İYİ Parti İstanbul Milletvekili Adayı Özdemir Polat dur durak bilmiyor

 “Seçim bölgemde sıkmadık el bırakmayacağım” sloganıyla sahalara inen İYİ Parti 3. Bölge Milletvekili adayı Özdemir Polat seçim çalışmalarına önce Tahtakale ardından Bakırköy’de devam etti. Ziyaretleri sırasında ilçe başkanlıkları ve yöre halkı ile yakından ilgilenen Özdemir Polat, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor” yorumunda bulundu. 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Adayı Özdemir Polat dur durak bilmiyor

 “Seçim bölgemde sıkmadık el bırakmayacağım” sloganıyla sahalara inen İYİ Parti 3. Bölge Milletvekili adayı Özdemir Polat seçim çalışmalarına önce Tahtakale ardından Bakırköy’de devam etti. Ziyaretleri sırasında ilçe başkanlıkları ve yöre halkı ile yakından ilgilenen Özdemir Polat, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor” yorumunda bulundu. 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Adayı Özdemir Polat dur durak bilmiyor
08 Haziran 2018 - 19:27 - Güncelleme: 08 Haziran 2018 - 19:35
Reklam

İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında İstanbul 3.Bölge’de bulunan tüm ilçeleri seçim tarihine kadar ziyaret etme hedefinde olan Polat, önceki gün Tahtakale ve Bakırköy’de seçim çalışmalarına devam etti. İlk olarak Tahtakale’de çeşitli temaslarda bulunan Polat, Tahtakale İlçe Başkanı Serkan Yalım ve ilçe yöneticileri ile bir araya gelerek ülke siyasetine dair değerlendirmelerde bulundu. Polat, konuşmasında, “İYİ Parti Türkiye’ye umut oldu” ifadelerini kullandı. Polat ardından tahtakale esnafı ile bir araya gelerek İYİ Parti’ye destek istedi. 

‘BU UMUDA DESTEK VERİN’
Ziyaret esnasında vatandaşların özellikle ekonomik sıkıntılara yönelik sorunlarını dinleyen ve cevaplayan Polat, “Ekonominin kötüye gittiğini en iyi bilen ve yaşayan sizlere ekonomi şöyledir-böyledir demeye gerek yok sanırım. Bunun da tek sorumlusu ülkenin yönetimidir. İşte bu yanlış ve kötü gidiş İYİ partiyi doğurmuştur. Ve şunu samimiyetle söylüyorum ki, Türkiye’nin huzuru, barışı, kardeşliği ve ekonomik refahı için Meral Akşener’in liderliğinde kurulan İYİ parti artık umut olmuştur. Sizlerde bu umuda destek verin” dedi.

2018/06/2018-06-08-19-30-58.jpg

TÜM PARTİLERE BAŞARILAR DİLEDİ
Çalışmalar kapsamında Bakırköy’de de çeşitli temaslarda bulunan Özdemir Polat ve diğer vekil adayları Prof. Dr. Kürşat Özen, Meryem Tanrıverdi Göktaş ve Meliha Apaydın, İYİ Parti İlçe Başkanı Alper İnanç ve ilçe yöneticileri ile beraber ilçe de faaliyet gösteren derneklere ziyarette bulundu. Daha sonra Bakırköy esnafını ziyaret eden Polat ve beraberindekiler, Özgürlük Meydanı’nda seçim çalışması yürüten  stant görevlilerine de ziyaret gerçekleştirerek tüm partilere başarılar diledi.

‘DAHA FAZLA ÇALIŞMALIYIZ’
İYİ Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı ziyaretinde kısa bir konuşma gerçekleştiren Polat, “Bildiğiniz gibi seçime çok kısa bir süre kaldı. Bu kısa zaman dilimi içinde bizler de kendimizi en iyi şekilde tanıtarak halkımızdan oy isteyeceğiz. Ben, inanıyorum ki İYİ Parti, dayatılan bu baskın seçimden 24 Haziran’da zaferle çıkacaktır. 30 Mayıs tarihinde Ankara’da Sayın Meral Akşener seçim beyannamemizi kamuoyu ile paylaştı. Bizler de Ankara’da kendisinin yanındaydık. Dur durak bilmeyen, bir kadın olarak her şeye rağmen korkusuzca mücadele eden bir genel başkana sahibiz. O bu kadar çalışıyor ise bizler ondan daha fazla çalışmalıyız” dedi.

2018/06/2018-06-08-19-30-58_1.jpg

TÜKD’YE ZİYARET
Ardından Türk Üniversiteler Kadınlar Derneği (TÜKD) Bakırköy Şubesi’ni ziyaret eden Polat ve beraberindekiler partiye üye olmak isteyen dernek üyelerinden bazılarına parti rozeti taktı. Özdemir Polat burada yaptığı konuşmasında kadınlar çalışmlarını hayranlıkla takip ettiğini söyleyerek, çalışmalarında başarılar diledi. Dernek Başkanı Arzu Gezent ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek İYİ Parti’ye siyasi hayatında başarılar diledi.

SİYASİ OLGUNLUK GÖSTERDİ
Sonrasında Bakırköy halkı ile buluşmak üzere yola çıkan Özdemir Polat ve beraberindekilerin bir sonraki durağı ise Ataköy Çevre Dostları Derneği oldu.  Dernek lokalinde toplantı halinde bulunan dernek üyeleri Polat’ı karşılarında görünce şaşkınlığını gizleyemezken, dernek çalışanı olduğu öğrenilen bir kişi dernek içinde siyaset yapılmayacağı yönünde Polat’ı uyarmak istedi. Polat gösterilen tepkiyi siyasi olgunlukla karşılarken, ilçe başkanı ise, ‘Burası CHP Belediyesi’ne ait bir yer. CHP seçimlerde bizim ittifakımız değil mi? Şimdi bu tepkinin sebebi nedir? Bu nasıl ittifak diye sormazlar mı adama?’ sözleri ile tepkisini gösterdi.

2018/06/2018-06-08-19-31-01.jpg

SORUNLARINI DİNLEDİ
Yaşanan kısa gerilimin ardından dernek üyelerinin talebi üzerine aralarına katılan İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat, çoğunluğu kadınlardan oluşan üyelere kendini tanıtarak seçim çalışmaları konusunda bilgiler aktardı. Bakırköy’ün İYİ Parti ile beraber daha iyi olacağını dile getiren Polat, 24 Haziran seçimlerinde özellikle tüm kadınlardan büyük destek beklediklerini ifade etti.

‘KADIN PARTİSİ’ VURGUSU
Kadınların taleplerini ve sorunlara yönelik çözüm önerilerini can kulağı ile dinleyen Polat, “Bizler İYİ Parti olarak her zaman her yerde söylüyoruz; İYİ Parti bir kadın partisidir. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener, İYİ Parti’yi bir kadın partisi olma temeli üzerine kurdu. Bizler de Türkiye’mize kadın elinin değmesi gerektiğini inandığımız için onunla beraber yola çıktık. İYİ’ler kazanacak diyoruz.  Tüm sorunlarınızı dikkate alıyoruz, çözüme kavuşması için mutlaka çalışacağız” dedi.

2018/06/2018-06-08-19-31-02.jpg

‘SEÇİME HAZIRIZ’
Ataköy Çevre Dostları Derneği’ne yaptığı ziyaret sonrasında Bakırköy esnafını ziyaret eden Polat’ın bir sonraki durağı ise Bakırköylüler Derneği oldu.  Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Özdemir Polat ve diğer milletvekili adayları… Kendilerini tanıtarak İYİ Parti’nin 24 Haziran seçimlerine hazır olduğu mesajını verdi.

‘DAHA İYİ BİR BAKIRKÖY OLMALI’
Konuşmasında Bakırköy’ün çok nezih bir ilçe olduğunun altını çizen Özdemir Polat, “3.Bölge Milletvekili olduğum için Bakırköy’ü de çok yakından biliyor ve takip ediyorum.  Burada yaşayan vatandaşlarımız her ne kadar CHP’li bir belediye ile yönetiliyor olsa bile hizmetlerin yetersiz kalmasından dolayı şikâyetçi.  Aslında burası şuan olduğundan çok daha iyi bir noktada olabilir. Ancak yanlış yönetim anlayışı Bakırköy’de maalesef çok büyük sorunlara yol açabiliyor. Onun için bizler İYİ Parti İle Bakırköy’ün daha iyi olacağını savunuyoruz” dedi.

2018/06/2018-06-08-19-31-02_1.jpg

‘BAKIKÖYLÜ YÖNETSİN’
Bakırköylüler Dernek Başkanı Nuran Erdiş ise gerçekleşen ziyaret dolayısı ile İYİ Parti milletvekili adaylarına teşekkür ederek, “Bizler Bakırköylüler Derneği olarak, ilçemizin daha güzel hizmetlere kavuşması için toplumsal bir hizmet veriyoruz. Her ne kadar siyasi bir çalışma içinde olmasak da, Bakırköy’ün Bakırköy’lüler tarafından yönetilmesi gerektiğine inanıyoruz. İlçemizde de her ilçede olduğu gibi sorunlar var. Bu sorunları Bakırköy’ü bilmeyen birilerinin çözebileceğine inanmıyoruz. Tüm bu sorunlara yönelik dernek olarak çözüm önerileri geliştirdik, geliştirmeye de devam ediyoruz. Ziyaretleriniz için çok teşekkür ederim, başarılar dilerim” diye konuştu. Konuşmaların ardından Özdemir Polat ve diğer vekil adayları Bakırköylüler Derneği üyelik formunu doldurarak derneğin yeni üyesi oldular. 

‘GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ’
Bakırköy’lüler derneği ziyareti sonrasında Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda kurulmuş olan İYİ Parti seçim stantını ziyaret eden Özdemir Polat ve diğer vekil adayları burada stant çalışanları ile bir araya gelerek çalışmalarında başarılar diledi. Vatandaşlardan tarafından yoğun ilgi ile takip edilen İYİ Parti stantında kısa bir konuşma gerçekleştiren Polat, “Allah izin verirse gümbür gümbür geliyoruz” dedi. Daha sonrasında aynı meydanda kurulan diğer siyasi partilerin de seçim stantlarını ziyaret eden Polat, tüm siyasi partilere başarılar dileyerek hak edenin kazanması dileklerinde bulundu. 

2018/06/2018-06-08-19-31-03.jpg

SANAYİ ESNAFINI UNUTMADI
Ertesi gün çalışmalarına devam eden Özdemir Polat ve diğer vekil adayları önce İYİ Parti İkitelli İlçe Başkanlığını ziyaret etti ardından Demirciler Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi.İlçe Başkanı Halil Kalkan ile yapılan siyasi değerlendirme sonrasında sanayi esnafını ziyaret eden Polat, burada esnafın sorunlarını dinletikten sonra, sorunların çözümü için var güçleri ile çalışacaklarını belirtti.

SİYASİ KONUŞMALAR TEPKİ ÇEKTİ
Polat,Demirciler Sanayi Sitesi esnafını ziyareti sonrasında Kars-Ardahan-Iğır Sanayici İş Adamları Derneği (KAISİAD)’nin düzenlediği iftar programına katıldı.Yoğun katılımın sağlandığı programda tüm partilerin üst düzey yetkilileri, medya kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda  iş adamı katılım gösterdi. Tüm siyasi partilere eşit mesafede gerçekleşen programda milletvekili adaylarının çoğuna söz hakkı verilirken bazı vekil adaylarının siyasi konuşma gerçekleştirmesi ve partilerine oy istemesi tepki ile karşılandı. Özdemir Polat ise burada yaptığı konuşmasınd asiyas ders niteliğinde bir konuşma gerçekleştirerek seçime katılan tüm partilere başarılar diledi.

SON DURAK BEKARLAR DERNEĞİ
Polat’ın son durağı ise Altınşehir’de bulunan Aksaray Bekarlar Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu. İkitelli İlçe Başkanı Halil Kalkan ile derneğe ziyaret gerçekleştiren Polat’ı dernek başkanı Ali Sert ve dernek yöneticileri kaatıldı. Polat’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Sert, dernek olarak İYİ Parti’nin siyasette olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek başarılar diledi. İYİ Parti’nin yapmak istediklerini ve projelerini dernek yöneticilerine aktaran Özdemir Polat ise Türkiye siyasetinin kendileri ile beraber daha iyi olacağını söyledi. >Bilal ÇIĞRIM-Kent YAŞAM
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum