Numan Şahin, Kırşehir Spor İl Müdürlüğü'ne atandı

17 yıldır Bahçelievler’de görev yapan ve Kırşehir’e İl Müdürü olarak ataması çıkan Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Numan Nafız Şahin, duygularını Gazete 365 ile paylaştı, tüm Bahçelievlerliler’den helallik istedi.

Numan Şahin, Kırşehir Spor İl Müdürlüğü'ne atandı

17 yıldır Bahçelievler’de görev yapan ve Kırşehir’e İl Müdürü olarak ataması çıkan Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Numan Nafız Şahin, duygularını Gazete 365 ile paylaştı, tüm Bahçelievlerliler’den helallik istedi.

Numan Şahin, Kırşehir Spor İl Müdürlüğü'ne atandı
16 Haziran 2020 - 15:57 - Güncelleme: 28 Haziran 2020 - 21:44
Reklam

2003 yılından itibaren Bahçelievler'e spor adına büyük emekler veren, 2015 yılından beri de Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yapan Numan Nafız Şahin, Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak atandı. 17 yılını Bahçelievler'e veren Şahin'in atama haberi, ilçede birçok ismi üzdü. Sosyal medyada Şahin için 'Veda' paylaşımları yapılmaya başlandı.

Kendisine gösterilen bu ilgi sonrası Gazete 365’e özel bir açıklama kaleme alan Şahin, “Bu güzel ilçeye hizmet ederken varlığını her daim arkamda hissettiğim Sayın kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımızın yöneticilerine,  muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına, spor kulüplerimizin başkanlarına, kulüplerimizin antrenörlerine, beden eğitimi öğretmenlerine, velilerimize sporcu kardeşlerime, basınımızın güzide temsilcilerine, geleceğimizin umudu sevgili öğrencilerime, cansiperane çalışan mesai arkadaşlarıma ve veda etme imkanı bulamadığım tüm değerli dostlarıma bir kez daha teşekkürü bir borç biliyorum. Makamların gelip geçici olduğunu, önemli olanın gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek olduğunu bilerek ve düşünerek hizmet ettiğim güzel İstanbul’un, güzel Bahçelievler’ine helallik dileği ile arz-ı veda ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sağlıcakla kalın” ifadelerini kullandı. 

Numan Şahin’in açıklamasının tamamı şöyle:
"Her veda yeni bir başlangıçtır. Her veda biraz da zamansızdır. Önemli olan ayrılırken gönüllerin müstesna yerinde yer alabilmek, arkada güzel hatıralar bırakabilmektir."

Değerli Spor ailesi ve de Kıymetli Dostlarım; Bahçelievler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak çalışmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğum Bahçelievler İlçesinden, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atamam gerçekleştiğinden dolayı; 16.06.2020 tarihi itibari ile ayrılmış bulunmaktayım. 

17 yıl boyunca gerek Spor Uzmanlığı (12 yıl), gerekse Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü (5 yıl) görevlerimi icra ederken, çocuklarımızı, gençlerimizi, sporu ve sporla kalmayı çok sevdim. 
Kimseden incinmedim kimseyi de incitmemeye gayret gösterdim. İlçemizde yapmış olduğumuz çalışmalarla lisanslı sporcu sayımızda yaklaşık Elli bin seviyelerine ulaşmamızda, büyük bir katılımla gerçekleştirdiğimiz satranç projemiz neticesinde gelen Guinness rekorunu ilçemize hediye etmemizde, Çocuk atletizmi ve oyna öğren projesi gibi bir çok projede, çocuklarımızla, gençlerimizle, annelerimizle sayısız etkinliklerimizde hem işin mutfağında hem de idareci kısmında yer almanın mutluluğunu ve gururunu yaşayarak ilçe sporumuzu bir adım daha öteye taşımak adına elimizden gelen gayretle görev yapmaya çalıştık. 

Medeniyetler şehri, dünyanın incisi İstanbul’umuzda görev yaptığımız süre boyunca çalışmalarından tecrübelerinden feyiz aldığım, istifade ettiğim İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’müzün değerli müdürlerine ve kıymetli mesai arkadaşlarıma da ayrıca şükranlarımı sunuyorum.

Bu güzel ilçeye hizmet ederken varlığını her daim arkamda hissettiğim Sayın Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Yöneticilerine,  Muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Spor Kulüplerimizin Başkanlarına, Kulüplerimizin Antrenörlerine, Beden Eğitimi Öğretmenlerine, Velilerimize Sporcu Kardeşlerime, Basınımızın güzide temsilcilerine , geleceğimizin umudu sevgili öğrencilerime, cansiperane çalışan mesai arkadaşlarıma ve Veda etme imkanı bulamadığım tüm değerli dostlarıma bir kez daha teşekkürü bir borç biliyorum.

Makamların gelip geçici olduğunu, önemli olanın gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek olduğunu bilerek ve düşünerek hizmet ettiğim Güzel İstanbul’un, Güzel Bahçelievler’ine helallik dileği ile arz-ı veda ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sağlıcakla kalın…’’
>365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum