Op.Dr. Nadide Korkut Florya’da…

Kadın doğum uzmanı Op.Dr. Nadide Korkut’un yeni adresi Florya Elit İstanbul Tıp Merkezi oldu.

Op.Dr. Nadide Korkut Florya’da…

Kadın doğum uzmanı Op.Dr. Nadide Korkut’un yeni adresi Florya Elit İstanbul Tıp Merkezi oldu.

Op.Dr. Nadide Korkut Florya’da…
29 Ekim 2018 - 18:03
Reklam

Bahçelievler’in yakından tanıdığı kadın doğum doktorlarından Op.Dr. Nadide Korkut, 5 yıldır görev yaptığı Memorial Hizmet Hastanesi’nden ayrıldı ve Florya’da bulunan Elit İstanbul Tıp Merkezi kadrosuna katıldı. Meslek hayatını Bahçelievler’de geçiren Korkut, Ömür Hastanesi, JFK, Medical Park gibi bölgenin seçkin sağlık kuruluşlarında görev yapmıştı.

Op.Dr. Nadide Korkut, Elit İstanbul Tıp Merkezi’nin sunduğu butik ve yenilikçi çalışma ortamının çok önemli bir avantaj olduğunu vurgulayarak, “Hasta kabulümüze ve muayene hizmetlerimize merkezimizde devam ediyoruz. Ayrıca doğumlarımızı da, anne adaylarımız ve aileleriyle birlikte karar verdiğimiz tam teşekküllü hastanelerde gerçekleştiriyoruz” dedi. 

KÜÇÜK ADAŞIM NADİDE
Hayata ilk adımlarını atan mucize bebeklerin hikayelerinde yer almanın çok büyük bir zevk ve gurur olduğunu belirten Op. Dr. Nadide Korkut son dönemki anılarından birini ise şöyle özetledi: “Doğumunu yaptırdığım tüm bebeklerle aramda duygusal bir bağ oluşuyor. Beklenen tarihten çok erken doğan, yaşaması mucizelere bağlı bir bebeğimiz zorlu günlerin ardından hayata tutunmayı başardı ve ailesi bu yavrumuza benim adımı, ‘Nadide’ ismini verdi. Küçük adaşıma büyüyünce ne olacaksın diye sorulduğunda, kadın doğum doktoru olmak istediğini söylüyor. Bu da benim için unutulmaz bir anı ve büyük bir mutluluk oldu.” 

Op.Dr. Nadide Korkut kimdir?
Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra ‘Kadın doğum’ ihtisasını 2000 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tamamladı. 18 yıllık meslek hayatının büyük bölümünde Bahçelievler bölgesinde çalıştı. Ekim ayı itibariyle Elit İstanbul Tıp Merkezi ekibine katıldı.

Elit İstanbul Tıp Merkezi
Florya’da 2100 metrekarelik modern binasında A sınıfı bir tıp merkezi olarak poliklinikler, fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi, acil servis, laboratuvarlar, ağız ve diş sağlığı ünitesi, kozmetik dermatoloji ünitesiyle 24 saat hizmet vermektedir. SGK ve özel sigorta kuruluşlarıyla anlaşmalıdır.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum