MHP Bahçelievler Teşkilatı istişare toplantısı düzenledi

MHP Bahçelievler İlçe Teşkilatı, 24 Haziran’da yapılacak seçim öncesi istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya; MHP İstanbul İl Başkanı ve İstanbul 3. Bölge milletvekilleri katıldı.

MHP Bahçelievler Teşkilatı istişare toplantısı düzenledi

MHP Bahçelievler İlçe Teşkilatı, 24 Haziran’da yapılacak seçim öncesi istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya; MHP İstanbul İl Başkanı ve İstanbul 3. Bölge milletvekilleri katıldı.

MHP Bahçelievler Teşkilatı istişare toplantısı düzenledi
07 Mayıs 2018 - 16:42 - Güncelleme: 07 Mayıs 2018 - 16:49
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Bahçelievler Teşkilatı, bürokratlar, ilçedeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla buluştu. İlçe Başkanı Mehmet Kaya’nın katılımcılara teşekkür ettiği açılış konuşmasının ardından başlayan yemekte; yerel ve genel sorunlar konuşuldu, seçimlere yönelik istişarede bulunuldu.

Yenibosna’da bir restoranda gerçekleşen toplantıya; MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri; Arzu Erdem, İsmail Faruk Aksu, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ile MHP il yöneticisi Suat Taştan, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, mahalle muhtarları, okul müdürleri, spor kulübü başkanları ve yöneticileri katılım gösterdi. 

2018/05/2018-05-07-16-48-09.jpg

KARATAŞ: 39 İLÇEDE 956 MAHALLEDE SORUNLARI DİNLEDİK
İstanbul’un 39 ilçesinde 956 mahallesinde toplantılar tertiplediklerini söyleyen MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, “Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri, muhtarlar ve yerel gazetecilerden İstanbul’un ve ilçelerin sorunları dinledik. Bugüne kadar yaptığımızı toplantılarda bize ulaşan şikayetleri bölge milletvekilimize aktardık. Vekillerimizde sorunları meclise taşıyarak sorunları çözüme kavuşturmuştur. Vekillerimize çok teşekkür ederim. Partimizin temsilcileri kuruluşumuzdan bugüne kadar milletimizin sıkıntıları neyse, o sıkıntılar ile hemhal oldu. İstek, arzu ve taleplerini ise yerine getirdi. Ayrıca partimiz; 49 yıldır Türkiye’yi güçlü kılmak adına kadrolar yetiştirmiştir. Bu kadrolar, 15 Temmuz öncesi ve sonrası ülkemizi ele geçirmek isteyen yapılara karşı mücadele vermiştir. Çok şükür partimizin yetiştirdiği kadrolar, bunların üstesinden gelmiştir. Yetiştirdiğimiz o kadrolar bundan sonra ülkesine, bayrağına ve topraklarına sahip çıkacaktır” dedi.

2018/05/2018-05-07-16-48-10.jpg

ERDEM: İLK TURDA TAYYİP ERDOĞAN’I SEÇTİRELİM
Gündeme ilişkin konulara değinen MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Arzu Erdem de, “Liderimizin çıkıp erken seçime gidelim önerisi şer odaklarını yanılttı. Erken seçim yapılmasaydı, şer odakları ekonomiyi kilitleyecekti. Bu durumda ülkemizi olumsuz etkileyecekti. AK Partide erken seçime gidilmesi kararını uygun buldu. Görüşmeler sonucunda ise; liderimiz Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacağımızı ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğimiz açıkladı. Gayri milli cepheye karşı oluşturulan cumhur ittifakına karşı lütfen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın desteklenmesini sağlayalım. Ama denetlemeyle alakalı, milletvekili sayımızın maksimun seviyeye çekilmesini için üç hilale mührü vurmayı unutmayalım! İlk turda Recep Tayyip Erdoğan’ı seçtirelim. 4+1 ittifakı kuranları hüsrana uğratalım” diye konuştu. 

2018/05/2018-05-07-16-48-08.jpg

AKSU: ERKEN SEÇİM KARARIYLA DIŞ GÜÇLERİN HESABINI BOZDUK
İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri İsmail Faruk Aksu ise; “6 ay önce aldığımız kararla bölgesel ve mahalli sorunlara nasıl katkıda bulunabiliriz diye toplantılar tertiplendik. Toplantılar sonucu bizlere ulaşan sorunları mecliste gündeme getirdik. Türkiye 15 Temmuz’dan sonra farklı bir döneme girdi. Yeni kapı ruhuyla birlikte, ‘yeni bir ruh’ ortaya çıktı. Eski tarz siyaset geride bırakıldı. Ortak değerler üzerinden yola çıkarak, Türkiye’yi nasıl kalkındırabiliriz ve güçlü hale getirebiliriz iradesi ortaya konuldu. 16 Nisan şuuru dediğimiz anayasa değişikliği ile Türkiye’de hükümet değişikliği yapıldı. Parlamenter sistem yerine Cumhurbaşkanlığı sistemi getirildi. MHP olarak Cumhurbaşkanlığı sistemini savunduk. Çünkü Türkiye’nin gelişeceğine inandık. Sistemin bir an önce hayata geçmesi gerekiyordu. Dış güçler bu süreçte boş durmadı ve ekonomi üzerinden ülkemizi hedef aldı. Erken seçim kararıyla birlikte, dış güçlerin hesabı bozuldu. 24 Haziran’dan sonra inşallah Türkiye’yi 21. Yüzyılın lider ülkesi haline getireceğiz” şeklinde konuştu. 

2018/05/2018-05-07-16-48-07.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum