Kadını Destekleme Derneği ilk kongresini yaptı

Kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Bahçelievler Kadını Destekleme Derneği, ilk kongresini gerçekleştirdi. Kongrede; mevcut Başkan Selma Işkın yeniden göreve getirildi.

Kadını Destekleme Derneği ilk kongresini yaptı

Kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Bahçelievler Kadını Destekleme Derneği, ilk kongresini gerçekleştirdi. Kongrede; mevcut Başkan Selma Işkın yeniden göreve getirildi.

Kadını Destekleme Derneği ilk kongresini yaptı
19 Aralık 2016 - 10:47 - Güncelleme: 19 Aralık 2016 - 16:52
Reklam

Geçtiğimiz aylarda faaliyete başlayan ve kısa sürede adından söz ettiren Bahçelievler Kadını Destekleme Derneği (BKDD), ilk kongresini yaptı. Kendi aralarında küçük bir organizasyonla kongrelerini gerçekleştiren dernek üyeleri, başkanlık koltuğuna kurucu Başkan Selma Işkın’ı getirdi.

Bahçelievler Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki kongrede divan başkanlığını; Hasan Çabukol, divan kurulu üyeliğini Tayar Aksu, katip üyeliğini ise; Emre Işkın yaptı. Tek adayın olduğu kongrede; Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Tekiroğlu da, Onursal Başkan ilan edildi.

BAHÇELİEVLER’DEKİ KADINLARIN SESİ OLACAĞIZ
Kongre sonrası teşekkür konuşması yapan BKDD Başkanı Selma Işkın, “İçimde çok büyük bir heyecan var. Yeni yönetim kurulumuz hayırlı olur inşallah. Bundan sonra önümüzde uzun bir yol var. Birbirinden değerli, birbirinden çalışkan yol arkadaşımızla çok büyük ve önemli işler başaracağız. Ben başta onursal başkanımız Hikmet Tekiroğlu’na, dernek üyelerimize, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim” diye konuştu. 

Amaçlarının; Bahçelievler’de sesini duyuramayan kadınların sesi olmak olduğunu belirten Başkan Işkın, “Maddi durumu kötü ve zor durumda olan kadınlarımızla kaymakamlık, belediye ve hayırseverler arasında bağlantı sağlayacak, alan el ile veren el arasında köprü kuracağız” dedi.

BENİ HİZMETÇİNİZ OLARAK GÖRÜN
BKDD Onursal Başkanı seçilen Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Tekiroğlu da, “Biz başkan değiliz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi; biz sizlere efendi değil, hizmetkar olarak buradayız. Dolasıyla beni aranızda bir hizmetçiniz olarak görün. Bundan sonra 24 saat hizmetinizde, emrinizde olduğumu buradan bir kez daha bu topluma haykırmak istiyor, teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Tekiroğlu’nun bu sözleri, salondakilerden büyük alkış aldı. 365/Aykut Kaya

YÖNETİM KURULU:
1)Selma Işkın
2)Ayfer Çömlekçi
3)Ayşe Aygün
4)Birsen Alp
5)Cemile Börk
6)Emine Yanıkkaya Dal
7)Hayriye Bozkır
8)Hülya Uçan
9)Meryem Kaya
10)Necla Uçar
11)Nuran Uyan
12)Özlem Ateş
13)Sariye İncedayı
14)Songül Akbayır
15)Yeter İle

DENETLEME KURULU:
1)Nur Eresin
2)Ayşenur Özçelik
3)Feriha Şahin
4)Hediye Özhan
5)Levize Kaya
6)Merve Candar



YORUMLAR

  • 0 Yorum