Merterspor yönetimi: "Yeni şampiyonluklar için kolları sıvadık"

A ve U-17 takımlarının namağlup aldığı şampiyonluklar ile adından söz ettiren Bahçelievler Merter Spor Kulübü’nün yönetimi Gazete 365’i ziyaret etti, yeni sezon için hedeflerini açıkladı.

Merterspor yönetimi: "Yeni şampiyonluklar için kolları sıvadık"

A ve U-17 takımlarının namağlup aldığı şampiyonluklar ile adından söz ettiren Bahçelievler Merter Spor Kulübü’nün yönetimi Gazete 365’i ziyaret etti, yeni sezon için hedeflerini açıkladı.

Merterspor yönetimi: "Yeni şampiyonluklar için kolları sıvadık"
02 Ağustos 2018 - 20:07 - Güncelleme: 02 Ağustos 2018 - 20:15
Reklam

Ekim 2017’de gerçekleşen olağanüstü genel kurul sonrası göreve gelen Bülent Ögetürk başkanlığındaki Bahçelievler Merter Spor Kulübü yönetimi, çalışmalarıyla ve başarılarıyla dikkat çekiyor. A ve U-17 takımlarının şampiyonluğuyla adından söz ettiren Merterspor, başarısını ve hedeflerini Gazete 365’e anlattı. Kulüp Başkan Yardımcısı Mustafa Ordulu ve Muhasip Üye Orhan Yurtsever’in Gazete 365’e yaptığı bu ilk ziyarette; olağanüstü genel kurul öncesi yaşanan yönetim ve kongre krizleri de ele alındı.

Gazete 365 Sorumlu Yazıişleri Müdürü Aykut Kaya’ya konuşan Kulüp Muhasip Üyesi Orhan Yurtsever, bu sezon aldıkları başarıları ve hedeflerini aktararak, “2017-2018 sezonunda A takımımız 16 müsabakada 16 galibiyet ile 2. Amatör Lig’de şampiyon olmuştur. Yine U17 takımımız da namağlup olarak şampiyon olmuştur. Geçen seneyi bu şekilde kapatan A takımımız yeni sezonda da 1. Amatör Lig’de hedeflerini büyüterek, şampiyon olmayı hedeflemektedir. Bunun için kolları sıvadık ve gerekli tüm hazırlıklarımızı yaptık” dedi.

ESKİ BAŞKAN EVRAKTA SAHTECİLİK YAPTI
Yargıya intikal edecek bir hal alan yönetim ve kongre sorunlarına da değinen Orhan Yurtsever, elindeki belgeleri de göstererek, “Köklü bir kulüp olan Merterspor, layık olduğu yere daha önce de gelebilirdi. Ancak geçmiş yönetimde görev alan Osman Kartal’ın kulüp yönetimini zor sokacak hamleleri yargıya taşınmıştır. Görülen mahkeme sonucunda Osman Kartal’ın 10 ay hapis cezası almasına, ama ilk suçu olması nedeniyle de hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş, evrakta sahtecilik suçu mahkemece tescil edilmiştir. Geçmişte de buna benzer tutum ve davranışlarda bulunan Osman Kartal’ın yönetimde artık yeri yoktur. Ayrıca üyeliği de silinmiş ve Merterspor ile hiçbir alakası kalmamıştır” şeklinde konuştu.

2018/08/2018-08-02-20-13-05.jpg

BAŞKAN DEVELİOĞLU VE ALICI’YA TEŞEKKÜR EDERİZ
Yeni sezon için hedeflerini yine yüksek tuttuklarını belirten Yurtsever, kulüp yönetimi adına yaptığı konuşmada; kendilerine destek verenlere de teşekkürlerini iletti. Yurtsever, “Bu zamana kadar ilgi, alaka ve yardımlarını esirgemeyen Bahçelievler Belediye Başkanımız Osman Develioğlu ile Kulüpler Birliği Başkanımız Metin Alıcı ve yanımızda olan herkese şükranlarımızı sunuyor, ileriki süreçte olası destekleri için de şimdiden teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizleri ağırlayan ve haberleriyle bizi sporseverlerle buluşturacak olan siz Gazete 365 Ailesi’ne de teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. >365/Haber Merkezi  

2018/08/2018-08-02-20-13-07.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum