Özel Yaşam Sağlık Kliniği hizmete açıldı!

Kuruluşlarından itibaren kısa sürede sağlık hizmeti noktasında kendilerini gösteren, vatandaşların yanı sıra ünlü isimlere de, evlerinde ve set, kulis gibi çalışma ortamlarında hizmet veren Bahçelievler Özel Yaşam Sağlık, Yaşam Sağlık Kliniği de hizmete açtı.

Özel Yaşam Sağlık Kliniği hizmete açıldı!

Kuruluşlarından itibaren kısa sürede sağlık hizmeti noktasında kendilerini gösteren, vatandaşların yanı sıra ünlü isimlere de, evlerinde ve set, kulis gibi çalışma ortamlarında hizmet veren Bahçelievler Özel Yaşam Sağlık, Yaşam Sağlık Kliniği de hizmete açtı.

Özel Yaşam Sağlık Kliniği hizmete açıldı!
31 Temmuz 2021 - 18:28 - Güncelleme: 31 Temmuz 2021 - 18:34
Reklam

2017 yılında Bahçelievler Yayla’da hizmete açılan, kısa sürede her kesimden müşteri portföyü oluşturmayı başaran ve verdiği hizmet ile farkını gösteren Özel Yaşam Sağlık Hizmetleri, hizmet kapsamını genişletti. Evde sağlık hizmeti ile sektöre giriş yapan kurum, Yayla’da açtığı klinik ile de birçok sağlık hizmetiyle vatandaşın derdine derman olacak.

Sizler için Yaşam Sağlık Kliniği’ni ziyaret ettik, Kurucu Mesut Çetinkaya ve Dr. Abdulah Parlakdağ ile görüştük. Gazete 365 İmtiyaz Sahibi Aykut Kaya’ya klinik hizmetleri hakkında kısa bir röportaj veren Dr. Abdullah Parlakdağ, son zamanlarda adını sıkça duymaya başladığımız, merek edilen; Ozon Tedavisi ile ilgili sorumuzu da cevapladı.

Kliniğinizde ne gibi hizmetler sunmaktasınız?                                                            
Kliniğimizde hastalarımızın en iyi hizmeti alabilmesi ve kapıdan memnun bir şekilde ayrılabilmeleri için güler yüzlü ve özverili personellerimizle birlikte, modern tıbbı alternatif tıp ile birleştirerek verebileceğimiz en iyi hizmeti vermeyi amaç edindik. Rutin muayene, tüm kan, idrar, gaita tahlilleri yaparak verdiğimiz modern tıp hizmetinin yanında ozon terapi, mezoterapi tekniği ile tedavi, hacamat, kupa terapisi gibi alternatif tıp yöntemlerini uygulamaktayız. Ayrıca kliniğimizde rutin dini sünnet uygulaması da bizzat hekimimiz tarafından cerrahi teknik kullanılarak yapılmaktadır. Bunların yanında yine her zaman karşımıza çıkan pansuman, serum tedavisi, yara bakımı, enjeksiyon v.s. gibi küçük tıbbi uygulamaları da kiniğimizde yapılan işlemler arasında sayabiliriz.       
                                             
Kliniğinizde en çok dikkat ettiğiniz hususlar nelerdir?                                                  
Tıbbiyenin en bilinen atasözü gibidir; ''önce zarar verme!'' Bunun yanında, hasta memnuniyeti, etkin tedavi ve hijyen özellikle dikkat ettiğimiz konulardır.  Karşılıklı güven duygusu ise ön planda tutulması gereken bir diğer konumuzdur. Bunun için de hasta ya da hasta yakınlarımızla günün her saatinde görüşme halinde olabileceğimiz, bizlere her zaman ulaşabilecekleri bir numaramız hastalarımızla rahatlıkla paylaşılabilmektedir. Bunu da bizim de sloganımız olan; “Hastamız değil en yakınımızsınız” cümlesiyle hasta ya da hasta yakınlarına mesaj olarak vermek çabasındayız.  

Bugünlerin revaçta tedavi yöntemi olan ozon tedavisinden de birazcık bahseder misiniz?              
Ozon tedavisi, atmosferde yani solunum havasının içindeki 2 moleküllü oksijenin özel cihazlar yardımıyla 3 moleküllü oksijene yani ozona dönüştürülmesi ve elde edilen ozon gazının özel teknik ile vücuttan alınan kan ile karıştırıldıktan sonra yine kan yoluyla vücuda geri verilmesiyle yapılan bir tedavi yöntemidir.  Ozon gazı vücuda girdikten sonra hemen kimyasal birtakım reaksiyonları başlatarak tedavi edici özelliklerini ortaya koymaktadır. Birçok hastalığın tedavi algoritmasında yerini almış olan Ozon Terapi özellikle Covid-19’a karşı immün sistemi güçlendirici olarak, yine hastalık esnasında ya da sonrasında oluşan halsizlik, ağrı, yorgunluk hissi, tat ve koku kaybının düzeltilmesinde oldukça etkin bir yöntem olarak diğer tedavi protokollerinden pozitif olarak ayrılmıştır. Yine bu yöntem, hücre yenilenmesini ve oksijenlenmesini arttırdığı için kozmetik sahada da ''gençleştirici' olarak antiaging tedavi adında yerini almıştır. Ozon Terapi’nin uygun koşullarda ve kuralında yapıldığı taktirde hiçbir yan etkisi yoktur.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum