OF KIYIDER üyeleri kültürel gezilerini sürdürüyor

Trabzon Of Kıyıboyu Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, üyeleri için gerçekleştirdiği tarihi ve kültürel etkinlikleri dolu dolu sürdürüyor. 

OF KIYIDER üyeleri kültürel gezilerini sürdürüyor

Trabzon Of Kıyıboyu Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, üyeleri için gerçekleştirdiği tarihi ve kültürel etkinlikleri dolu dolu sürdürüyor. 

OF KIYIDER üyeleri kültürel gezilerini sürdürüyor
19 Ağustos 2017 - 19:39 - Güncelleme: 19 Ağustos 2017 - 19:42
Reklam

2016 yılının ortalarında Güngören’de kurularak, eğitim kültür ve yardımlaşma adı altında faaliyet gösteren Trabzon Of Kıyıboyu Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (OF KIYIDER), çalışmalarını ve etkinliklerini sürdürüyor. Henüz bir yıl gibi kısa bir zamanda kurulup, hemşerilerini bir araya toplayarak sosyal etkinliklerine ve çalışmalarına tüm hızıyla devam eden OF KIYIDER, kültürel faaliyetlerine ve gezilerine devam ediyor. Daha önce Güngören Belediyesi tarafından düzenlenen Çanakkale gezisine katılan OF KIYIDER üyeleri, son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen gezi ile İstanbul’un tarihi ve kültürel alanlarını gezdi, geçmişimiz hakkında bilgi edindi.

2017/08/6458519.jpg

Çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bir açıklama yapan Dernek Başkanı Hasan Kolenoğlu, “Sivil toplum kuruluşlarının ilk ve tek amacı olarak insanları kucaklaştırmak sorunlarına çözüm bulmaktır. Her kişinin yanında olduğunu hissettirmekle beraber hiç bir üyemizi ayırt etmeden aile ortamında bir birlikteliği yaşamak ve yaşatmak görevlerimizin ilk başında gelmektedir. Nitekim görüyoruz ki etrafımızda birçok dernek kahvehane kültürü ile devam etmektedir. Bizim dernek anlayışımızda beyefendiler olmakla beraber kadınlarımızın öncelikle bu işe daha sıkı sarıldığını ve gurbette bir arada dayanışmanın örneğini sergilediği görülmektedir. Bu kaynaşma şahsen beni çok mutlu kılmıştır ve inşallah önümüzdeki dönemde çok güzel projelerimiz var. Derneğimizde ayrıca Yeşilay Güngören Şubesi ile işbirliği sağlayarak üyelerimize vermiş olduğumuz seminerin yanı sıra Tüketiciyi Koruma Derneği(TükoDer) Güngören Şubesi ile birlikte de tüketicileri her yönüyle bilgilendirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek büyükşehir gerekse ilçe belediyelerimizin derneklere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. >365/Sadullah Dervişoğlu

2017/08/9920714.jpg

2017/08/7309811.jpg

2017/08/2017760.jpg

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum