Mehmet Erdoğan AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili A. Adayı oldu

Gazete 365’e özel bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mehmet Erdoğan, bölge halkı ve engelli vatandaşlara seslendi, “Sevgi her engeli aşar. Yarınlar için el ele. Sen ben yok, aydınlık yarınlar için biz de varız. Meclisteki sesiniz olmak için hazırım” dedi.

Mehmet Erdoğan AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili A. Adayı oldu

Gazete 365’e özel bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mehmet Erdoğan, bölge halkı ve engelli vatandaşlara seslendi, “Sevgi her engeli aşar. Yarınlar için el ele. Sen ben yok, aydınlık yarınlar için biz de varız. Meclisteki sesiniz olmak için hazırım” dedi.

Mehmet Erdoğan AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili A. Adayı oldu
02 Mayıs 2018 - 00:51 - Güncelleme: 02 Mayıs 2018 - 01:05
Reklam

Bahçelievler Belediyesi Engelliler Birim Sorumlusu Mehmet Erdoğan, AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu. Küçük yaşta geçirdiği rahatsızlık sonucu ortopedik engelli olarak hayatını sürdüren AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mehmet Erdoğan, temayül yoklamaları ve aday listesinin belirlenmesi öncesinde bölgede ziyaretlere başladı.

Ekibiyle birlikte Gazete 365’e de bir ziyaret gerçekleştiren Mehmet Erdoğan, neden aday olduğunu ve hedeflerini Sorumlu Yazıişleri Müdürümüz Aykut Kaya’ya anlattı. Bahçelievler kurucu üyeliği ile başlayan AK Parti sevdasını aktararak söze giren ve adaylık başvurusu yapma kararı almasına giden yolu anlatan Mehmet Erdoğan, “Birçok proje ve etkinlikte engelliler, engelli yakınları, engellilerin eğitimcileri ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalıştım. Görevimin dışında ise insana dokunan birçok gönüllü çalışmada yer aldım. Anlatmakla bitiremeyeceğim yaptığım birçok işten cesaret alarak da önümüzdeki seçimler için Adalet ve Kalkınma Partisi’nden İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu yaptım” dedi.

2018/05/2018-05-02-00-56-17.jpg

ENGELLİLERİN MECLİSTEKİ SESİ OLMAK İÇİN HAZIRIM
AK Parti ile birlikte engelliler için önemli atılımlar yapıldığı ve bu yolda yapılanlara kendisinin de katkı sağlamak istediğini söyleyen Erdoğan, “Aday gösterilmem halinde, nüfusun yüzde 7’si gibi önemli bir oranın engellilerden oluştuğu ülkemizde, onların sesi olup, partime ve ülkeme önemli hizmetler yapmak istiyorum. Bu görevi hakkıyla yerine getirmek için tüm dostların her türlü destek ve dualarını talep ediyorum. Güçlü Türkiye’nin engellileri de güçlü olacaktır. Sevgi her engeli aşar. Yarınlar için el ele. Sen ben yok, aydınlık yarınlar için biz de varız. Meclisteki sesiniz olmak için hazırım” ifadelerini kullandı.

2018/05/2018-05-02-00-56-18.jpg

BÖLGEMİZİN VATANDAŞLARININ DESTEĞİ BİZE GÜÇ KATACAK
Bahçelievler’de belediye ile birlikte çok sayıda başarılı projeye ve etkinliğe imza attıklarını anlatan ve buradaki tecrübelerini Ankara’dan tüm ülkeyle paylaşmak istediğini ifade eden Erdoğan, bölgedeki vatandaşlardan ve engellilerden de destek istedi. Erdoğan, “İlçemdeki hizmetlerin ülkemiz genelinde yayılmasını, belediyemizin imkanları dahilinde yaptığım hizmetlerin ülkemiz genelindeki vatandaşlara ulaşmasını amaçlıyorum. Bahçelievler Belediyesi’nin bana verdiği yetki ve bütçeyle büyük işler başardık. Gücü daha yüksek olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de daha iyi işler yapabileceğimize inanıyorum. Bölgemizin tüm vatandaşlarının ve engelli kardeşlerimizin manevi desteğini bekliyoruz. Bu destek bize çıkmış olduğumuz yolda güç verecektir” diye konuştu. >365/Haber Merkezi

2018/05/2018-05-02-00-56-16.jpgMEHMET ERDOĞAN KİMDİR?
1983 Kayseri Develi doğumlu olan Mehmet Erdoğan, 4 yaşında geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı %94 ortopedik engelli olarak hayatına devam etmektedir. Evli ve çocuk babası olan Mehmet Erdoğan, halen Bahçelievler Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü Engelliler Birim Sorumlusu olarak çalışmaktadır. Bahçelievler AK Parti kurucu üyeliği, İlçe Gençlik Kolu Başkan Yardımcılığı, İlçe EKM Kurucu Başkanlığı görevlerinde bulunan Mehmet Erdoğan,  meslek hayatı boyunca birçok derneğin kurucusu, yönetimi kurulu üyesi ve başkanı olarak görev yapmıştır.

2018/05/2018-05-02-00-56-15.jpgBahçelievler’de sevilen biri isim olan Mehmet Erdoğan, milletvekilliği için çıktığı yolda sanat camiasından da birçok isim tarafından destekleniyor.

2018/05/2018-05-02-00-56-19.jpgMehmet Erdoğan, yıllardır ilçede engelliler için çok sayıda çalışmaya imza attı. Engellilerin topluma kazandırılması için tertiplenen birçok proje ve etkinliği organize eden Mehmet Erdoğan, yatağa mahkûm kişileri de evlerinde ziyaret etti.

2018/05/2018-05-02-00-56-18_1.jpgBahçelievler Belediyesi Engelliler Birim Sorumlusu Mehmet Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda aday adaylığı başvurusunu yaparken…

2018/05/2018-05-02-01-01-14.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum