Mehmet Erdoğan dostlarıyla 'Teşekkür Yemeği'nde buluştu

24 Haziran 2018 seçimleri öncesi AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan ve yoğun çalışmalarıyla dikkat çeken Mehmet Erdoğan, kendisini destekleyenlerle teşekkür ve istişare yemeğinde buluştu.

Mehmet Erdoğan dostlarıyla 'Teşekkür Yemeği'nde buluştu

24 Haziran 2018 seçimleri öncesi AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan ve yoğun çalışmalarıyla dikkat çeken Mehmet Erdoğan, kendisini destekleyenlerle teşekkür ve istişare yemeğinde buluştu.

Mehmet Erdoğan dostlarıyla 'Teşekkür Yemeği'nde buluştu
08 Temmuz 2018 - 20:36 - Güncelleme: 14 Temmuz 2018 - 15:03
Reklam

27. Dönem Milletvekili Seçimleri için AK Parti İstanbul 3. Bölge’den Milletvekili Aday Adayı olan ve çalışmalarıyla dikkat çeken Mehmet Erdoğan, aday adaylığı döneminde kendisine destek olan isimlerle teşekkür yemeğinde bir araya geldi. Yenibosna’da bir kafede AK Parti teşkilatlarından isimler, gençlik ve kadın kolları, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, temsilcileri ve gazetecilerle bir araya gelen Mehmet Erdoğan, telgraf ve çiçek gönderen çok sayıda isime de teşekkür etti.

AK Parti Bahçelievler İlçe Başkan Yardımcısı Adem Yüce, Kayseri Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Muhammet Ali Temel, Türkiye Sakatlar Derneği İstanbul Şubesi Başkanı İlyas Yıldız, Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Selami Aykut gibi isimlerin dikkat çektiği teşekkür ve istişare yemeğinde konuşan Mehmet Erdoğan, meclise giremese de AK Parti’ye olan gönül bağının zedelemeyeceğini, tam aksine ilk günkü aşkla AK Parti için ve engelliler için çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

2018/07/2018-07-08-20-40-34.jpg

BÖLGEDE ÇALMADIK KAPI BIRAKMADIM
Aynı zamanda Bahçelievler Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü Engelliler Birim Sorumlusu olan Mehmet Erdoğan, konuşmasında; aday olamadığı ve meclise giremediği için kırgın olmadığını belirterek, “AK Parti'deki hayatım AK Parti Bahçelievler İlçe gençlik kolları kurucusu ve ilçe Engelliler Komisyonu kurucu başkanı olduğum gün itibariyle başladı ve o günden beri AK Parti için çalıştım. Milletvekilliği aday adaylığı sürecimde de kapısını çalmadık engelli STK’ları bırakmadım. Engellilere yönelik hizmet veren tüm gönül dostlarını ziyaret ederek, istişarelerde bulundum ve desteklerini talep ettim. Engellilere yönelik ve ailelerine yönelik projeler üretilerek ilgili yerlere ulaştırılması hususunda gerekli görüşmeler sağladım. Milletvekili olarak listeye giremedim, mecliste yer alamadım diye herhangi bir küskünlüğüm herhangi bir kırgınlığım olmadığını canı gönülden ifade ediyorum” dedi. 

2018/07/2018-07-08-20-40-33.jpg

İLK GÜNKÜ AŞKLA YEREL SEÇİMLERE HAZIRLANMALIYIZ
Partisi için çalışmaya devam edeceğini vurgulayan Erdoğan, “Şahsım olarak AK Parti'ye kurulduğu Günden beri meclisteki bir vekilimiz gibi meclisteki bir bakanımız gibi Başbakanımız gibi Cumhurbaşkanımız gibi sahalarda o ciddiyet ve çalışma prensipleri doğrultusunda engelli ve ailelerimize hizmet vermeye çalıştım ve devam etmekteyim. Geçirmiş olduğumuz seçimlerde İstanbul ve İstanbul’un kimi ilçelerinde AK Parti olarak düşüş göstermiş olmamızın nedenlerini çok iyi analiz ederek ilk günkü kurulduğumuz dönemdeki aşk ile heyecan ile çalışma gücü ile önümüzde yaşayacağımız yerel seçimlerde mevcut gücümüzün üstüne fazlasıyla katarak İstanbul'un tüm ilçelerinde AK Parti'nin hakim olduğu belediyeler olarak çalışmamız gerekiyor” diye konuştu. >365/Haber Merkezi

2018/07/2018-07-08-20-40-34_1.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum