Murat Kurum Bahçelievler'de vatandaşlarla buluştu

Bahçelievler için projelerini anlatan AK Parti İBB Adayı Murat Kurum, “Bahçelievler ulaşımda adeta altın çağını yaşayacak” dedi.

Murat Kurum Bahçelievler'de vatandaşlarla buluştu

Bahçelievler için projelerini anlatan AK Parti İBB Adayı Murat Kurum, “Bahçelievler ulaşımda adeta altın çağını yaşayacak” dedi.

Murat Kurum Bahçelievler'de vatandaşlarla buluştu
09 Mart 2024 - 09:21 - Güncelleme: 10 Mart 2024 - 02:33
Reklam

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Bahçelievler'de vatandaşlar buluştu. Şirinevler Şehit Yarbay Cesur Caddesi'ndeki mitingde; Belediye Başkanı Hakan Bahadır, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan ve parti yöneticileri de hazır bulundu. 

Sağanak yağışa rağmen mitinge katılan coşkulu kalabalığa teşekkür eden AK Parti İBB Adayı Murat Kurum, “Bu beceriksiz yönetim hiçbir şey yapmadığı gibi bir de utanmadan sıkılmadan bizim İstanbul’a kazandıracağımız eserleri eleştiriyor. Sen, cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olup İstanbul’u terk ederken, ben deprem bölgesinde 180 bin konutun temelini atıyorum. Sen, kendi genel başkanını devirmek için gizli toplantılar yaparken, ben İstanbul’da 365 milyar liralık yatırım yapıyordum. Sen, İstanbul’u, vatandaşlarımızı kara kışa teslim edip büyükelçilerle yemek yerken, ben İstanbul’un 39 ilçesinde 80 bin yuvayı vatandaşlarımıza teslim ediyordum. Sen İBB bütçesinden milyarları kendi seçim kampanyan için çar çur ederken, ben belediyelerimizle birlikte kentsel dönüşüm projelerini başlatıyordum. İstanbul’u artık bu esaretten kurtaracağız” şeklinde konuştu.

BAHÇELİEVLER’İN GELECEĞİNİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ
Bahçelievler’de hayata geçirmeyi planladığı projeleri de açıklayan Kurum “Biz göreve gelir gelmez İncirli-Sefaköy Metrosu’nu tamamlayıp bir an önce sizlerin hizmetine açacağız. 1 Nisan’dan itibaren metromuzu hızlıca tamamlayıp Bahçelievler’in hizmetine getireceğiz. Yenibosna-Sefaköy ve Ataköy kavşağında yapacağımız düzenlemeyle akıcı bir trafiği Bahçelievler’e kazandıracağız. Kağıthane-Büyükçekmece Tüneli’mizin, Bahçelievler’den bir çıkışı olacak. Şirinevler’e altı otopark olacak yepyeni bir meydan kazandırıyoruz. Çobançeşme’miz, metro transfer merkezi, otopark ve metro kesişimi projelerimizle Bahçelievler ulaşımda adeta altın çağını yaşayacak. İstanbul’umuzda, Bahçelievler’imizde tüm bu ulaşımı rahatlatacak, trafik çilesini bitirecek projelerimizin yanı sıra Ayamama Deresi’nin ıslahını yapacağız ve orayı yeşil bir koridor haline getireceğiz. Yenibosna’mıza da bir fidanlık borsası kazandırıyoruz. Biz, daha güzel bir Bahçelievler için Hakan başkanımla el ele verip Bahçelievler’in geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum