MHP İlçe Başkanı Çakan: “Bu seçim 'Türkiye Yüzyılı’nın mihenk taşıdır”

Yazılı bir açıklamada bulunan MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan, “Bu seçim, ‘Türkiye Yüzyılı’nın mihenk taşıdır. Bu eşiğin Cumhur İttifakı çatısı altında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öndeliğinde aşılması ve Cumhur İttifakı’nın kazanması elzemdir. Aksi takdirde tüm kazanımlar kısa sürede kaybedilecektir” dedi.

MHP İlçe Başkanı Çakan: “Bu seçim 'Türkiye Yüzyılı’nın mihenk taşıdır”

Yazılı bir açıklamada bulunan MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan, “Bu seçim, ‘Türkiye Yüzyılı’nın mihenk taşıdır. Bu eşiğin Cumhur İttifakı çatısı altında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öndeliğinde aşılması ve Cumhur İttifakı’nın kazanması elzemdir. Aksi takdirde tüm kazanımlar kısa sürede kaybedilecektir” dedi.

MHP İlçe Başkanı Çakan: “Bu seçim 'Türkiye Yüzyılı’nın mihenk taşıdır”
23 Mart 2023 - 09:31
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan, yazılı bir açıklama yaptı. 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek; ‘Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne hazır olduklarını vurgulayan Başkan Çakan ilçe halkını, Cumhur İttifakı kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekilliği oy pusulalarında ise Milliyetçi Hareket Partisi ne oy vermeye davet etti. >365/Haber Merkezi

İşte MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan’ın yazılı açıklamasının tamamı:
14 MAYIS 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI VE MİLLETVEKİLİ SEÇİM SATHINDA
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ BAHÇELİEVLER İLÇE BAŞKANLIĞI

Öncelikle Bahçelievler’de ikamet eden hemşerilerimizi saygı ve hürmetle selamlıyorum.
Ülkemizin yaşadığı 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli iki adet deprem ve son günlerde yaşanan sel felaketleri ile ilgili tüm ülkemizin başı sağ olsun ve Allah vefat eden vatandaşlarımıza gani gani rahmet eylesin, mekânları cennet olsun. Geride kalanlara, ruhen ve bedenen yaralanan tüm milletimize ve bölge halkımıza tekrar geçmiş olsun mesajlarımızı iletiyor bu yaranın Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarafından en kısa sürede sarılacağını ve sarılmaya başlandığını biliyoruz. 

Yaşanan tüm bu felaketlere rağmen hayat devam ediyor. Bu bağlamda hayatın gerekleri zor da olsa yerine getirilecektir. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri de bu süreçlerden bir tanesidir ve en önemlisidir.

Bu bağlamda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi, İstanbul İl Yönetimimiz ile Bahçelievler İlçe Başkanlığı olarak bizler 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimine hazırız ve biz bu hazırlıkları yeni değil yıllara sari olarak uzun süredir hazırlanıyor ve sahada uyguluyoruz. 

Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin genel direktif ve onayı ile Karar Net Aday Belli sloganı ile bir yılı aşkın süredir sahada çalışmalar yapıyor, halkımız ve ilçe seçmenimiz ile farklı programlarda bir araya geliyoruz. 

Bizler İl ve İlçe Yönetimleri ile Bölge milletvekillerimiz olarak Bahçelievler’de yaşayan hemşerilerimiz ile her zaman bir aradayız ve insanımıza Cumhur İttifakı kapsamında ve Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun olarak doğruları, yapılan çalışmaları ve planlanan hedefleri anlatıyoruz ve bu konularda halkımız ve hemşerilerimiz Cumhur İttifakı’na büyük bir teveccüh gösteriyorlar.

Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin ifadesi ile zillet ittifakının bu millete bir gelecek vadedemediğini, bir projelerinin olmadığını her açıklamasında belirtmektedir. Bu gerçek gün gibi ortadadır. Seçim süreçlerinde siyasi partiler ve/veya ittifaklar devlet ve millet meselelerinde projelerini açıklar ve açıklanan proje ve hedefler içinden seçmen kendisi için doğru bulduğuna oy verir. 

Cumhur ittifakı yirmi yıllık kazanımların üzerine Kızılelma, TOGG, Milli Muharip Uçak, Karadeniz Gazı, Doğu Akdeniz de hidrojen ve doğalgaz için çalışmalarını sürdürmekte, Ülkemizin kanayan yarası EYT gibi bir problemi gözmüş ve bunların yanında yatırım ve üretim için yeni çalışmaları gündemine alıp, projeler açıklamaktadır. Burada zikredemediğim yüzlerce plan ve proje ile devlet yönetme dirayetini göstermektedir.

Günümüz muhalefeti ise terör ile ittifak, özerk yönetim gibi ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan çalışmalar yapmaktadır. Mutabakat veya ortak metin denilen maddeler terör örgütünün ve onun sözcülerinin yıllar önce açıkladığı maddelerden ibarettir.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak bizler gelecek yüz yılın Türkiye yüz yılı olacağına inanıyor ve bu uğurda çalışmalar yapıyoruz. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri de bu uğurda yapılan en önemli çalışma ve ‘Türkiye Yüzyılı’nın mihenk taşıdır. Bu eşiğin Cumhur İttifakı çatısı altında Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öndeliğinde aşılması ve Cumhur İttifakı’nın kazanması elzemdir. Aksi takdirde tüm kazanımlar kısa sürede kayıp edilecek ve ülkemiz ile milletimiz kayıp edecektir. Masa denilen ittifakın karar merci Kandil ve Pensilvanya (Fetö) dür.
Bu gerçek gün gibi açık aşikârdır, masa denilen zillet ittifakı ülkemize ve insanımıza hiçbir değer katmayacak ve kazanımları kısa sürede kayıp ettirecektir. 

Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olan bizler her zaman hemşerilerimiz ile arz etmiş olduğumuz konuları değerlendiriyoruz ilçe halkımıza yaklaşan seçim sathında ev ev dolaşarak her bir bireye ulaşarak tüm bu hususları anlatacağız.  Her seçimin önemli olduğunu fakat bu seçimin diğerlerinden kat be kat daha önemli olduğunu ülkemizin gelecek yüz yıl projelerinin bu seçimle hayata geçeceğini detaylıca anlatmaya devam edeceğiz. 

Milliyetçi Hareket Partisi 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı içinde Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ ı desteklemekte ve milletvekilliği seçimlerinde ise Milliyetçi Hareket Partisi listesi ile seçime katılmaktadır. Seçmenimiz oy verirken Cumhur Başkanlığı oyunu Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy verecek ve milletvekilliği seçiminde ise Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy verecektir. 

Tüm hemşerilerimizden 14 Mayıs 2023 seçimlerine vatandaşlık görevi olarak katılım sağlamalarını ve Cumhur ittifakı kapsamında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan oy vermelerini Milletvekilliği oy pusulalarında ise Milliyetçi Hareket Partisi ne oy vermelerini talep ve arz ediyoruz. 
Bahçelievler’ de yaşayan tüm hemşerilerimizi saygı ile selamlıyor, Sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum.

Osman ÇAKAN
Milliyetçi Hareket Partisi
Bahçelievler İlçe Başkanı



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum