

YAŞAM SAĞLIK NE GİBİ HİZMETLER VERİYOR?
Sorularımız üzerine verdikleri hizmetleri sıralayan Çetinkaya, “Kliniğimizde hastalarımızın en iyi hizmeti alabilmesi ve kapıdan memnun bir şekilde ayrılabilmeleri için güler yüzlü ve özverili personellerimizle birlikte, modern tıbbı alternatif tıp ile birleştirerek verebileceğimiz en iyi hizmeti vermeyi amaç edindik. Rutin muayene, tüm kan, idrar, gaita tahlilleri yaparak verdiğimiz modern tıp hizmetinin yanında ozon terapi, mezoterapi tekniği ile tedavi, hacamat, kupa terapisi gibi alternatif tıp yöntemlerini uygulamaktayız. Ayrıca kliniğimizde rutin dini sünnet uygulaması da bizzat hekimimiz tarafından cerrahi teknik kullanılarak yapılmaktadır. Bunların yanında yine her zaman karşımıza çıkan pansuman, serum tedavisi, yara bakımı, enjeksiyon v.s. gibi küçük tıbbi uygulamaları da kiniğimizde yapılan işlemler arasında sayabiliriz” diye konuştu.

ETKİN TEDAVİ VE HASTA MEMNUNİYETİ ÖNCELİĞİMİZ
Kurum olarak dikkat ettikleri hususları da aktaran Çetinkaya, “Tıbbiyenin en bilinen atasözü gibidir; ‘Önce zarar verme!' Bu bilinçle hareket ediyoruz. Bunun yanında, hasta memnuniyeti, etkin tedavi ve hijyen özellikle dikkat ettiğimiz konulardır.  Karşılıklı güven duygusu ise ön planda tutulması gereken bir diğer konumuzdur. Bunun için de hasta ya da hasta yakınlarımızla günün her saatinde görüşme halinde olabileceğimiz, bizlere her zaman ulaşabilecekleri bir numaramız hastalarımızla rahatlıkla paylaşılabilmektedir. Bunu da sloganımız olan; ‘Hastamız değil en yakınımızsınız’ cümlesiyle hasta ya da hasta yakınlarına mesaj olarak vermek çabasındayız” şeklinde konuştu.

HEDEFİMİZ; TÜRKİYE GENELİNE HİZMET VERMEK!
‘Attığı her adımla birlikte istihdama da katkı sunan, sağlık alanında konuşulan, örnek alınan ve hatta taklit edilen kurum olarak bundan sonraki adımlarınız nedir?’ sorumuzu da cevaplayan Çetinkaya, “Hastalarımıza ulaşım süresini hızlandırmak ve hizmet kalitesini arttırmak amacıyla, Yaşam Sağlık Mobil Ambulans servisinin kurulumunu gerçekleştirdik. Evet, her adımımızla birlikte ülkemizin en büyük sorunu olan işsizliğe karşıda da büyük bir sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz. Şu an 40’a yakın kişiye istihdam sağlıyoruz. Ve sunduğumuz hizmetlere ülke genelinden talepler oluyor. Bu nedenle yakın zamanda başta Ankara, İzmir, Bursa gibi büyük şehirler olmak üzere Türkiye genelinde şube açmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. >365/Haber Merkezi 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum